BC.Game казіно заблакавалі магчымасць зняцця сродкаў

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 21 лютага 2023 г. ад | 5 Адказаў | 698 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
38
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

PavelFredooc, 21 лютага 2023 г.
Хачу распавесці вам пра вялікі СКАМ-праект, які называе сябе буйным крыпта-казіно. Імя ім BC Game Я зарэгістраваўся ў іх у снежні 22 года, нешта засадзіў быў у мінус прыблізна на мільён рублёў, пад Новы год удалося крыху адбіцца, але ўсё роўна быў у мінусе. Стаўіў толькі на футбол, кібэр [...]

🔗

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Адно пытанне. Навошта ўвогуле лезці ў гэта……..?! зараз НЕМАГЧЫМА СТАЛО ВЫЙГРАВАЦЬ практычна нідзе з казіно старых і надзейных, якія стабільныя і ніколі нікога не кідаюць. З ліку тут на латесте напрыклад. Гульцу 100 працэнт заплацяць але выйграць практычна немагчыма. Немагчыма і ўсё! ад слова ЗУСІМ! У любым выпадку на працягу ўсяго мінулага года і па сённяшні дзень! пра дробязі і нязначныя грашовыя сумы я нават не кажу. так вось! Навошта, ведаючы гэта і форум латест, трэба лезці невядома ў што да таго ж?! або патрэбна дадатковая галаўны боль?! Тады лепш пайсці ў спортзал пабаксаваць дзеля набыцця таго ці напіцца моцна, а раніцай атрымаць галаўны боль.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
222
Публікацыі
1 368
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 21 лютага 2023 г.
Пытанне адно. Навошта ўвогуле лезці ў гэта……..?! зараз НЕМАЖЛІВА СТАЛО ВЫЙГРАЦЬ амаль нідзе з казіно старых і надзейных,якія стабільныя і ніколі нікого не кидаюць.З ліста тут на латесте напрыклад.Гульцу 100 працэнт заплацяць але выйграць практычна немагчыма.Немагчыма і ўсё!ад слова ЗУСІМ!У люб [...]

калі ва ўсіх казіно ідуць слівы і замазкі,прыходзіцца ў такія драгонмани,bcgame гуляць…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 465
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Пытанне гульца ўжо вырашана.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Appolo, 21 лютага 2023 г.
калі ва ўсіх казіно ідуць слівы і замазкі, даводзіцца ў такія драгонмани,bcgame гуляць…

Гэта так, дружа! Слів вельмі жорсткі і калі сама Плейфортуна сціскае сваіх старых гульцоў і выціскае як аднаразовых гульцоў з балансу да капейкі, дык так!! Сапраўды няма пра што казаць. Мяне цікавіць, што яны будуць рабіць, калі гульцы ўжо скончацца))) Дзе новых будуць браць!?))) Падцягнуць годна дэпуючых з адным акаўнтам гульцоў мне здаецца ў наш час мала рэальна!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...