Абмеркаванне тавараў крамы 4LUCK
Пойнт-сістэма і крама
|
1 студзеня 2025 г.
ад
gans2115
|
373 Адказу
|
7,092 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння раздавалі пакупачкі, атрымліваў хто што ? Я на гарэлку чакаю , не атрымлю сёння, дык да панядзелка падвісне!
Заходзіў на водку – нічога няма, на пошце таксама, напісаў сюды( папярэдн. паведам.), зайшоў на водку, баланс папоўнены:)))) , хоць на пошце яшчэ няма ліста, але яно заўсёды прыходзіць пазней!
Якое супадзенне! Таму хто чакае, глядзіце балансы, не арыентуйцеся на пошту!
Купіў бонус у Чэмпіён,а аказваецца ў гэтым годзе ён недзейны.Каму напісаць па гэтым пытанні?
Дзе браў, туды і напішы, лагічна ж? Ці не?)
Lenin- яму напішы
Вось так дакладней!
Па замове лепш адразу пішыце ў саппорт-бот➡️ @LatestSupport_bot, указаўшы нумар замовы.
можа хто ў курсе, можна зрабіць так, каб ліст на пошту прыходзіў, калі папаўніцца пэўны тавар у краме?
Таксама цікава. Ці ёсць такая функцыя
А ідэя такой функцыі ў цэлым нядрэнная, хоць для сябе сэнсу не бачу, але рэалізаваць усё ж пажадана
Прывітанне!😊
На дадзены момант такой функцыі няма!
Ідэя добрая. Я перадала яе камандзе на абмеркаванне!
Усім прывітанне! Падкажыце, калі ласка, як часта выдаюцца пакупкі ў краме?
працягу 48 ці 72 гадзін, звычайна хутчэй
выхадныя дні не ўлічваюцца
Ура, выдалі, але два прамакоды з трох заказаў проста не актывуюцца 😔
Падкажыце, да каго можна звярнуцца па гэтым пытанні?
Па гэтым пытанні звярніцеся ў ➡️наш саппорт @LatestSupport_bot, указаўшы нумар заказу, па якім код не актывуецца!
Купіў промік на казіно Комета
спрабую ўпісаць, не праходзіць
напісаў у падтрымку, кажуць, што ў іх няма такога прома ў базе
Калі рэгістрацыя не ад форума, то прычына можа быць у тым, што ён не актывуецца.
Паважаная адміністрацыя форума, у краме заканчваюцца тавары на гарэлку казіно 🎰, асабліва гэта тычыцца 2000 руб, 8 штучак. Я заўтра сабе якраз збіраўся браць, на панядзелак, ну ці на выхадныя, розніцы няма. Баюся, калі не папоўніце ў пятніцу, на выхадных нічога не застанецца!
Ды і 1000 руб не так ужо і многа, 15 штук засталося. Улічваючы, што літаральна тыдзень-паўтары таму ⏪ вы 100 шт дадавалі, то засталося зусім мала!
Прывітанне!
Адказны за краму дадасць яшчэ✔️
Ці папоўняць сёння коды ў Риобет?
У чаканні 2к ад гарэлкі, промік на ПФ яшчэ) спадзяюся сёння прыляпяцца)
Хацеў задаць пытанне Латесту, чаму бонусы на риобет так падаражэлі😳
У сувязі з выяўленымі фактамі парушэнняў па пэўных бонусах:
1. Перадача кодаў трэцім асобам
2. Прадажа кодаў трэцім асобам
3. Спробы абузы некаторых відаў бонусаў і поінт-сістэмы сайта
Рэбята ўсім прывітанне! Раскажыце навічку , як працуе крама форума. Аформіў заказ за койны на форуме. Як мне даведацца калі ён будзе выкананы або адменены? Ці будзе нейкае апавяшчэнне?
Адразу ж пасля афармлення заказу табе на пошту прыйдзе апавяшчэнне,пасля выканання таксама на пошту