Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,330 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адпішы што ў выніку атрымаецца
Гэта з дэпа ці з штодзённых бонусаў падняўся?Калі з дэпа вывядуць дакладна.
з дэпа 200р, з дэпавых выводзілі ўвесь час, а з бонусаў брылі(абнулілі баланс)
Папаўняем за 5 секунд
Выводзім на працягу 24-х гадзін
Падтрымка: [email protected]
ну я паставіў на вывад 8к, чакаю…
Тэж з дэпа выводзілі, і з бонуса таксама выводзілі. Толькі на бонусныя грошы трэба гуляць у слоты, дайс слоты або яшчэ якія-небудзь фігні нельга там гуляць, два разы пабрылі таксама з бонусаў, потым спытаў у чаце – растлумачылі што і як, потым зразумеў і не гуляў нічога акрамя слотаў, у выніку вывелі.
Мабыць ведаеш што ў іх вывад Макс 24гадзіны,але могуць вывесці і за пару гадзін,мне першы вывад зрабілі праз паўгадзіны.
мяне таксама хутка вывелі, але было і так, што гадзіну ў гадзіну, тым больш я зараз зрабіў 3 заяўкі, 5к 2к і 1.1к
яшчэ і кэшбэк за гэтыя гульні 200р вісіць, але не забіраю на ўсякі выпадак
Дык пакуль не чапай кэшбэк.
5% камісіі на вывад у кашалёк усім.!
усё вывелі
Занос маці яго)теперь зрабі фры для хлопцаў))
Прыстойная ў цябе прасадка была…У плюс ты б выйшаў толькі з паляны семёрак.!!!
😡😔😔
Байтило і па 2.5, і па 5 раз 6 на паляне семёрак. Менавіта 1-шы і 2-гі барабаны былі поўныя, але так ні разу нават ні аднаго сімвала і не закрылі. І за дзень убачыў толькі адну лінію семёрак… А шанцаў было шмат. Ну ладна)
Супер, а ты там увогуле як у плюсе/мінусе?
Не смей зноў інвеставаць у гэты слот, усё прасядзеш.! Эндорфіна праз 7 дзён статыстыку ачысціць, тады і гуляй.!
p.s. Не важна якое казіно.!
А вось я нядаўна на дэма слоты круціў 8000 спінаў.! На сайце Эндорфина, зразумела.!
Што цікава, але ў адну лінію па мінімалцы цалкам можна выйсці ў плюс на гэтым слоце.! У слота высокая валатыльнасць.!
Стаўіў турбо і аўта.! З 20.00 пачаў.!
X645.! Віншую.! Добра, што не званочкі.! Як і ты, я ў 3 гадзіны ночы лавіў 120 спінаў перад Новым годам.! Не спалася.! Граў па адной лініі.!
Pinnacle: штодзённыя фрыспіны
3 спіны
2 даў трохі
чувак на форуме miped з фрыспінаў падняў амаль 7к – гэта значыць, бонусы яму на выйгрышныя грошы наваліліся
Я таксама вывёў 1600р перад Новым годам на біток пасля верифікацыі.!
я падкідваў але не выводзіў зліваў (
Я таксама раней карміў казіно, потым думаю хопіць з мяне.! Як толькі ўмовы выконваю, то адразу на вывод ставлю.! Потым тыдзень марную бабкі і зноў на працу.!😎
Не, там не такія ўжо былі бабкі большыя( але факт. Застаецца фактам. Толькі адно – мне шанцуе на стаўках на спорт і ўсё