Дакладныя прагнозы на футбол
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
31 January 2017
ад
Turbo22
|
7,506 Адказаў
|
242,398 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
КАПЕЦ)) які сэнс усё гэта ставіць? колькі ты выйграеш? на пачку цыгарэт?
Чувак, ён ставіць не як мы па дробязях, а па 13к, у выніку потым нармальна атрымліваецца па выйгрышу, так, рызыка ёсць, якая заключаецца ў суме, але ён жа маніторыць каманды, падзею, ён не ставіць на Дынама Кіеў, якое як учора прайграла Зірку 2-0, у каэф на Дынама быў 1,1… пакуль ён нармальна ўсё ставіць
Якая розніца стаўка 1$ ці 1000$ – у любым выпадку прыбытак у 15% гэта вельмі мала, гэта ROI дзе-то 2-5 %
Але ты ж не супраць убачыць бясплатна выніковую статыстыку ))) ты ж казаў што нават добра, што ёсць такі тып, які так ставіць)) я як бы не зусім поўнасцю адобрыў бы такі варыянт ставак, але і не скажу, што катэгарычна супраць
1. Мадрыд-бетіс 2-1
2. Наполі -кротоне 3-0
3. Маккабі -хайфа 1-0 , + 285 р
Прыбытак март + 8400 р
+13/-0
Экспрэс
1. Азербайджан . 16:00. Карабах-азал ф1(0) 1.03
2. Партугалія. 23:00. Бенфіка-белененсіш ф1(0) 1.04 , выніковы 1.0712 , 2300 р , па винлайн
Можа лепш прапускаць такія каманды, як украінскія, або коэф павінен быць не вышэй за 1,05
ну вось я гэта і меў на ўвазе
зараз украінскі футбол стаў непрадказальным) Шахцёр у апошнія хвіліны толькі перамогі вырывае
так я да гэтага і вяду, што ён красавец, што не бярэ падобныя чэмпы, падаецца вельмі добра маніторыць толькі некалькі чэмпаў, гэта правільна, каб мінімізаваць рызыку, трэба браць вузкі круг, так што ў яго ўсё можа ў выніку быць вельмі нават паспяхова
ты сур’ёзна думаеш, што ён маніторыць чэмпіянат Азербайджана?=))))))))) статыстыка – фігня ў такіх стаўках з такімі каэфамі, трэба бачыць вачыма, як гуляюць каманды, і быць упэўненым на 101%
а чаму б і не? там можна толькі пару каманд вылучыць і за імі назіраць, букі не асабліва звяртаюць увагу па каэфах на гэтыя падзеі, ён і карыстаецца, тым больш маючы такі банк як 200к рублёў, відавочна яму варта маніторыць гэты чэмп
Адзінар. Ліга чэмпіёнаў УЕФА. 22:45. Юве-Порто, праход у наступны этап Юве 1.06, 200 000 р, ва-банк, па БК Олімп (першая гульня 2-0)
Добры дзень удзельнікі, вырашыў сёння сыграць буйна, напішу ніжэй чаму:
Па-першае, пачнём па складзе. У Порто страта лявага абаронцы Тэлесa, замяніць яго ўвогуле няма кему, а гэта значыць на флангу, дзе хутчэй за ўсё будзе гуляць Гуардада, праблем купа намячаецца. Прайдзёмся па іншых гульцах: цэнтральны абаронца Маркано, які гуляў у Расінгу, Рубіне, Алімпіякосе – гэта не ўзровень чвэрцьфінала Лігі, па меншай меры ўтрымаць Ігуаіна, Дзібалу і Манджукіча вельмі складана для абаронцы такога ўзроўню. Яго памочнік па амплуа Феліпе, які прыехаў з Корынціянс, даволі эмацыйны, не раз адзначалі, што на адказных гульнях у яго праблемы з псіхалагічным настроем – гэта не дзіўна для лацінасоў, можа проста паплыць, і вопыту вельмі мала. Пра правага абаронцу ўругвайца асабліва і пісаць не варта – 32 гады, прыехаў дадаграваць кар’еру з Бенфікі. Так, гэта лепшы абаронца ў складзе, але ў такім узросце з Юве карабсаваць бровку 90 хвілін – можа і пабразны, але колькі правалаў будзе… Вынік адзін: напад Юве на галаву мацнейшы за абарончыя редуты суперніка. Пра талент і дасягненні Ігуаіна, Манджукіча і Дзібалы пісаць не буду – усе іх цудоўна ведаюць. Па опорнай зоне таксама перавага за Юве. У Порто ёсць Даніла, нядрэнны опорнік, які можа пачысціць, але калі паглядзім на яго памочнікаў, то там у опорнай зоны Браімі, які не адпрацае ў абароне. Калі ён выйдзе ў асноўным складзе, то для Порто гэта будзе вельмі дрэнна, але хутчэй за ўсё ён выйдзе, бо трэба пасіліць атакуючы патэнцыял. Невеш – таленавіты хлопец, але яму ўсяго 20 гадоў і гуляць на такім узроўні з Юве рана, не цягне. Эрэра – вопытны гульц, але адкуль, з Мексікі, стабільны, але нічога не выйграваў; вельмі вялікія сумневы, што ён праемонструе. Напад у Порто цікавы: Тэкініё, забівны, але адкуль купілі – з Гімарайш, каманды, якая ўсё жыццё плетецца на 5-6 месцы ў Партугаліі; гэты чалавек у 26 гадоў возьме і Юве пакладзе – хіба ў сне. Другі Сілва – малады гульц, таленавіты, але гэта не ўзровень чвэрцьфінала Лігі чэмпіёнаў, вопыту няма.
Пра напад Юве я ўжо пісаў; опорная зона без страт і Гуардада і П’янiч у парадку, Хедзіра ў выдатнай форме, абаронцы таксама добрыя – Барцальі, К’еліні, Сандра, Ліхштайнер, лаўка выдатная, ну і, канешне, страж варот Буффон. Па сутнасці ва ўсіх лініях у Юве перавага. Забыл таксама адзначыць, што вартаўнік Порто Ікер гуляе вельмі нестабільна, не факт, што адстрыме на належным узроўні.
Прайдзёмся па статыстыцы:
Юве, пачынаючы з новай іх эры пасля вылету з 2012 г., мае дома ў лізе такія вынікі: 22 гульні і ўсяго 2 паражэнні – гэта ад Барсы ў 2015 1-3 і ад Баварыі ў 2013 г. 0-2. Пры гэтым у абодвух матчах Юве прапускаў на 90-й хвіліне; па сутнасці гульні ішлі з паражэннямі ў адзін мяч, у канцы трэба было раскрывацца, таму прапускалі яшчэ. Але хто такія Барса і Баварыя і Порто – розныя рэчы, розны ўзровень і склады.
Порту ў лізе за апошнія 4 гады абыгралі Брюгге 1-2, Макабі Тэль-Авів 1-3, Аўстрыю, БАТЭ, Лілль, Більбао, але там у 2014 годзе склад быў шаленымі яшчэ Джэксан Мартынэс і ка., зараз маладое пакаленне. Многія трубяць, перамаглі Рым 0-3 на выездзе – ну гуляць тайм, маючы на 2 чалавека больш на такім узроўні, гэта зразумела; гэты матч я не ўлічваю ў разборы гульні.
Болей за ўсё мне спадабалася сітуацыя ў групавым этапе гэтага года, адкуль Порто выйшаў – але як. Я глядзеў абодва матчы, дзе Порто сыграў дзве нічыі з Капенгагенам: дома 1-1 і на выездзе 0-0, дзе датчане гралі больш прыстойны футбол і павінны былі выходзіць з групы замест партугальцаў. Дзякуй Лестэру, які прапіў матч у Партугаліі і дазволіў драконам выйсці. Таксама вышэй пісаў, што перамаглі Брюгге на выездзе 1-2, але як прайгрывалі ўвесь матч – дзякуй пенальці на 90-й паставілі, даволі спрэчны. Прайгралі на выездзе мёртваму Лестэру 1-0. Па сутнасці Порту ў гэтай лізе на выездзе нічога не паказаў, а Юве трэба гуляць на перамогу, забіць мінімум два мячы і яшчэ не прапусціць, і гэта толькі дадатковы час; улічваючы абарону Порто, гэта будзе паходзіць на фантастыку. Таксама адзначу, што ў Юве дома, здаецца, не прайграюць даўно; у гэтым сезоне лёгка білі і Наполі нядаўна ў кубку 3-1, Інтэр, дзе каманды прыязджаюць супер заведзеныя і з складам на галаву лепшым за Порто.
Таксама адзначу трэнераў: Алегры настроены на турнір, яму хочацца тытул, ёсць паўфінал у 2015, у мінулым годзе шкода прайгралі Баварыі; з матывацыяй і ў яго, і ў гульцоў усё ў парадку – людзі хочуць тытулаў. Якраз цяпер у Юве склад лепшы за апошнія 2-3 гады, уступіць з такім перавагай выпадкова, мне здаецца не рэальнасцьсцьсьсь. Гэта час у іх ніхто сёння не адаб’е.
Трэнер Порто добры, таленавіты, але яго стыль гульні мне здаецца зручным для Юве, бо каманды ў яго бывае зацыпліваюцца ў атаке, ёсць правалы, а сёння яму давядзецца рызыкаваць. Юве на кантрах павінен раскладаць суперніка, а калі паглядзець, як праваліў у тым годзе Эсперыта Лігу чэмпіёнаў з Валенсіяй, то сёння пытанні адпадаюць самі сабой. Дома яны прайгралі Зеніту, Ліёну – чдылі з гэтым трэнерам канкрэтна, хаця ў яго тады ў абойме былі вельмі моцныя гульцы: Негрэда, П’ятті, А. Гомес, Фегулі, Мустафі – і як апазорыліся. Так, Эсперыта кажа, што каманда настроена сёння на Юве; я ўпэўнены, што ён хлусіць і яму вельмі страшна выходзіць на стадыён Юве – яго чакае тут мочка.
чувак ён не ставить 200 к) ён ставіць 2300 рублёў у яго ёсць відэа ставак,там не адной стаўкі няма вышэў 20 к рублёў
так можа папросім, каб ён вылажыў гэтую стаўку на 200К?)) а то зараз хто-небудзь псіханё і пхане ў олл-ін, усё ж ён можа +12к зарабіць, калі паставіць 200к
Я ўжо разы 3 прасіў – ён морозяцца)))) маўляў яму нічога даказваць, за яго кажа яго аўтарытэт намаляваных ставак) гэта ўсё добра, толькі вось хто-небудзь паглядзіць і паставіць 200к толькі сапраўдных
Я ўжо разы 3 прасіў – ён морозяцца)))) маўляў яму нічога даказваць, за яго кажа яго аўтарытэт намаляваных ставак) гэта ўсё добра, толькі вось хто-небудзь паглядзіць і паставіць 200к толькі сапраўдных
Вось гэта рызыка атрымліваецца!! Эх, валідальна будзеце глядзець!
1. Карабах-азал 1-0
2. Бенфіка-белененсіш 4-0 , + 165 р
Ювентус – Порту 1-0, + 12 000 р
На сёння якія будуць прагнозы? на Лігу чэмпіёнаў?) Якія ёсць варыянты хлопцы)
Монако Манчэстэр Сіці, Тотал больш за 1 гол Каэф 1,01 Ставіце 200 тысяч Жб гарантую)
Аххахааха, дзе іх яшчэ ўзяць гэтыя 200 тысяч, вось пытанне) а так, да, згаджаюся – гульня будзе галавая сёння)
Тады можна рызыкнуць на Тотал больш 1,5 І выйграць у 2 разы больш з кэфам 1,02 =D
Ну так, з такімі нізкімі каэфамі звычайна толькі вялікія сумы і ставяць на вернякі)))))
вось будзе весела калі 0-0 сыграюць))
Экспрэс
1. Кубак Лібертадорэс. 01:30. Насьяналь (Уругвай) -сулия , сулия сухая перамога -не 1.02
2. Кубак Лібертадорэс. 03:00. Палмейрас-хорхе ф1(0) 1.02 , выніковы 1.0404 , 13 000 р , па бк олімп