Другі паход у краму жыхара Мічыгана прынёс латарэйны джэкпот у $1 мільён

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 17 студзеня 2024 г. ад | 4 Адказу | 359 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

16 студзеня (UPI) – Жыхар Мічыгана, якому давялося здзейсніць другі паход у прадуктовы магазін, каб вярнуць не патрэбны тавар, у выніку выйграў латарэйны прыз у 1 мільён даляраў.

58-гадовы мужчына з акругі Бэй расказаў прадстаўнікам латарэі штата Мічыган, што двойчы за дзень хадзіў на фруктовы рынак Джака на Зальцбург-авеню.

«Раней у той жа дзень я быў у Джака і купіў пару білетаў», – успамінае гульца. «Мне давялося вярнуць тавар пазней у той жа дзень, і я вырашыў купіць яшчэ пару
білетаў, і адзін з іх прынёс выйгрыш у 1 мільён даляраў!»

Выйгрышным білетам стала скрэтч-гульня Cash is Queen коштам 10 даляраў. Пераможца заявіў, што патраціць прызавыя грошы на аплату свайго дома і папаўненне сваіх зберажэнняў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 942
Публікацыі
8 238
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Знак лёсу гэты лішні тавар, бо як нейкім чынам ён апынуўся ў мужыка або ўжо дома зразумеў, што ўзяў лішняе. У выніку гэта падштурхнула вярнуцца і купіць выграшны білет)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 17 студзеня 2024 г.
Знак лёсу – гэты лішні тавар, бо нейкім чынам ён апынуўся ў мужыка ці ўжо дома зразумеў, што ўзяў лішняе. У выніку гэта падштурхнула вярнуцца і купіць выйгрышны квіток)

Сам не бяру чужое, а калі мне пераплачваюць, то стараюся вярнуць… На жаль, у нас у.., у супермаркетах латарэі “ужо яшчэ” не прадаюць, а так могло б “жырна пафартануць”)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
157
Публікацыі
727
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 жні 2021 г.
thee4, 17 студзеня 2024 г.
16 студзеня (UPI) – Жыхар Мічыгана, якому давялося зрабіць другі паход у прадуктовы магазін, каб вярнуць непатрэбны тавар, у выніку выйграў латарэйны прыз у 1 мільён долараў. 58-гадовы мужчына з акругі Бэй распавёў прадстаўнікам латарэі штату Мічыган, што двойчы за дзень хадзіў на фруктовы [...]

Лям на кішэні ,прыемна !Усім Дабра і пазітыву!І кожнаму па ляму!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...