Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,362 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У сэнсе, што выпала то?
Заблакіравалі рахунак, джэкпот у jackpot express ад Yggdrasill
@motivator Бачу ваш занос і скаргу, толькі пытанне, навошта вы выкарыстоўвалі для дэпазіту чужыя плацежныя метады???
ці дзе‑небудзь напісана, што гэта забаронена? як я разумею, гэта не забаронена і ніхто не можа гэта забараніць.. Прыклад: на якой падставе мне могуць забараніць, каб дэпазіт зрабіў мой сябар (па маёй просьбе???
гэта забаронена ўсюды. у правілах выразна прапісана, што плацежны метад павінен належаць табе
можна гэты пункт правілаў у гэтым казіно сюды размясціць? пачытаем…
Таму што я ведаю, што забаронена карыстацца чужымі картамі, але калі сябар па маім прашэнні папоўніць мой рахунак у казіно са сваёй карты, то ў гэтым няма ніякага парушэння!
у цэлым трэба разглядаць пункт правілаў
а за што?) ну казіно такое сабе для такіх сум 🙂 выводзіць будуць мільён гадоў. Але, здаецца, усё ж выводзяць не ?
і такое правіла дзейнічае ўсюды і вельмі жорстка
першае сказанне ў гэтым пунктзе сфармулявана выразна і зразумела, і не дапускае двайнога тлумачэння)))
другое сказанне, канешне, сфармулявана невыразна (яно нібы дапаўняе першае сказанне, але на самой справе яго можна аспрэчыць, калі б не было першага сказання)
Папоўніла картай дачкі жанчына
а, так гэта і не твая скарга?
Жанчына не моцна ў інтэрнэце, папрасіла дапамагчы ёй. Але бачачы колькасць падобных выпадкаў у гэтым казіно думаю што бяссэнсоўна разлічваць на 9 млн рублёў ёй))
тут можна было б дастаць праз правайдэра і ліцэнзію. але вось дэпазіт з карты дачкі….
Дакументы ўсе прадставіла, рэгістрацыя па адным адрасе. І свае і дачкі.
Эх… колькі нішцякоў можна было накупіць)
😊
Сумняваюся што не знайшлі б іншага падставы, каб не аддаць такую суму
Яны б, хутчэй за ўсё, і знайшлі
але тут джэкпот ад правайдэра, які ён плаціць(падобна не лакальны)
і можна было б ужо з правайдэрам змагацца
Зараз тая самая сума ў слоце вісіць як джэкпот.
ёсць адна думка, шанцаў няшмат, але ўсё ж, у панядзелак паглядзім
Гэта будзе цуд, калі што-небудзь атрымаецца. А цябе будуць называць чараўніком)
Жэсць 10 мільёнаў выграць капец мне б хоць 100к падняць закрыць свае праблемы
Нават калі б са сваёй карты рабілі дэпазіт, усё роўна б заблакавалі – яны не плацяць такія выйгрышы. Іхнія прадстаўнікі не адказваюць ні на адным форуме, дзе яны размешчаны, а размешчаны ўсяго на 1. І па іх правілах у іх вывад 5000 рублёў за 3 рабочыя дні, і то затрымліваюць выплаты да 5к на тыдзень. Так што вось такая вось сітуацыя
што гэта за казіно?!
🔗
Можна не гуляць і не мець праблем. Але гэта выбар слабакаў(