Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,156 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lian0603
Я таксама думаў ніфіга сабе па стаўцы 10 рублёў, у яго звыш 100 кускаў, 10 к іксаў, але ўсё роўна выдатны вынік
@robingood.Я з табой цалкам згодзен.Мільён працэнтаў.
@vladik_tarasov_2.Казіно разарылі нас .
@lian0603 нічога сабе аказваецца можа і па 10р выдаваць ультра, грац, віншую!
@lian0603 Цікавы слот, трэба будзе пакатаць у яго. Я люблю такія слотікі, у Эндорфіне яшчэ шмат падобных. Але сёння ў іх ідзе жор.
@lian0603
Мае віншаванні! Так шмат сімвалаў “ультры” яшчэ не бачыў), а колькі ў выніку хоць насыпаў слот( па 14 рЭ) ?
@thee4 стаўка на скрыне 10р, ён растлумачыў, што ад 5 сімвалаў гэта адзін выйгрыш ” ультры ” 20250р, а не 5 па 20250р, калі больш нічога не выпала, то х 2025 атрымліваецца.
@thee4.Дваццаць з капейкамі.
@akop591 хоць і дваццаць з капейкамі,но гэта вельмі вялікая рэдкасць! Хлопцы нагадайце хто і калі ўвогуле бачыў макс він у эндорфіне? ёсць такія?
@barakuda2020.Мне нядаўна ў Энрофине таксама даваў максвін толькі не памятаю ў якім казіно )
@pokerface дзякуй )))
@lian0603 віншую з заносам, упершыню такое бачу.
@lian0603 добры занос
@lian0603 Пакуль новы слот, ён выдае нармальна. Відаць, шмат гульцоў сядзяць, круцяць:)
Драбязь, канешне, але ўжо прыемна, што хоць нешта выпадае
@Lian у выніку колькі дало 100к з лішнім?
@robingood не ён пісаў, там 5 ультры сімвалаў – гэта адзін выйгрыш джэка 20250р, а не 5 па 20250р, не множыцца, канчатковы выйгрыш так і атрымліваецца 20250р, магчыма крыху больш, калі міні і іншыя выпадалі.
На куйню глядзіце ўпершыню такое выйшла ў гэтай гульні і х 8 добра такую хрэнь паставіў х51 адныя душманскія вальты закрыў … пастаў жа на першы барабан хаця б пару бычкоў адкуль такое шчасце…
@pokerface ідэальна стаяць 👍
@loud стаяць то чотка, толькі карысці) не бычка, хаця б ананас ці банан паставіў, а так кули х 51 ..
@pokerface быкоў бы гэта быў напэўна максвін)
9к зліта ў JetTon-e без шанцаў нават рубель вышэй за дэпа не дало, хаця дзіўна ПФ адмазала крыху, купленая другая па парадку за 1600р, што заўважыў: калі ў гэтым слоце выходзіць супер-скатэр то ў бонусе часцей нічога не дае – першая дала з ім …
@loud так калі б яшчэ ўсе лініі закрыў, там піzдец быў бы праз вайлды х2х2х8 )) ..але ўсё гэта калі б ))
@pokerface калі-небудзь занясееш обязательно , главное верыць як кажа ВИТУС))))))
Мне не падабаецца новае доа афармленне, дызайн старая версія больш падабаўся хз чаму, 6-7 бонусаў па стаўцы 36р х 10 максімум.. стаў “бегаць” па стаўках па 27р другая бонуска хоць нешта дала, не даігрывае ў мяне сёння жорстка слоты не дастаўляюць 5 спінаў заставалася пасярэдзіне вилда так і не паставіў да і сімвалы ставіў усе танныя дамы, вальты, тузы .. але хаця б пры сваіх пф адмазала 3к сюды 9к у джетон деп, 15к на вывад 3к у + хоць як так. + два дні два пака фрыспінаў засталося ў пф пад іх і депал ))