Аўстраліец узнаў на працы, што выйграў латарэю $15 000 000
16 снежня 2023 г.
ад
thee4
|
6 Адказаў
|
450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рабочы дзень жыхара Кларэнс-Вэллі перавярнуўся пасля таго, як ён даведаўся, што цяпер стаў на 15 мільёнаў долараў багацей пасля ўчарашняга розыгрышу Powerball.
Гулец з Новага Паўднёвага Уэльса стаў уладальнікам адной з двух выйгрышных заяваў першага дзялення на нацыянальным узроўні ў розыгрышы Powerball 1439 у чацвер, 14 снежня 2023 года. Кожная выйгрышная заява першага дзялення прынесла 15 мільёнаў долараў.
Акрамя перамогі ў першым дзяленні, пераможца PowerHit QuickPick таксама трапіў 19 разоў у другое дзяленне, павялічыўшы яго агульны нечаканы даход да $15 418 148,20.
«(Слова выдалена сістэмай) вазьмі!» – успрыкнуў мужчына, калі прадстаўнік The Lott пацвердзіў яго прыз.
«Гэта неверагодна! Ты зрабіў маё жыццё. О, чувак! Калі б ты мог патэлефанаваць мне і пацалавіць мяне, каб я ведаў, што мне гэта не сніцца, было б цудоўна.»
Даведаўся, што выйграў, і паслаў дырэктара на фіг))) Усім дабра і пазітыву!
Перавярнуўся так перавярнуўся, з такой то навінай)
Ды уж, 15 лямоў і яшчэ трохі “мелачы” прынесла) Ён па-ходу, “паслаў” працу… і ўжо пачаў адзначаць НГ, глянь колькі бліскаў за спінай
Я ТАКСАМА ХАЧУ!Даведацца ў сэнсе, што 15 мільёнаў выйграў ды яшчэ і грынов!Проста Марыю!_А Вы?!
А што ты з імі рабіць будзеш)) хайроліць пачнеш ?