БК дамінуюць у якасці партнёраў вышэйшага дывізіёна бразільскага футбола.
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
3 верасня 2024 г.
ад
thee4
|
9 Адказаў
|
279 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У 2024 годзе 15 з 20 клубаў (75%) Серыі A маюць аператара ставак у якасці свайго асноўнага спонсара.
Пагадненні з букмекерымі дазваляюць бразільскім камандам атрымліваць велізарныя інвестыцыі, часта яны вымяраюцца многамільённымі сумамі.
Вось некаторыя з найбольш буйных з фінансавага пункту гледжання партнёрстваў футбольных клюбаў Серыі A з букмекерымі:
кантракт «Фламенга» з Pixbet – $15,5 млн за сезон;
кантракт «Сан-Паўлу» з Superbet – $9,26 млн за сезон;
кантракт «Ботафога» з Parimatch – $4,9 млн за сезон;
кантракт «Крузейра» з Betfair – $4,45 млн за сезон;
кантракт «Флуміненсе» з Betano – $3,56 млн за сезон.
Гэтыя пагадненні адлюстроўваюць расце значнасць інвестыцый у фінансаванне бразільскіх каманд.
У другой па значнасці лізе краіны – Серыі B – зусім усе клубы дывізіёна маюць спонсарскія пагадненні з аператарамі ставак.
Ты ўсё працягваеш гэтую тэму)
Пасля гэтага паста, у мяне самога з’явіліся сумневы, хаця і не яры стаўнік. Заўсёды хочацца верыць у лепшае, але сапраўды, серыя B выклікае вялікія сумневы з‑за спонсарства БК)
Цалкам згодны з табой,серыя В ….цяпер нас мучаць смутныя сумневы🥸
Спачатку кватэра Шпака,потым тры замшавыя курткі,японскіх фотаапаратаў,Два…..а так…відавочны ж факт,букмекеры цалкам кантралююць працэс гульні і матчы,што ўжо там яшчэ прыдумваць?!
Дарэчы…🥳😎🤠 Той жа пари матч у рунэце гульнявым колькі панакидаў у свой час )))і
Усе ж памятаюць іх беспредел і рэзку кэфаў і іншыя іх там дасягненні, а цяпер мільённыя ўліванні робіць у каманды😁😂 вось жа ……..ну Вы мяне зразумелі,да,што я хацеў сказаць
Памятаеш, як даводзіў, што адна “кантора” кінула гульца на 10 лямоў “украінскіх рублёў”, якія ён выйграў на адным слоце, так гэта была БК Parimatch)
Што ,думаеш я не памятаю пра гэты выпадак)?!
Да чел пару тройку лет играл через тлф крупными ставками и злавіў такі тоўсты выйгрыш… Зрабіў фоткі з тлф і… І суппорт спачатку марозіўся, а потым стаў ляпіць гарабатога, маўляў у гісторыі вашай гульні такога выйгрышу няма, напэўна вы гулялі на фанах(((
Я так разумею, што бк ім выплачваюць бабосы за выйгрыш ці паразу, вось чаму стаўкі часам не заходзяць)))
Думаю, што афіцыйна футбольныя каманды атрымлівалі бабосы за рэкламу БК, ну а тое, што там былі і “іншыя прапановы” – не сцвярджаю, але магчыма)