Джэкпоты, вялікія і маленькія. хто, калі, якія і дзе лавілі?
Заносы ў казіно
|
13 March 2020
ад
Loveohlove
|
31 Адказ
|
5,749 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У сувязі з апошнімі падзеямі, дзе форумчанін злавіў нядрэнны джэк на 2млн рублёў: 🔗
хачу даведацца, хто, калі, які і дзе джэк лавіў?
У мяне з гэтым справай усё плачаўна
прыкладна 8 гадоў таму ў William Hill двойчы лавіў самы маленькі джэкпот у Hulk 320 еўра і 350 еўра
ну і ў Grand Fortune казіно каля 7 гадоў таму 7.5 к еўра выпаў джэк, але была заміна… гэта быў бездэп)) адбіў, адбіў, канешне, але хацелася большага)
і больш нічога… але я ў джэкпот слоты асабліва і не гуляю, хочацца верыць, што з-за гэтага.
расказваем, дзелімся
На рэал не лавіў, а вось на бездэпы ў РТГ не менш за пяць разоў быў джэкпот. Праўда там яны не вельмі вялікія, але бонус адбіваў дзякуючы ім.
На покерстарзе за 1 бакс выпала 3600, за першае было 3000 – я і быў пераможца) Болей нічога падобнага не бачыў
Невялікіх джэкпотаў было куча, самы вялікі – гэта 1000 еўра ў казіно Вулкан Вегас у слоце Lucky Twins Jackpot ад мікрагеймінг, стаўка была невялікая, дакладна не памятаю. Так што таксама ўсё плачынна ў гэтым плане, хоць гуляю даўно, яшчэ лавіў джэкпот у афлайн апаратах, калі яны былі ў законе, 72 куска. Таму ўсё жартую, што ў чарзе за джэкпотм 🙂 .
1:1000000000000000000000000….
А, ну так, у оффе лавіў невялікі джэк на 800$ у слотах EGT
не джэкпот, але ў покеры ў навагодняй акцыі выйграў 1000$, трэба было выйграць некалькі турніраў на некалькі сотняў рыл па 10 цэнтаў, даўно гэта было
У ЕГТ лавіў. + у іншых правайдэраў там х100 і х500. Але каб ДЖЭКПОТЫ як ДЖЭКПОТЫ тыпу ад х1000 і прам джэкпотам – не было такога.
Цяпер Джэкпотам і х100 і х30 могуць назваць…
Памятаю @macur666 лавіў джэка 😂
Ёсць такі слот ад МІКРЫ “Lara Croft: Temples and Tombs”, у мінулым годзе моцна на яго падсеў, ну вельмі хацеў сарваць “ДЖЕКА”. Там было іх тры віды, ВЕЛІКІ, КРУПНЫ і МАЛЫ. Ну так вось, гэтых “малых” было як бруду, а астатніх як грыбоў – “отсосиновиков” …)
а малы прыкладна колькі быў?
Чакайце ўсе сваю чаргу на джэкпот. Вось нават макур трымаў чаргу і дачакаўся, Фредок памятае 🙂 .
Лавіў у Прагматык Гранд Джэк х1000, да гэтага часу гэта самы вялікі выйгрыш у Ріобэт.
Лавіў шмат маленькіх джэкпотаў TV bet , ад 6 і да 15к , адзін раз злавіў мега джэкпот 127k , больш пакуль не ўдавалася )
З першага дэпазіту лавіў дэйлік у Red Tiger 😃 пры наяўнасці жывога бонуса, што добра – максвін не быў абмежаваны
Макс він ніколі, джэкпоты ніколі, турніры ніколі 🤣
P.S. у вавадзе адзін раз у турніры далі 100$ усю ноч маліўся трымацца ў табліцы 😄
У слотах ніколі максвіны і джэкпоты не лавіў, самае вялікае 400-600$ у слотах, а вось большыя сумы ў рулетцы ад 3 да 12 к$, вось гэта было прыемна)) но як і ў усіх лудаманоў, усё засталося ў памяці і вярнулася ў казіно))
Лоўіў калісьці рандомны джэкпот у скрыптовым казіно слотхаус на 60к, яны выводзілі макс у дзень па 15к. 15 я вывёў, астатняе там жа зліў. Больш ні дзе, ніколі не лавіў)
Нічога сабе, тэма-то яшчэ жывая)
Так толкам нічога і не лавіў, толькі ў оффлайне па 2.5к і 4к$ (ну ў беларускіх рублях, але эквівалент у доларах прыкладна такі)
1 раз лавіў макс він у біг басс сплеш
і х8000 у зеўсе
У бонанзе 1000 х12500 па стаўцы 16р
І ў правайдэра Hacksaw у розных слотах ад х3000 да х5000
Самы максімум што быў за два гады
Я не лавіў джэкпот, толькі вялікі балт))
У 2012 годзе, здаецца, з 10$ падняў 1000$ на Microgaming, гэта самы вялікі занос) на той час гэта былі нармальныя грошы.
Памятаю злавіў X5000 на баунці шотдаун з мінімальнай стаўкі, шкадаваў тады, што не паставіў больш)
Таксама ні разу не выйграваў джэкпоты, толькі турніры некалькі разоў, калі nolimit вырашыў плюнуць мне х11.000
Максімум выйграваў джэкпот х1000 у фрут інвайдэрс…