BC.Game казіно заблакавалі магчымасць зняцця сродкаў
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
21 лютага 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
5 Адказаў
|
698 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Адно пытанне. Навошта ўвогуле лезці ў гэта……..?! зараз НЕМАГЧЫМА СТАЛО ВЫЙГРАВАЦЬ практычна нідзе з казіно старых і надзейных, якія стабільныя і ніколі нікога не кідаюць. З ліку тут на латесте напрыклад. Гульцу 100 працэнт заплацяць але выйграць практычна немагчыма. Немагчыма і ўсё! ад слова ЗУСІМ! У любым выпадку на працягу ўсяго мінулага года і па сённяшні дзень! пра дробязі і нязначныя грашовыя сумы я нават не кажу. так вось! Навошта, ведаючы гэта і форум латест, трэба лезці невядома ў што да таго ж?! або патрэбна дадатковая галаўны боль?! Тады лепш пайсці ў спортзал пабаксаваць дзеля набыцця таго ці напіцца моцна, а раніцай атрымаць галаўны боль.
калі ва ўсіх казіно ідуць слівы і замазкі,прыходзіцца ў такія драгонмани,bcgame гуляць…
Пытанне гульца ўжо вырашана.
Гэта так, дружа! Слів вельмі жорсткі і калі сама Плейфортуна сціскае сваіх старых гульцоў і выціскае як аднаразовых гульцоў з балансу да капейкі, дык так!! Сапраўды няма пра што казаць. Мяне цікавіць, што яны будуць рабіць, калі гульцы ўжо скончацца))) Дзе новых будуць браць!?))) Падцягнуць годна дэпуючых з адным акаўнтам гульцоў мне здаецца ў наш час мала рэальна!