Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,227 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Ёсць яшчэ такая заканамернасць, калі заходзіць буйны гульц, то да першай иксовки і калі ён бярэ 200-300 к баксаў, можна выйсці адпачыць, бо потым пачынаецца брытва
@vrodezdes глядзячы колькі ў пуле слота грошай засталося
@sergej22
Калі я гуляю, то, відаць, пул пусты або я проста заходжу ў статыстыку 500 спінаў, кругоў, калі нядаўна былі тоўстыя іксы, то якраз за мой кошт яны і будуць напаўняць пул, хоць бывае, што ў такія моманты і звычайныя лічбы выпадаюць. Але гэта ўся мая тэорыя, якая прывяла да вялікіх страт, так што не слухай)
@vrodezdes а бывае наадварот, калі ён пакіне шмат то потым слот можа выдаваць, я так раблю калі гуляе мелл. калі ён шмат спусціць у адным слоце то заходжу ў яго і звычайна пачынае выдаваць
@thee4 ды хутчэй дазваляюць выйграць тым, каму больш пашчасціла
@sett ну гэта проста шчасце. Не думаю, што гэта прама заканамернае з’ява. пашанцавала раз-другі проста чыста выпадкова.
@irinafa не ведаю, мне здаецца што ўсё ж такі ёсць які-то пул у слотаў
@sett
Гэта на стэйке ці іншыя мані, ён жа ў асноўным на гэтых сядзіць, як то не заўважаў, хоць проста не заходзіў.
Цяжка тут нешта сказаць, у яго ж фікса і можа прайгрыш яго фіксы не ідзе ў залік па напаўненню слота, але ўсё можа быць
@sett
Самы прикол калі ён круціць Зеўса, у яго бонускі па 1-2 к баксаў выпадаюць або ў спінах нарм дае, я гуляю ў менш валяцільным па самому мізеру і лавлю за 500 спінаў 2 бонускі, тупа пустыя
@vrodezdes ну звычайна падкручваюць казікі без ліцэнзіі. калі казік нармальны – стример гуляе як звычайны гульц
@vrodezdes я думаю, гэта з-за таго, што ты мала яго паглядзеў. шмат струмаў, дзе проста балiк нуль і струмеру даводзіцца дадэпаваць з уласных бабак
@misha55.Гэта хвароба братан ,я з 17 гадоў гуляю (
@akop591 гучная заява, колькі гадоў гульнявога вопыту?
@vladik_tarasov_2.25 гадоў (Гэта хвароба 🦠 (
@akop591 на вашых вачах разарыліся казіно)
@akop591 усе кто на форуме,это хворыя людзі,хворыя ўсе адной хваробай лудаманія)
@vrodezdes
Па-рознаму бывае, у эволюшэн нядаўна адзін гулец за гадзіну некалькі разоў “атрымаў” па 100К еўра на рулетцы XXXTREME і гэта без гэтых “вар’яцкіх” памнажэнняў…
@thee4
Без памнажэнняў, ты падумай якія ў яго тады стаўкі, там гульня ў асноўным і заключаецца, каб злавіць іксовку
@robingood Стварылі сваё брацтва)
Нечакана і прыемна здзівіў слот )
@lian0603 цяжка паверыць, але окей….
@bugulma83 Толькі джэкпоты паставіў, ды яшчэ і пяць “Ультра”!))) Слот зламаўся. відавочна.
@reddog123 х10к з лішнім… Не правяраў, які там максі…. Напэўна, не фоташоп 🤔
@reddog123 там трэба, каб для выбівання «Ультра» павінна выпасці 5 шт., астатнія па 3 і 4
@bugulma83 але гэта не пяць ультра хлопцы ) гэта адна
@lian0603 зразумела!!! У гэтым слоце не гуляў😏 Цяпер стала зразумела 👍Дзякуй што ўразуміў😁