Amatic - абмеркаванні і водгукі
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
4 May 2016
ад
PavelFredooc
|
136 Адказаў
|
21,327 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@staryydrug Ага, раз у год гэты скамны правайдэр раздае, раней можна было з 20 спінаў зразумець, грае ён ці не. А цяпер першы слот дае бонус, а ўсе астатнія жруць як шалёныя.
@staryydrug
Так у выніку шмат удалося падняць і вывялі ці не і галоўнае, які адказ далі і спісалі ці баланс?
@lylia Ды не шмат, але для мяне нармальна. 43 тысячы на вывадзе вісіць (казанова х2к па 20р у суме наваліў). Пакуль нічога не спісалі, але і не вывелі.
@misha55 Калі не памыляюся, то некалькі гадоў таму ў Аматика ў казіно Эверум быў нейкі баг і яны (казіно) папалі на крутую суму, пасля чаго ў Аматике ўстанавілі максімальную стаўку ў 200 руб.
@reddog123
Памятаю было крыптаказіно Vera, там юзалі нейкі баг, звязаны з Book of Aztec, пасля чаго заўважыў, што ў многіх казіно выкінулі Aztec з умоў відаў адыгрышу бонуса.
Які канкрэтна баг – так і не даведаўся, але самі менеджары казалі, быццам звязана з вітальным бонусам. У іх можна было рабіць мульты і браць нядрэнны бонус да депа. Я асабіста думаю, што нешта з прабівам, бо з такім ужо быў баг.
Дарэчы, нормальнае казіно было, шкада што закрыліся.
Кароч, Amatic гэта баг на багу і скам на скаме. Не гуляйце ў п**шу!
Калі хацелі падкруціць слот. Але нешта не атрымалася)))
@goldking. Правільна заўважыў. Проста ў першым слоце табе даюць, а ў астатніх жруць.
@oktan толькі ўчора яго круціў, у агульным стаўка больш за сто рублёў не грае, па дробязях адразу дае 20-30, не больш, зараз не варта граць
Цяпер можна з упэўненасцю сказаць, што Amatic не дае доступу казіно або платформе да змены параметраў РТП.
@goldking ну яны самі скруцілі проста не ў той бок))))
Я таксама думаю, што багнулі пры ўсталёўцы ртп не ў той бок.
@alex7zz
Цяпер страшна ўявіць, як тыя казіно, што панеслі страты, будуць іншых гульцоў даіць)
@lylia Як раней доілі, так і будзе, увогуле нічога не зменіцца. З багам у Play’n GO нічога не змянілася, так і тут не зменіцца.
Т.е. калі слоты тысячамі спінаў не даюць бонус і жуюць як не ў сябе, гэта ні к**я не баг, а калі ў нейкі момант аддача шалёная, гэта баг?
Зручна, мля…
@ser7217
Нічога для гульцоў, толькі пустыя бонускі )
Адзінае, што бянтэжыць, што правайдэр вельмі моцна жраў 3-4 гады, а тут, калі пачалася неверагодная аддача, адразу БАГ. І што самае цікавае – казіно імгненна паспрабавала перакруціць усё ў сваю карысць, па факце гульцы ўвогуле ніяк не застрахаваныя.
@goldking Вядома, невыгодна ж усім раздаваць віны)
Ох ужо гэты правайдэр, а ўсе былі за крок да мільёнаў)
Раней памятаю, пастаянна ў Аматике заліпаў, цяпер як-то і не лезу пасля заносаў, аддача стала маленькая ці не шанцуе.
@lylia гэта дакладна, тыя, хто выйграў і вывёў – ім там больш няма чаго рабіць
Вынік па Amatic такі: скаргаў на ўмоўны трыльён не было, і нейкую надзею пакінулі на вяртанне – маўляў, яшчэ правайдэр не пацвердзіў збой. Але і без варажбы ясна, які будзе адказ ад правайдэра.
З улікам скаргаў, нехта паспеў вывесці частку – 200к з ляма, што ставіў на вывад; гэта тлумачыцца тым, што быў віп-рахунак і іншыя ўмовы для апрацоўкі вываду. Папросяць ці яго пасля вярнуць гэтыя 200к – вось пытанне.
Як я і думаў, тыя, хто выводзіў нязначныя сумы з казіно, дзе вывад на крипту адбываецца аўтаматычна і хутка, а не ўручную і пул гульцоў вялікі, паспеў навараць.
Ну і частка праектаў, дзе для віпаў былі асаблівыя ўмовы на вывад, таксама пасьпелі зняць прыбытак.
Цікава іншае: ёсць адна сетка, на яе скаргаў не было, але яна вялікая і Amatic там не прыбіралі, калі пачаўся кіпіш і яго ўсюды прыбіралі.
@mixai200513 учора ў мяне быў невялікі занос х 550 у кнігах
@andrey_777 ну груба кажучы лям па якім стаўцы?
у чым заключаўся збой?
Кожны спін даваў максвін? Не? Тады Ў ЧОМУ БАГ???
Хай выкатаць НАРМАЛЬНЫЯ параметры частаты выпадзення бонусаў і іксовку ў іх…
Не выкатаюць?
Правільна!!!
А чаму?
Таму што, з іхніх жа слоў, выйгрышы і паражэнні залежаць ІСКЛЮЧНА ад удачы і казіно НЕ МОЖА ўплываць на аддачу…
А тут УДАЧА ў людзей пайшла і адразу высветлілася, што гэта баг…
Чаму, блін, калі я раблю некалькі ТЫСЯЧ спінаў у нейкім слоце, і бачу пару бонусаў на х5-х10, гэта не лічыцца багам?
Ну люстраная ж, блін, сітуацыя…
Ну гэта я з разраду народнай мудрасці ад мужыкоў пра здраду)))
Калі я ебу – мы ебём, калі цябе ебуць – нас ебюць)))
@ser7217 калі ты выйграў вялікую суму – многія казіно прыдумаюць і скажуць, што гэта баг. а калі прайграў баланс – то кажуць усё ок – багоў няма. у любым выпадку атрымаеш 0
@ser7217 Хтосьці пісаў, што бонусныя гульні выпадалі кожныя 3 спіны, напэўна ў гэтым і быў баг, сам не правяраў хз.
Шмат скаргаў было, дзе з дэпазітаў 1-2к рублёў накруцілі пару лямоў за кароткія сесіі. Хтосьці ў адным слоце таксама з дробязяў зрабіў 20-30 лямоў.
Да чаго ты гэта мне кажаш? Я не ўладальнік казіно і не супрацоўнік аматыка, падзяліўся сваімі назіраннямі і думкамі.