Дакладныя прагнозы на футбол
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
31 January 2017
ад
Turbo22
|
7,506 Адказаў
|
242,362 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чувак, у чым прыкол? ты мне можаш патлумачыць? я разумею – яшчэ б, калі б ты пачаў з 2300 і па лiнейцы па прыросце, а так сума адна і тая ж, і дэт, і ўсё
2. Хоффенхайм-Дармштадт 2-0
3. Рэал Мадрыд-Эспаньол 2-0
4. Аталанта-Кротоне 1-0
5. ПСВ-НЕК 2-1
6. Славія-Высочына 2-0
7. Пльзень-Прышбрам 1-0 , + 640 р
звычайныя стаўкі, ніякага прыколу, дзе больш упэўнены – стаўлю суму большую, дзе менш – адпаведна і грошай укладваю мінімум
Я з гэтай дурніцай перастаў мучыцца, калі ў мяне Серэна Ўільямс забіла кэф 50, дзе апошняя падзея была з кэфам 1.05
Але глядзі, калі так паставіць 10 ставак, і адна з іх не заходзіць, то ўсё роўна па 9 стаўках ты будзеш у плюсе…дыстанцыя сваё ўсё роўна бярэ
калі я правільна зразумеў, ён прэсамі грузіць, а калі хоць адно ў прэсе не зайшло, то і ўвесь прэс таксама
футбол і тэніс розныя рэчы , так жа баскет і валейбол , у футболе на маленькіх каэфах выязджаць прасцей , само сабой не ўсё падрад ляпіць а трэба разабрацца
====================================================================================================
Адзінар. 02:00. Мексіка. Круз азуль – атлас , атлас сухая перамога – не , 1.05 , 2300 р , бк олимп
Думаю у цябе нічога не атрымаецца, але сам я ніколі не спрабаваў на такіх каэфах, гэта нават добра што ты ставіш такой стратэгіяй амаль ніхто не карыстаецца. Цікава што атрымаецца па выніку хаця б 60 дзён, ўдачы табе бро
ну я думаю такімі ардынары гэта не вельмі выгадна, тады лепш 3 падзеі ў экспрэсe хаця б, а то рызыка не зусім апраўданы, так пару рублёў толькі выйграеш
Чыста ў тэорыі гэта выгадна калі вельмі разбірацца ў камандах, ён звядзе рызыкі да мінімуму
-2300 р
=================================================================================================
Адзінар. Францыя. 22:45. ПСЖ – Тулуза , Тулуза сухая перамога – не 1.015 , 198 505 р , Ва Банк
Якая тут выгада ад такой стратэгіі? Рызыкаваць сумай у 2300 дзеля прыбытку ў 115? Сумніўнае задавальненне.
Пост вышэй гэта даказаў. І ставячы такімі каэфіцыентамі, за колькі ставак ты вернеш 2300? За столькі ставак, што па дыстанцыі, адбіўшы гэтыя 2300, зноў нешта не зайдзе. Калі, вядома, прытрымлівацца такой стратэгіі і не браць каэфіцыенты вышэй.
Хаця няма стопрацэнтных, ды і ўвогуле якіх-небудзь правільных стратэгій у стаўках. Але гэтая стратэгія, думаю, утопічная.
я сам ржаў,але чувак-аўтар відаць верыць,калі б ён нам яшчэ скрыншоты сваіх ставак кідаў каб мы паверылі ў тое што ён сам верыць што гэта выгадна было б выдатна
Псж-тулуза 0-0 . + 2 975 р
Прыбытак люты + 1 480 р
+3/-1
пачакай ты паставіў 198 тысяч?))))))))))
Гляджу на ўсё гэта і разумею, што тут ёсць два бакі: першы – калі так ставіць па 2300 і потым нешта не заходзіць, другі – трэба пхнуць усё оллін, каб адразу гэтыя 2300 адбіць. Граў вось Псж Тулаза, закаталі б госці дурня – няма банка. Усё ж схіляюся больш да варыянту ставіць па 3%, тым больш з банкам 200к гэта шыкоўна, Фонін бы ўжо быў як мінімум плюс 300к.
калі б я ставіў як ён «ва-банк» і спазнаў сваю серыю 18+, то было б мільёнаў 5) давядзецца задавольвацца 70$)
Ну павер, аднойчы ты будзеш задавольвацца +1000$, а ён -200к рублёў, бо ў стаўках няма толькі плюсавага выніку, можа ісці адна няўдача за другой пры тылце, тым больш, так ты ў гэтым выпадку будзеш ну хаця б -9% ад банка, а не -100%
З кожным днём у кожнага з нас будзе менш магчымасцяў, у мяне таксама серыі па тэнісе ў свой час былі і 30++ з каэфам 1.5 і г.д., фішка ў тым, што туды ты не паставіш больш за 3%, як правільна падмеціў Vinar, ты ніколі не будзеш упэўнены ў высокім каэфе, у любы момант можа адскачыць, таму калі гуляць – то гуляць па-крупнаму, а стаць на месцы і драбіць банк па 1% – гэта страх, лепш скончыць гуляць, чым, я нікому не навязваю сваё меркаванне, проста думка
хлопец, пры ўсім павазе да цябе, твае довады пра страх і 30++ выглядаюць як галімы чэс,пакажы нам скрын хоць адной стаўкі, а так як ты…. я магу таксама напісаць што паставіў 10 мільярдаў расійскіх рублёў, бо тут шмат лудоманаў і яны любяць азарт і часта ёсць верагоднасць таго, што нехта паверыць у тое, што ты ўпэўнены ў сваёй стаўцы на 200 тысяч, і па дурноце паставіць тыя ж 100$ і прайграе
Вось мая старонка ў вк https://vk.com/id231689337 там ёсць і скрыншоты і відэаадчот, стаўкі на нязвысокія каэфы, стыль гульні даўно мой вядомы, стаўкі ў асноўным у лайве, бо гульні я гляджу ў жывую, адсочваю рухі, працую са складамі, бо за 6 гадзін да гульняў іх няма, адразу пішу не ўсе думкі, якія тут пішу на форуме я афармляю адразу, слежу за гульнёй у лайве і адпаведна ўжо на большы каэф ставлю, так, гэта час. у тыдзень прыходзіцца глядзець у жывую па 30 матчаў, але куды дзецца, калі крыху капае – пасядзіш.
Што датычыцца галімога чэса – спачатку даведайся, а потым пішэ, хай я тут навічок, але вось табе тэмка з тэнісам http://forum.byw.ru/gandikapery/47405-prognozy_na_tennis_s_analizom-23.html#post4414580, я словамі не кідаюся, тэма на бюв форуме, болей за 9 гадоў гуляю на форумах, пішу думкі.
У інтэрнэце мільён тэмаў, любы чалавек мае права пісаць прагнозы на спорт, свае думкі, вылучаць стратэгіі, калі чалавек зайшоў на спартыўны форум – ён ужо бярэ на сябе ўсе рызыкі ставіць па чыйсьці прагнозах, тут ад мяне нічога не залежыць, таксама ён можа і ў тваю тэму зайсці і па дурноце прайграць, не будзем утрыраваць, мая тэма ў плюсе, а што далей будзе – пагуляем год другі, а далей зробім высновы, ад сябе дадам адно: я буду біцца да апошняга з букмейкерам, і вам жадаю такога ж гарачага настрою
та я ж нічога табе не прэтэндую, гэта крута што ў нас ёсць прадстаўнікі розных стыляў, галоўнае не кідай тут пастыць, бо гэта рэальна цікава што атрымаецца на дыстанцыі
Адзіночная. Іспанія. 22:45. Малага-Лас Пальмас, Малага індывідуальны тотал куткоў больш за 4.5, 1.34, 1200 р, па бк теннісі
Добрага часу сутак, разбіраў матчы сённяшняга дня, наткнуўся на адну цікавую, на маю думку, стаўку, Малага ў апошніх матчах даволі шмат падае куткоў, самі паглядзіце :
12.02.17 КУТКІ Вільяррэта – КУТКІ Малага 9:9 (3:2)
04.02.17 КУТКІ Малага – КУТКІ Эспаньол 17:2 (1:2)
27.01.17 КУТКІ Осасуна – КУТКІ Малага 4:6 (2:3)
21.01.17 КУТКІ Рэал М – КУТКІ Малага 5:4 (2:2)
16.01.17 КУТКІ Малага – КУТКІ Рэал Сосьедад 7:8 (5:5)
З Вільяррэтай на іх полі падалі 9, з Эспаньолам 17, з Сосьедадам 7, усе гэтыя каманды нядрэнныя, і праціснуць ля іх варот ня так проста.
Статыстыка Лас Пальмаса :
12.02.17 КУТКІ Лас-Пальмас – КУТКІ Севілья 1:4 (1:4)
06.02.17 КУТКІ Гранада – КУТКІ Лас-Пальмас 6:5 (1:1)
30.01.17 КУТКІ Лас-Пальмас – КУТКІ Валенсія 6:3 (3:0)
20.01.17 КУТКІ Лас-Пальмас – КУТКІ Дэпартыва 4:5 (3:4)
14.01.17 КУТКІ Барселона – КУТКІ Лас-Пальмас 5:1 (4:0), з статыстыкі відаць, што Барса падала 5, Барса – гэта Барса, там галы забіваюць, а не куткі робяць, не самая моцная Гранада падала 6 штук, звяртаю ўвагу на тое, што Гранада выйграла гульню, вяла пасля 1 тайму.
Плюс Малага даўно не перамагае, хлопцы павінны быць настроены на гульню, мне здаецца, 5 разоў ад сцяжка трапяць, а там паглядзім.
-1200 р
Адзінар. Ліга чэмпіёнаў УЕФА. 22:45. Ман Сіці-Манако ф1(+1) 1.06 , 2300 р , па бк Олімп
Ман Сіці-Монака 5-3 , + 140 р