Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,178 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oktan
Гэта “казіношнікі” называюць “рандомам”). Ім па кайфу дзьмуць у вушы гульцам, паўтараючы заезджаную фразу, выйгрыш не залежыць ад наміналу стаўкі, але… Але часта мы бачым іншае, па адных стаўках слот гуляе, а па іншых “жрэ бабкі”, нібы не сабе!
@thee4.Таму я мільён працэнтаў упэўнены, што любое казіно можа кіраваць.
@akop591
Згодзен, “махровае жлобства” квітнее! Думаю, што ў онлайне ўжо не засталося “казіно”, ну амаль… Там “руліць” бізнэс-праект пад назвай гЭмбл@)
@akop591.Сто працэнтаў)
прыемны занос ад белатры Jetton Cyber Gypsies
@thee4.Раней каб занесці 100-200т Лего ,цяпер каб так выйграць трэба ўдвая больш пакінуць тады дадуць 100-200т выйграць.
@akop591
Не-не, не ведаю, мая ў слоты як бы амаль не гуляе…
А ў маю “улюблёную” рулетку максімум па 5$ у лік, трэба яшчэ пастарацца “блеснуць майстэрствам”, да таго ж без гульнявога “фарту” – ні ку-да)
@thee4.Я заўсёды ў слотах падымаюся а ў лайве прайграю ,мне здаецца ў лайве жорстка кіруюць …(((
@akop591 Я ў гэтым упэўненая на 100% і аккаунты адключаюць таксама, што бонус увогуле нерэальна злавіць, хоч тысячу спінаў рабі. А калі ўключаюць аккаунт, то таксама адразу бачна, што гуляе.
@lana888
Дык які сэнс гуляць, калі ты ўпэўненая, што казіно адключае выплаты?
Па сутнасці, ты ведаеш, што цябе ашукаюць і ты аддаеш грошы. Як назваць такога чалавека?
@misha55 Ну а вы як тады лічыце? Гэта толькі маё асабістае меркаванне. Хацелася б пачуць вашу пункт гледжання, што і як уладкавана, падзяліцеся.
@lana888
Таму што казіно – гэта ўдача, фарт, шчасце.
Ты можаш выйграваць тыдзень, а можаш паўгода нічога не выйграваць.
Галоўнае трэба разумець, што гэта не заробак, а шанец выпрабаваць удачу. Сёння ты выйграеш, заўтра ідзеш зноў з думкай, што зноў выйграеш, але прайграеш. Ідзеш 2-і, 3-і раз і г.д., але зноў не везе. Пачынаеце прыдумляць бред пра адключэнне аддачы і г.д.
Казіно нават нічога не трэба прыдумляць, гульца сам прыйдзе і аддасць. Гэта гульня на эмоцыях, чалавечай жаадлівасці, што трэба яшчэ больш, але ў выніку застаешся як бабка з казкі.
Таму што казіно так уладкавана, што слоты цябе заўсёды прывядуць да прайгрышу, часам даючы выйграць. Гэта не адключэнне аддачы, а менавіта спачатку так усё зроблена. Проста вы не разумееце, што гэта не заробак і вам не павінна заўсёды даваць. Калі б так было, то казіно даўно б перастала існаваць.
Асобны від ідыётаў – настолькі ўпэўнены ў заробку ў казіно, што бярэ на гэта крэдыты. Якія з 99% верагоднасцю прайграе і сваю тупасць называе лудаманіяй. Хоць гэта проста ў чалавека няма мазгоў, проста так склалася, што выяўлена гэта ў казіно. У каго‑небудзь гэта выяўляецца ў алкаголі або наркотыках. Кароч, калі не казіно згубіць, дык у іншым схопіць гавна, і вінаваты ў гэтым толькі сам чалавек – трэба адказваць за свае ўчынкі і вінаваціць толькі сябе, а не прыдумваць байкі пра аддачу, падкрутку, як цябе стрымер заманіў. За ўсё адказваем толькі мы.
@misha55 Ну тут я з вамі згодная на 100%!
@akop591
За слоты сцвярджаць не буду, але вось за настольныя лайв-ігры (рулетка), думаю, што там усё пад кантролем – педальны Вася спачатку «забівае» буйнага гульца і потым ніжэй ніжэй… “о”). Там ёсць шанец выйграць, калі страляеш міма буйных ставак, але ўвлекацца такім «фартом» не варта )
@vladik_tarasov_2 ну гэта ж х200, мабыць і не зусім ужо занос. Такое штодзённа амаль што бачыць кожны гулец.
@vladik_tarasov_2 а што за валюта?
долары?
@thee4 мільён разаў былі такія сітуацыі, па 1 долару ў стаўку нічога, а калі паніжу да 0.5 – то ўсё пачынаюцца заносы і вельмі абідна, што мог бы выйграць у 2 разы больш, калі б стаўка была 1
У крэйзіку ўпаў кэшхант пад х50
@comiings і адразу стаўку адмяніла?
@sett грыўні
@sett
Цяжка не пагадзіцца, але ж ёсць сталы ад 0,5$, 5$ і больш, там гуляюць зусім “іншыя” – буйныя гульцы і хайролеры. Але і там казіно працягвае “сваю гульню”, усё як звычайна… “сасуць бабкі”, дазваляючы выйграць тым, у каго менш значныя стаўкі)
@thee4
У асноўным усё настроена так, што па дробных стаўках дае вялікія іксы, а як толькі павялічыш у 3-4 разы, рыхтуйся рабіць новы дэп
@vrodezdes
Так і ёсць зусім нядаўна бачыў выйгрыш гульца ў лайв-рулетцы – яму пафартаніла і выпала х600! Але бачыў і больш буйныя выйгрышы без тоўстага КУ, хоць максімальны КУ х20 у лік)
@thee4
У рулетцы я ўпэўнены, што ёсць скрыпт, які паказвае, колькі ставяць на лік, і відавочна, калі там будзе Овер шмат, іксаў не ўбачым – нават калі апарат іх пакажа, то магніт спрацуе як трэба
@vrodezdes
Ну так, сам бачыў некалькі разоў, як шарык “непрыродна” трапляе ў ячэйку або яшчэ горш “выкочваецца” з яе, раней бывала нават “выскокваў, як абпёкшыся”. Згаджаюся, што трапіць у дзясятку з буйной стаўкай будзе даволі праблематычна, усё будзе па законах жанру… але са стаўкамі значна меншымі за асноўныя – “кітавыя”)