«Бока» анлайн-казіно
Мы любім рулетку!
|
3 жніўня 2016 г.
ад
thee4
|
7 Адказаў
|
2,732 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельнікагэта ў іх даўно . і нічога яны выпраўляць не будуць. яны даўно забілі на ўсіх і на сябе
Мабыць, я б не быў такім катэгарычным, памятаю, пісаў ім за БАГ у амерыканскай рулетцы(стаўка на стрыты (0-1-2 і 00-2-3) не гулялі , доўга пісаў і ў чат і на іншым форуме , толькі праз годок выправілі… 😁
Ось і цяпер вырашыў іх павіншаваць з НОВЫМ ГОДАМ). Паглядзім, што будзе далей, напісаў учора ім зноў у чат , стыль зносін не змяніўся… цягнулі час … А потым так бы між іншым параілі напісаць ліст у суппорт… Гэта ж трэба, пяць дзён цягнулі “хвост за кат” і зноў тая ж песня.. Дзе б не працаваць , толькі б не працаваць) Празрыста падказаў, што ў мяне прынялі пытанне(Артём) ужо яшчэ 30 ліпеня с.г. 😏
Пасля таго, як у лайв баккара выйграў каля 400 рублёў, далей пачаліся цуды… Дылер толькі ўзяла карту з башмака, а вынік ужо стаў вядомы…
Тут нядаўна ўвогуле ашалеў, гуляючы ў лайве ў баккара з дзяўчынкай… Як можна было выйграць на нічыю 100 рублёў, калі мінімальная стаўка 50рЭ?
Калі падтрымка доўга не адказвае значыць ты паставіў іх у тупік і яны не ведаюць што адказаць.Лібо ж у такіх выпадках ТП звычайна нясе якую-небудзь дурніцу, скапіяваную з правілаў казіно))
Да мне проста вярнулі стаўку 100 рублёў, няма слоў адныя выразы…)