Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,156 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нібы х200+ і можна парадавацца, але як абідна з карцінкамі.
Згодзен. Вось так было б значна весялей, думаю.
🔗
Хутка ў цябе чарга будзе стаяць, каб ты паіграў на іх грошы🤭
х43323 🤣 Амаль паддаўся напаўсне. Пералічыў усё ж. х617. Скрын у залік не ідзе, віншаванняў не чакай 😁
Трохі дадасі і трэба браць. Тут лічбы доўга не зламаюцца 😎
razer.ru/product/keyboards/overwatch-razer-blackwidow-chroma
Гуляць на чужыя грошы – гэта падвойная адказнасць. Калі ты, вядома, адказны )) але казіно сёння дае выйграць, заўтра – не…! Гуляць трэба на свае: прайграў і спакойна спіш ))) Быў у мяне выпадак: папрасіў адзін сыграць, ён сядзеў побач, толькі паспяваў карты на Ківі мне пералічваць, у выніку -70к руб Ландо хоць не мае )))
🤠 А я не магу нікому даверыць гэты адказны працэс як праеў бабла😁 толькі сам
Ну тут думаю акцэнт быў на тым, што грамадзянін Sava593 нядрэнна заносіць) і некаторы малахвыв( не магу прачытаць,выбачаюся) вырашыў папрасіць грамадзяніна Sava593 закруціць яго манеткі з мэтай заносу) у чым кайф, што нехта круціць твае грошы?)
Ён не першы, хто грамадзяніну Саве даверыў свае кроўныя, каб я іх памнажыў .на іншых форумах таксама звяртаюцца )))
😮як па мне сёе не справа..гуляць трэба самому ( ну або часам любімай даць пакаляцаць каб не абуралася) Мая як-то так 20 выйграла (не памятаю ўжо дзе) але шчаслівая была што пісец😁 Аддаў выйгрыш ёй, заслужыла)))А мне ў той дзень увогуле не везла нічога)))
Прапановы паступаюць даволі часта
гэта людзі не з форума
ты што туды дэпaў на свае? у крыпце? не баішся?
патэсціў новы слот ад Белатры на фанты, і ўражаны, наколькі новыя творы жадныя да аддачы, вось гэта, каб вы разумелі, без аднаго сімвала – фул-скрын вілдаў, аддача крыху больш х200, ну гэта пздзц😵
а чаму FUN паказвае з-за таго што з бонусам граў? мала, канешне, але прыгожа
з-за таго, што на фанцікі гуляў
А можа там індывідуальныя ліміты ? У залежнасці ад узроўню гульца альбо актыўнасці.
калі вы не ведалі вось гэтая тэма для абмеркаванняў а не тая
Ну добра, не гнявайся))
Не вельмі. Там унізе на трэцім барабане павінна была быць кніжка 😎
😁 Ну гэта было б ваў – проста зачёт)) Але так таксама прыгожа… перфекцыянізм лічы)
А што б гэта асабліва змяніла ў грашовым выражэнні? +3 туза? мб не бачу што, хз
10 фрыспінаў бы актываваліся. І падсыпала б яшчэ. А магло і овердокуя падсыпаць. Гэта ж кніжкі ад Play and Go.
А дакладна 😁 запарыў нешта
На скрыл выводзяць 3к$ і ў тыдзень 10К $ але сука мне ж гэта не хто нават і не падказаў , я як еба.., вывожу 1к $ у дзень
прабую нават на карту вывесці сбера ₽)))
а ўсяго-сяго трэба было депнуць са скрыла. І са выводам амёбы праблемы скончыліся
адтуль вывесці будзе складана потым. усё прайграць можна