Амерыканка выйграла джэкпот, але дзяржава адмовілася выплачваць ёй прызавыя
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 лютага 2024 г.
ад
thee4
|
11 Адказаў
|
572 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жанчына выйграла 2900 долараў, але ёй адмовілі выплаціць латарэйны выйгрыш, паколькі падчас пандэміі яна атрымала больш грашовай дапамогі па беспрацоўі, чым павінна была.
У 2020 годзе жанчына страціла працу ў Disney і з-за пандэміі Covid-19 свет спыніўся, таму яна была вымушана атрымліваць дапамогу.
Паводле слоў жанчыны ёй пераплацілі 8000 долараў, калі яна атрымлівала дапамогу па беспрацоўі, і з-за гэтага ёй не выплацяць выйгрыш у латарэі
«Калі я выйграла, я сказала, што магу заняцца картай аўтамабіля, страхоўкай, аплаціць некаторыя рахункі, трохі дапамагчы сваёй сям’і, маім дачкам, маім унукам, даць ім што-небудзь», – сказала жанчына.
Адвакат па працаўладкаванні ахарактарызаваў сітуацыю як «унікальную» і растлумачыў, што, нягледзячы на адмову штата ад пераплаты, ён усё роўна паспрабуе вярнуць грошы, і гэта звычайная справа з выйгрышамі ў латарэю. «Вы, так сказаць, апіраецеся на адну і тую ж сутнасць», – сказаў ён.
“Вы павінны паслаць мне грошы. Вы забралі грошы, якія вам не належаць”, – сказала жанчына.
У адпаведнасці з раздзелам 24.115 (4) Статута Фларыды, латарэйны выйгрыш спадарыні Торнтон быў затрыманы 26 чэрвеня 2023 года з-за дзяржаўнага доўгу, які Міністэрства гандлю пазначыла як пераплату кампенсацыі па беспрацоўі.
Гаспадыня Торнтон думала, што пазнала гэтае жыццё. Усіх іх пераіграла і знішчыла, але не тут то было)
PS Даўно ад цябе не было такіх пастоў)
Гэта д@). Але гэта не адзінкавы выпадак з амерыканцамі… Уздзіўляе тое, што ‘гэты “аблом”, пра які даведалася Торнтон, здарыўся, як толькі яна выйграла ў латарэі)
У нас таксама, нехта бярэ крэдыт, потым перадумвае аддаваць або проста няма грошай вярнуць. Потым праходзіць час, збіраешся выехаць з краіны, а табе ўспамінаюць крэдыт пяцігадовай даўніны. Так што лепш заставацца без доўгаў і чужое не браць)
А пры чым тут дапамога і выйгрыш ,капец блін законы
да ўж канечне, выйграла напэўна радасці было гара(хаця сума не овер вялікая) а тут бац і дзяржава на хвост прысела, не дзіўна канечне з іншага боку.
Вельмі сумна – яна выйграла, але ёй нічога не выплацілі
Я толькі не разумею, у яе такія планы былі на 2900$?) і дзецям дапамагчы і рахункі аплаціць і страхоўку… у Амерыцы ж гэта не такая ўжо вялікая сума, хаця ў іх пасля аплаты ўсяго толкам і не застаецца, а тут 2900 прыплыло .
Няхай Славе Леніну накатае скаргу, ён вырашыць.
Не вяртальны крэдыт – гэта адно, а калі “дзяржава накосячыла” і сама пераплаціла, а знялі не за кошт таго недаклерка, а з выйгрышу. Як гаворыцца, адчуй розніцу…) Я ўяўляю адчуванне гэтай жанчыны!
Я да таго, што як бы ты ні спрабаваў ашукаць, усё роўна потым высплыве. А тое, ці рознае гэта ці не – выпадак з крэдытам ці як у яе, ўжо не мае сэнсу.