Бобказіно ў чорным спісе
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 верасня 2018 г.
ад
sulem
|
70 Адказаў
|
2,579 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зразумець, што не заўсёды ваша схема будзе працаваць, часам людзі, маючы праўду, не дазваляюць ці прынамсі робяць усё магчымае, каб Непраўда Не станавілася праўдай. А так я больш з нуды, калі бывае – я кайфую глядзець, калі табе хлусяць, а ты ведаеш, што табе хлусяць
Сулейман, у гарачых канапляных палях у падгор’і палаюць? 😁 Што ты так агрэсіруеш? Ну не ўсе з табой згодныя, гэта жыццё, чувак. Калі ты хочаш пераканаць людзей далучыцца да твайго лагера, дык дакладна не такімі метадамі, як ты робіш. Па-першае, ты пішаш шмат і не па сутнасці, і людзі проста не ўнікаюць, а па-другое ты на іх проста вызвяраешся, калі яны выказваюць іншае меркаванне. Гэта што, новы спосаб прыцягнення аднадумцаў? 😁
так, я пра боа думаў, а тут учытаўшыся пра боб – я пра боб увогуле нічога не скажу, акрамя софту свісу нічога не ведаю што там……
Вось і коратка і па сутнасці Боб казіно не мела права канфіскаваць сродкі якія не перавышаюць суму маіх дэпазітаў то бок Прачытай правілы няма правапарушэнняў якія б дазволілі канфіскаваць дэпазітныя сродкі Durex таксама Прачытай
😁 У Ключе ёсць адмысловыя плантацыі, ды і Парк там агонь – па гэтым занятку павандраваць😁 А ўвогуле, я не здзівлюся, калі таварыш Сулейман па начах з кавунамі размаўляе😮
Ведаеш думаю нават з кавунамі прыемней размаўляць чым адкрытым ліцемерам .
То бок ты мультовод, а вінаваты ў гэтым я? Нармальная логіка 😁
ты ўсё з Бобам воюеш ? такімі метадамі нічога не атрымаецца – табе ім або камусьці яшчэ нічога не дакажаш . не правільны шлях ты абраў для зносін, так нічога не атрымаецца, размовы не будзе – адзін у полі не воін, гэта старая мудрая прыказка .
Прывітанне, дружа. Дзякуй за савет – лічу яго бяскарысным. Памятаю твае прыведзеныя пасты. Але я не выбіраю метады рашэння, я дзею выключна сабе ў задавальненне і мне мала цікава, каму як трэба, каб з ім размаўлялі – калі я ведаю, што я правы, чаму я павінен падбіраць манеру зносін? Яны павінны – тыя, хто не правы.
Ты, ды ты Ты вельмі ўпэўнена аб гэтым кажаш значыць маеш прамы інтарэс, стала быць менавіта ты лжаш і ўсе, хто ведаюць, хто ты, ведаюць, што ты лжаш і ведаюць, што я не хлусю, а тыя, хто нічога не ведаюць, разумеюць, што няма правілаў у казіно забіраць невыграныя сродкі пры ніякіх абставінах
Дык я як бы ведаю )) Я родам з Краснадара 😏
😁 А я служыў там.. ў Молькино)))
а я размеркаваўся праз Молькіна )
😁 Свет малы, так… Вось і таварыш Сулейман зрабіў добрую справу)))))
Дарэчы, так. Цікавае кіно. Калі б не Сулем, размова магла б і не зайсці на гэтую тэму 😁 Ну амаль землякі атрымліваецца, паміж Донам і Кубанню
Пачуў, Сулейман? Табе +1 у карму. Няма худа без добра. Вось так 😁
😎Ну да…што тут то…ўсяго 400км
Рэбята, тыя хто з краю – вы лёгка можаце інфу пра мяне нагугліць. У КРД я жыву, у Гарачым вырас. У Молькіне служыў. Наркоты не ўжываю. Яшчэ пытанні па біяграфіі будуць ?
😁Вось я ніколі не думаў, што калі-небудзь буду з табой згодны… але воооот.. бінга.. гэты момант настаў)
прывітанне краявым) а што правяраць то? ты лепш скажы якая сума тваіх прэтэнзій да іх?
яны табе дэпазіт вярнулі?
😁7 тысяч рубасаў (+- 1) дакладней не памятаю….
😁 Ты таксама з тых краёў?)))
апошнія 5-6 гадоў толькі жыву там
Не, нічога не вярнулі але я не здамся проста з прычыны нахабнага іх абману яны проста абнаглелі яны не могуць мне нічога прад’явіць проста тупа кінулі а многія з гэтага рэсурсу ім прайграюць калі-небудзь я дабяруся да ісціны
Слухай падары мне 5 тысяч рубасаў да што там – тысячу, ды хоць палтысячы .
А перад гэтым прадуй мне ў карты пару мільёнаў . Ды бог з мільёнамі 500 р падары