Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,306 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
і зноў кракен, і зноў #іксовкакракен
прыкольна, што за слот такі, які правайдэр??
Ред тигер. Слот Cristal mirror
Дарэчы, таксама буду ў яго круціць. Бо ундина была, урарту была, а ў кінгу яшчэ не было 5 скатэраў у бонусе. А гэта ж аднолькавыя гульні.
Ок, будзем лічыць, што ў панядзелак у гэтай тэме не напісалі 3 старонкі))
ps. проста адпісаў інфармацыю без флуда)
Ля а я нават не ў курсе быў што такая тэма ёсць)))
Хлопцы, карыстальнікі форума і госці, тут на форуме ў нас ёсць усё па тэматыцы. У кожнай асобнай тэмы ёсць сваё месца, тут працуюць людзі і іх вельмі шмат, акрамя мадэратараў тут поўна праграмістаў і розных патрэбных работнікаў. Паважайце працу тых людзей, якія стараюцца для нас і для нашага зручнасці. Я ўжо шосты год на гэтым форуме, быццам усё тут ведаю, але кожны раз пасля доўгай адсутнасці гляджу правілы форума і змены, бывае і я памыляюся, таму ўсім раю трохі вывучыць наш карысны, пазнавальны форум, тут вы ўсё знойдзеце для свайго хобі. Тут у кожнай тэмы ёсць сваё месца і падраздзел. Ёсць пошукавік на форуме, дзе можна любую тэму знайсці. Усім удалага зносін на форуме і паболей выйгрышаў і ўдалай гульні ў казіно.
Абмеркаванні тут, калі ласка. Туды не засмечвайце )
Ля зноў забыў,дзякуй!)
везе камусьці красунчыкі)
досыць аблізвацца, давай выгравай😁
Нармальны такі занос
Добры занос на X500
Так, я зразумеў, што тут абмяркоўваем скрыны.!
Калі ёсць што абмяркоўваць, то калі ласка тут.
Вывадзіць 30к будуць прыкладна 30 40 дзён табе. Па 5к максімум 1 раз у 3-4 дні, апрача выхадных.
Скріны старыя, ужо, напэўна, вывёў.?
Сліў хутчэй за ўсё мне 10к ужо другая тыдзень пайшла як выводзяць за 7 дзён вывелі 5к вось на наступным тыдні яшчэ павінны вывесці
а рэкламы колькі пра яго.. і гстыль падабаецца, а так гаўно гаўном, так
Ты пра спин сити? Гэта я ведаю) там бывае гемарой разводзяць. Але я там выводзіў і 15к і 30 і больш, проста рэдка ў іх вельмі гуляю і таму не парюся, вывожу патрошку. На працягу двух-трох-максімум чатырох дзён – усё выводзілі, не лічыўшы выхадных, канечне. Можа там цяпер правілы памяняліся.
А ў плей фортуне-то хутка выводзяць 🙂 але я ўсё роўна чырык назад закінуў xD
Частку вывёў канечне, астатняе там і пакінуў XD
У іх зараз ліміт 5к за адзін вывад. Заяўку можна толькі 1 стварыць і чакаць прыкладна 3-4 працоўныя дні. Раней так, яны выводзілі хутчэй
У мінулым годзе 70$ вывялі за 8 гадзін.!
Вось гэта прыкол. Які тады сэнс несці туды? На што цікава яны разлічваюць? Можа, нейкія схемы мутяць.. цягнуць час у разліку на тое, што кліент працягне гуляць.
У тым годзе яны, памятаю, тупа разбівалі вывад і залічвалі па частках. Я там не так часта гуляю, нават вэрыфікацыю не праходзіў. Толькі нумар тэлефона пацвердзіў.
А ты праз кашалёк ці на картку выводзіш?
Трэбала б паспрабаваць пакінуць адну заяўку на 10к. Яна аўтаматам разбіваецца на некалькі. Не ведаю, можа, нейкія новыя правілы..
Ужо даўно такога няма, новыя правілы – па 5к максімум і адзін вывад на 3 працоўныя дні. Разлічваюць, што сольешся, як я і рабіў некалькі разоў. На карту не выводзяць увогуле: чакаў 3 дні, потым адкінулі, яшчэ 3 чакаў) кароч, бяда ў іх там. Апошні раз вывадзіў на пиастрикс у іх
У мінулым годзе і savarus вывелі 100 або 200к за дзень, але часы ўжо не тыя і, відаць, у іх дрэнна ідуць справы. Хочаш правер сам калі не вераш)