Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,199 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ginger777 Падтрымліваю!!! Я пакуль гэтых скрыншотаў ад Ганса не наглядзеўся, у гэтыя ўселякія “шанс машины” і іншыя з “каронамі” слоты нават не заходзіў!)))
@reddog123 ну там жа скромненька ☺️
@winnerdinner5 якаясьці заканамернасць проста, у ўсіх выйгрышаў id стаўкі заканчваецца на 132))))
@svsiti скрын куды-то рэзка знік, я хз быццам указаў казіно, а стаўка і слот былі на скрыне
@alexeyp тое ж самае думаю чаму стаўка не была большай
@lana888 гэта жах пры такой стаўцы
@lana888 таксама пойдзе 4000х?
@winnerdinner5 я якось па 30 кап лавіў, амаль 5к, быў у шоку і ў гневе
@winnerdinner5
лаві x10000)
@sergej22
Вельмі рэдка вялікая стаўка можа даць іксы, у асноўным скрыпт нібыта нацэлены на дробязі, а па буйных стаўках толькі хуткі зліў або зусім дробныя выплаты
@ident.Лепш х20000
@vrodezdes пул абароту па дробных стаўках большы, хутчэй за ўсё ў гэтым прычына
@glassman
У асноўным гэта так і ёсць, толькі стримеры на буйных стаўках для прыцягнення могуць падняць, для звычайных гульцоў гэта хуткі сліў, па ўласным досведзе так і атрымліваецца
Jetton
Pragmatic стаўка 0,2$
Wild west Megaways, вельмі тугі слот
Угадайце, колькі дало, думаў хаця б спінаў будзе больш, не, ніфіга – 7 спінаў, +2 дадаткова, выхад 4 з капейкамі, шкада не паспеў гэты сорам заскрыніць, толькі бонусак
@vrodezdes
Гады чатыры-пяць таму, у сур’ёзным анлайн-казіно, але “укрразлива” быў такі выпадак – чэл гуляў з тлф у слоты па буйнаму і калі выпаў выйгрыш больш за 10КК, выйгрыш ён так і не дачакаўся… Пасля доўгай “паузы” з супортам яму сказалі: у вашай гісторыі гульняў гэтага выйгрышу няма, напэўна вы гулялі на фанты).
@thee4.І што ён не даказаў ?Жалоба была ?
@akop591
Гэта інфа прагучала ад паважанага гульца з суседняга форума, там былі і скрыншоты і падрабязная інфа. Той чал хацеў усё вырашаць праз суд, бо гэта было ліцэнзаванае ў “ненькІ” казіно… Калі б яму выплацілі той тлусты выйгрыш, пра гэта даведаліся б многія… Так што выйграваць шмат таксама праблема. вось як паставіліся да бабулкі гэта з… “коткавага” казіно!
@thee4.Добры дзень тое, што вы пішаце на суседнім форуме, ніхто не дапамагае па скаргах як гэты Форум – я вам мільён працэнтаў магу сказаць, усе форумы гэта так сабе (акрамя гэтага) – тыя форумы накіраваныя на збор грошай праз свае рэкламы))) А гэты форум сапраўды дапамагчы гульцам. Гэта па-першае ) Па-другое чаму той чалец не напісаў тут? Значыць казіно без ліцэнзіі або прадстаўніка зусім не было на гэтым форуме! Гэта па-другое. І па-трэцяе я першы раз чую пра такое Казіно. Таму трэба рэгістравацца праз гэты форум і ў правераных Казіно. Тут Паважаны Вячаслаў заўсёды дапамагае Гульцам .
@thee4.І наконт бабулі мне здаецца яны з сынам самі мутілі ) то сын браў трубку то яна адказвала ,я не абараняю Котаў ,Там сам Вячаслаў свой Вярдыкт вынясе ,А для мяне каты адны з лепшых ,момантальна мяне блакавалі па людомане ,і таксама не скажу што самыя лепшыя заносы былі ў мяне ў іх ,ну на Другім трэцім месцы па заносах )у Котах .І ўсё выплацілі.І па скаргах усё вырашаецца!Не трэба пра іх такое пісаць.Кожнага кліента сваё любімае ўстанова.
@akop591
Не разумею, ад чаго так “узбудзіўся”), гаварыў пра гульца, які ўвогуле не з гэтага форума і калі ў яго ўзнікла праблема з ліцэнзаваным анлайн-казіно, то вырашыў дзейнічаць афіцыйна праз суды ва Украіне).
А тое, што вы не чулі пра гэты выпадак… гэта ні пра што не кажа, мы шмат чаго не чулі і не ведаем)! На гэтым УСЁ, канец сувязі!
Апублікавана: аўторак, 14:05 , Bigmatwey64 сказаў:
Vodka. Bet Midas Golden touch Стаўка 10р X 1292
Ну трэба ж, аказваецца гэты слот часам можа, макс х300-400 лавіў у ім і то хз, ретрыгераў 3-4 было, такую камбінацыю ўпершыню бачу праз 4 вайлда макс сімвал закрыў! 👍
новы слот ад Белатра на jetton Fortune
Mummy
@thee4
Не выплатзілі значыць куш чакалі для іншага чалавека, на жаль зараз у гэтым цырку з клоўнам усё што заўгодна адбываецца, і дакладна не варта гуляць у афіцыйных казінах тыпу краіны, таму што адразу за вялікі куш даведаюцца ўсе – і падатковая, і сілавыя структуры, і іншы зброд
@vrodezdes Я якраз дзякуючы вялікім стаўкам і выйграла ў мінулым годзе 800к, гуляючы па 1к-5к. Так, рызыкала, а без гэтага ніяк у казіно. Па крайняй меры нават х100-300 адчувальна, калі гуляеш па вялікіх стаўках. А вось на малых стаўках нічога толкам не падняць.
@lana888
Гуляючы па 1-5 к, гэта ж колькі ў цябе балік быў, што ты так рызыкавала. Мне слоты па 200-300 спінаў не даюць бонусу, а цяпер уявіць, 200 к зліць, потым яшчэ 200 к, тады ўжо і выйгрыш не адчуеш, калі, вядома, яшчэ застанецца на чым лавіць тыя іксы