Amatic - абмеркаванні і водгукі
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
4 May 2016
ад
PavelFredooc
|
136 Адказаў
|
21,436 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да з’яўлення пакупных бонусаў у Amatic, усе кніжкі гулялі больш-менш, як толькі ў Amatic зрабілі пакупныя бонусы, усё Amatic сапсавалася і ўжо не той, раней у Book of Fortune, каб злавіць бонус, трэба было зрабіць каля 50 спінаў, а цяпер і за 100 спінаў не заўсёды што-небудзь ёсць.
@oktan у мяне за 300 ні разу не было
У параўнанні з яркімі слотамі нядаўна створаных правайдэраў amatic выглядае старым, але гэта ўвогуле ні пра што не гаворыць)
Сёння ўначы кажуць, Amatic учыніў атракцыён няслыханай шчодрасці, і яго ўжо выдалілі з некалькіх казіно
@ildargaliev а што, усім рассыпаў ці што?)
я ў Amatic учора гуляў, што там ён сыпаў – я нават не ведаю, гуляў у Play Fortune Amatic па розных слотах, паходзіў усё ў нуль, у Wild Shark заляцеў, спінаў больш за 150, нават бонуса не бачыў
@ildargaliev Аматик ліцэнзаваны правайдар. Не думаю, што яны самі круцяць ртп.
@godweles888 так, я ведаю, што ён ліцэнзаваны, спрэчак няма, проста ён змяніўся з моманту з’яўлення пакупных
@oktan А ў якім слоце Amatic лепш браць бонус, каб была менш валатыльнасць?
@ildargaliev
@oktan
У 5 слотах баг быў: Book of Aztec, Lucky Joker 10, Lucky Joker 10 Extra Gifts і Scarab Treasure.
У Азтэку кожныя 3 спіны бонус ставіў. Можа яшчэ ў якіх быў.
Цяпер у многіх казіно няма гульняў Аматикa.
PS Пішэце, расказвайце, пахваліцеся, хто паспеў на новую жыццё вывесці, а каго забанілі?)
@godweles888 у Amatic я пакупныя стараюся не браць – не магу нават падказаць
@godweles888 а вось дазволь спытаць, 🙋 – навошта табе менавіта слот з нізкай валацільнасцю? Ты проста хочаш пагуляць, табе сур’ёзны выйгрыш не патрэбны?
@gans2115 звярні ўвагу ў іншых тэмах, што гэты персанаж часам піша такую дурню, зразумела, поінты фарміць)
Я заўсёды быў супраць купных бонусаў, але вось як спала ўдалась – купіў дакладней і адразу два запар былі па: х9000 і х1700 – адразу перагледзеў свае погляды наконт пакупак….
Хоць і раней я памятаю пару гадоў таму ў доа 2 купляў па 4,5 рублёў бонусы і таксама было два запар, ну там роўна па х1000 кожны, ну плюс там капейкі ….
@gans2115 каб шанец прайграць быў меншы, купленая бонуска, каб была і меншая валацільнасць
@misha55
А як жа генератар выпадковых лікаў, і RTP, і ўсё астатняе? Што трэба сдернуць у наладах гэтага генератара, каб такія сесіі рабіў? А як жа выпадковае і непрадказальнае фарміраванне сідаў???
Магчыма, верагоднасць выпадзення менавіта 3-га скатэра ў бук оф ацтек паламалася і бонусы так часта ставіў.
Я проста спрабую зразумець, як гэта магчыма было на ўзроўні сістэмы, і як такі баг увогуле мог адбыцца?))
@opt1ust
Таму што гэта скамовае гаўно, зробленае двума калекамі ў часы дыназаўраў.
Дарэчы, гэта ўжо не першы баг у аматике, з 20 года ўжо 5-ы ці 6-ы раз.
Хутчэй за ўсё ў зваротны бок (з прайгрышамі) было яшчэ больш, толькі пра гэта ніхто не даведаўся. Таму што казіно правярае толькі выйгрышы)
Звярні ўвагу, колькі нытьця, што яны не выйграюць менавіта ў аматике. У тэме вавады яркі прыклад сядзіць)
Вось прыклад аналагічнай сітуацыі ў 24 годзе, прычым мігаюць тыя ж слоты.
Па ўсім гэтым ў мяне склалася ўражанне, што сам аматик загоняе падобныя акаунты, здымаюць грошы і хаваюць багі)
Хоць адзін плюс, кінулі кідалу ТТР)
Ттр раней у казіно і так шмат каго ашукаў, у яго яшчэ быў свой форум неверфолт ру і сваё казіно
@godweles888 але нешта ж усё роўна адбылося)
@gans2115 Ну камусьці толькі выйгрыш не патрэбны.
Віншую ўсіх, хто ноччу трапіў пад гэты несаны свята “фарма бабла” і яшчэ змог вывесці. Я не мог зразумець, што гэта за бонусы такія і чаму я ў бонусе Казановы спаў два разы па 5 казанаў – о_О
Толькі што прачытў тэму і зразумеў. Шкада, радасць на гэтым скончылася, вывесці я не магу і Аматик увогуле выдалены з новага казіно Борава, дзе я, уласна, ноччу і весяліўся. Вывад у апрацоўцы з 5 раніцы, здаецца, не пашанцуе мне.
@oktan
Можна зрабіць выснову, што ў ПФ, магчыма, Amatic гуляецца з іншых сервераў або ад іншай пракладкі.
@staryydrug.Вялікая сума? Гэта што за казіно борова?
@1deposit.Хочаш сказаць з левых? Ну ўвогуле ад ПФ такое можна чакаць.