Бобказіно ў чорным спісе
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 верасня 2018 г.
ад
sulem
|
70 Адказаў
|
2,579 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😮 ты мне зусім не падабаешся, занадта ўжо ты непрыемная асоба, таму табе я нічога падарункам не буду.. магу толькі пакінуць табе папяросу 😁
😮 А вось сесці ў карты гуляць з незнаёмымі табе людзьмі я б табе дакладна не раіў)))))
З.Ы. Што пра сябе магу сказаць – у мяне настаўнікі добрыя былі)))
Давай так падары ну скажам каму ты падабаешся. А хочаш я скожу хто табе падабаецца толькі ты сам ты нікому і сто рублёў не падарыць нават вельмі лаяльнаму да цябе чалавеку . Так што смяшыта калі наступны раз будзе смейся да тока над сабой
У любы час . Сяду гуляць і сумнявайся. І шанцаў у цябе мала калі онлайн а ў рэале баюся гэта ўжо папросту балбатня . Ну па-першае я табе зламаю шчаку за ліцэмерства ўпэўнены яно ў цябе з’явіцца пры дыялогу. І па-другое ўбачыўшы мяне ты зробіш выгляд што ты гэта не ты .
😁Гісторыя з майго жыцця…я бомжу ў Краснодаре падарыў 5 тысячаў😮 праўда на раніцу сам ашалеў, але факт ёсць факт)))))
😁 Ліцэмерыш тут толькі ты, зноў жа кідаючыся словамі ў чалавека, якога ты нават не ведаеш… Зламаць мне што-небудзь вельмі праблемна.. прыйдзецца моцна пастарацца 😮 (ні ў якім разе не понты, а банальная данасць), Ну калі я ўбачу чорнага льва на вуліцы, то я як мінімум у ступар упаду на хвілін 10)))))))_
Ты разумееш што гэта проста словы, напісаныя сумніўным тыпам, які кефір кажа чорны ліж бо гэта выгадна так
казка на ноч: прыйшлі як-то ў чат два флюдораста флюдораснічаць, так і ноч прайшла ў іх флюдораснічая😁
а потым памірыліся, пераспалі адзін з адным😁
😁 А ты понимаешь что с моей стороны это все выглядит точно так же?))))
😮 Аляксей… брысь адсюль…..
Я не сумняваюся што праблем не складзе . Я 18 гадоў назад чэмпіёнам Расіі быў па баксу і гэта табе не 5 тысяч бамжу аддаў а факт які можна праверыць
ладна ласкайцеся далей не буду вас адцягваць)))))))
Не, не – давай скажы хто з нас балабол а галоўнае крывадушнік
😮 ашаломіў.. згодзен, у мяне са спартыўных дасягненняў толькі адмудоханы мной мой сэнсэй па каратэ, на якое я хадзіў толькі месяц😁 І зноў жа ты прытворваешся…. панты яны сцуко такія))))
вы абодва😏
Згаджуся калі хоць адзін довад прывядзеш ? Дзе я б збрэхаў
Неважна спартыўны ці не спартыўны – я пішу толькі праўду і даказваю кожнае слова, і прачытай усё, што я тут пісаў – знойдзеш што-небудзь, дзе я ўрачыста солгаў? Ну так, каб на 100% – я табе 10000 перавяду, а Стул, калі тут, скажы тое ж самае пра сябе
😮 Хм..срамна пытацца… дзе вы, мілы чалавек, “даказалі” хоць адно сваё слова? 😁 І грошы твае мне не патрэбны.. але, як водзіцца, уся гэтая тэма пабудавана на тваёй абразе на вышэйзгаданую казінуоху…. якая выпісала табе бан (хацеў напісаць банан, але потым успомніў пра Р. Карлоса) за тое, што ты мультовод… І ўся гэтая сітуацыя нагадвае мне Аляксея, які свята верыць, што пры націску кнопкі “стоп” ён хутчэй зловіць бонуску 😮
Ты можаш па сутнасці пастаўленых пытанняў адказаць ідзеш на мной прапанаваныя ўмовы ?
😮 Кідні мне ў лічку свае ўмовы, бо я так і не зразумеў, што гэта за такія ўмовы…😮 бо з памяццю ў мяне сапраўды сумныя справы, і ў ЛС ужо працягнем гэту дыскусію, каб не флудзіць. Заўтра прыйду з працы і прачытаю, бо цяпер пара спаць, хоць з вамі, мілы чалавек, даволі цікава размаўляць.🙂
Ах губка віслам бітая , а я толькі зараз заўважыў гэты камент . Ты што, Агарка , я лічыў чамусьці цябе пазітыўным персанажам .
Ты свае казачкі пакінь пры сабе і нідзе не згадвай, якія казкі ў цябе перад сном .