Адбіваем 5% камісію ў казіно праз рулетку
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
21 May 2024
ад
Steam024
|
33 Адказу
|
2,483 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Забягаючы наперад, скажу адразу я НЕ РЭКАМЕНДУЮ гуляць у тых казіно, якія бяруць камісію 5% пры выплатах на карту.
Мая парада падыдзе тым, хто ўжо патрапіў у такую сітуацыю, хоча вывесці грошы і забыць пра такое казіно.
Таксама гэтая парада можа падысці тым, хто гуляе ў беларускіх казіно (наземных або онлайн, не важна), там падатак 4% пры выплаты
Ітак, дапусцім у Вас на балансе ёсць 100 000, і Вы хочаце атрымаць гэтую суму, але казіно бярэ камісію 5%, што ж рабіць?
Працягваць гуляць у слоты – варыянт такі сабе, гэта больш рызыкоўна, і можна заігравацца да нуля.
Ідэальна падыдзе рулетка, Вам для гэтага трэба закрыць 34 нумары з 37.
Напрыклад, пры суме 100 000, стаўка на кожны нумар складзе 2940(100000/34), а выйгрыш складзе 105 840, які пакрые гэтую камісію.
Перавагі гэтай стратэгіі складаюцца ў тым, што імавернасць выйгрышу 92%, а імавернасць прайгрышу 8%.
Г.зн. прайгрыш будзе толькі ў кожным 12-м выпадку.
Непаганы варыянт, калі Вы проста хочаце адбіць камісію і больш не гуляць у тых казіно, якія гэтую камісію бяруць.
Калі хто такім падыходам карыстаўся, падзяліцеся поспехамі
Толькі геній будзе рызыкаваць 100к, каб не плаціць камісу пры выснове.
Абавязкова спрацуе закон падласці і пападзеш у гэтыя 8%.
Спадзяюся, ніхто не пойдзе спрабаваць)
Які провайдэр? Якая рулетка?
1) У любым казіно ў правілах напісана, што х3 абарота не ідзе ў лайве, калі ты прастаўляеш без рызыкі або з мінімальнай рызыкай, і перад высновай гэта адмяняць і попросяць зноў зрабіць х3
2) У некаторых провайдэраў стаўкі адхіляюць, у Pragmatic вельмі часта: калі ставіш шмат ставак, палову адмяняюць у момант раздачы і ты даіграўся
3) Калі будзеш ставіць у EVO, провайдэр хутка апавясціць казіно, у якім ты гэта робіш, і чытай пункт 1
4) Адзіны варыянт праставіць х3 без страт – гэта баккара ад EVO, але не Pragmatic ці іншыя провайдэры
У мяне нават у роялах такое было даўно: калі я дэпанаў умоўныя 10к, гуляў чыста ў бакару, падняў х3 ад дэпазіту і прастаўіў х3, а мне выснову завярнулі і сказалі давай у слотах адкруці, гэта было ў Drip, калі ён толькі адкрыўся, у выніку вывелі неяк пад пагрозай скаргі, без х3 на слотах
Так што твой план смехавы на практыцы
1)У якім? Я з такімі праблемамі не сутыкаўся. Быўi казіно, дзе ў правілах напісана x10 откручваць(ФастПей яркі прыклад), але гэта рэдкасць
2)Не абавязкова Live, ёсць звычайныя электронныя рулеткі, розніцы ніякай
3)Апавясціць і што далей? У чым парушэнне
4)Рулетка можа быць зусім якая заўгодна, хоць Live, хоць электронная. Ніякай розніцы няма
Што да Дрыпу, яны адносяцца да РоялПартнёрс, я ў гэтых казіно не гуляю, менавіта па гэтых прычынах. Могуць расходзіцца нервы на пустым месцы.
Але колькі я ведаю, быццам яны не бяруць камісію 5% на пастаяннай аснове. Калі ж бяруць, значыць хлусць, і гэта яшчэ адзін мінус гэтым казіно
Я кажу толькі пра тыя казіно, якія бяруць камісію 5% заўсёды.
Яркі прыклад – сетка Котов (гэтыя казіно былі смеццевымі і да камісій, а цяпер тым больш)
Або Пошы (раней былі ТОП, пасля ўвядзення камісій цяпер яны нецікавыя для гульні)
Увогуле не разумею, як можна гуляць у казіно, якія бяруць камісію аж 5%.
У казіно і так няпроста выйграць, а гэтыя камісіі змяншаюць і без таго нізкія шанцы застацца ў плюсе
Ставіць на 34 нумары з 37, гэта так сабе варыянт… Мне памятаецца адно старэнькае відэа, дзе чэл гуляў дзесяць спінаў запар, у маляванай рулетцы(застаўляючы 36 нумароў з 37, пакідаючы свабодным толькі ZERO). Ну так ён прайграў Усё, так як на працягу 10 спінаў выпадала… – правільна, ZERO. 😎
Лепш наадварот.
Чакаў што-небудзь з гэтай оперы, потым чуйка лягла на зеро 0
Ну і даціснуў крыху
Наперад прашу прабачэння за, магчыма, дылетантскае пытанне. Чаму звычайная рулетка, а не лайтынг-версія, у якой на лікі выпадкова падаюць яшчэ іксы?
Там відаць камісія павышаная , а проста пнеўма рулетка . Я іх не вельмі, шарык непрадказальны.
Да таго ж у “іхсавай” лайв рулетцы, што ў “мультяшнай”, у звычайным выйгрышным варыянце, калі “прапаў” у лік – КУ не 35х1, будзе менш… А гуляць дзеля тоўстага ікса – такое сабе, трэба глядзець, як сёння гуляе сама рулетка)
Віншую!😉Напэўна доўга прыглядаўся да дылера…
PS. Толькі не разумею, навошта ў гэтай ветцы пра 5% выкладаць столькі выйгрышных скрінаў або ты іграў менавіта ў гэтым казіно)
калі можна адыграць у руле, то ставім к-ч , роўныя макс сумы, але калі ноль то пзда…
Або 12 разоў запар. Рызыкаваць усім з-за 5% камісіі як мінімум – глупства.
Вось-вось, скупы плаціць двойчы… Для казіно бывае і не так важна, які ў цябе выйгрыш – “тлусты” або тыпу “звычайны”. Можаш і не адабіць, калі цябе ўжо “прымецiлi”, як “плюсавога”)
Дзякуй .Дылер, быў знаём , пару сесій чакаў. Скрын зрабіў спачатку для конкурсу .
Рэзка звузіў стаўку , да + 14 r .
Спадзяюся, шо пасля такой плюсавай гульні паспеў вывесці або… Ці працягнуў, чым скончылася гэтая гульня, якая “дельта”?
Вы выкладаеце?)
Не, проста паказаў , гульня на пару нумароў . Да любой гульні трэба падыходзіць у патрэбны момант . Каб раскруціць дэпазіт выкарыстоўваюцца іншыя, менш рызыкоўныя сістэмы . Звужэнне поля ставак падыходзіць для спрыяльнай гульні .
Добрае пытанне, гуляць у цяперашніх умовах у рахунак па 1ооо рЭ – гэта не проста фарт, гэта майстэрства. Тое, што дае “плюсавую” гульню, пра гэта ніхто нікому не раскажа, сам будзе гуляць). Трэба разумець гэта “Грааль”, менавіта ў гэты час, менавіта за гэтым сталом і менавіта ў гэтага дылера. 😎
Стратэгія, канешне, мае права на існаванне, асабліва калі ты часта гуляеш у розных праектах з камісіяй на доўгай дыстанцыі. Аднак тут важна памятаць, што шарык у рулетцы не запамінае папярэднія вынікі і тым больш у розных праектах. Таму можна апынуцца ў страце нават гуляючы ў 13 розных казіно і не акупіўшы ніводнай камісіі. У цэлым згодзен з чалавекам, можна лёгка трапіць у гэтыя 8% або калі пафартзіць – заіграўся пасля. Вынік: выйграў – забей на камісію і іншае, выводзь усе грошы хутчэй, ты і так ужо ў плюсе. Але шчыра сказаць, такая палітыка некаторых устаноў таксама раздражняе.
Так, канешне. выйграў – вывадзі.
А пра камісю ты ж загадзя ведаеш, ніхто падчас вываду яе не прыдумляе. Хочаш вывесці без камісіі? Гуляй там, дзе яе няма, а не прыдумляй квесты для сваіх грошай.
Ну так гэта і зразумела, адкуль мозгі і памяць у шаріка (з тефлону, сланавай косці, керамікі…), шмат што залежыць ад дэлера, наколькі стабільна ён кідае шарык. Сам бачыў не раз, што выпадаюць “зайцы”, часта калі былі паўторы за кароткі прамежак часу, то з вялікай верагоднасцю шарык зайдзе ў гэты сектар яшчэ раз, дык можна смела і рашуча рабіць вусную стаўку… Але гэта для тых, хто ў курсе)
Часта бывае што і дилер кідае з першай жа стаўкі прама ў нумар .
А ўвогуле больш за ўсё ў рулетцы напружвае чакаць . Иногда за месяц полтора только одна игра соответствует ожиданиям дилер плюс рулетка плюс стратегия