Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,275 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У іх там нейкі свой алгарытм па хуткасці вывадаў розным гульцам. Адным тры суткі, іншым у працягу дня. Я раз пяць выводзіў і толькі адзін раз на другі дзень, а астатнія ноччу ставіў і да абеду прыходзілі.
А ну гэта ў прынцыпе неплоха ) гэта казіно падыходзіць для тых, хто гуляе па вельмі малых стаўках, але галоўнае – дачакацца выводу і не адклікаць выплату )
Цяпер зрабілі зручней. Можна частку выплаты вярнуць на баланс, не адмяняючы ўсю і не абнуляючы тэрмін чакання выводу.
У риобете такая сістэма ) бывае абналичваю частку выплаты на гульнявы баланс і гуляю
Маі віншаванні ! ) заўсёды крута з мінімальнага дэпазіту выйграць грошы ! працягвай у тым жа духу
Мае віншаванні ! ) крута ! каля 20 хвілін таму круціў Endorphina і не ў 1 слоце нават бонуса не выпала.
Віншую) магу сказаць гэта скрыншоты дня) па якой стаўцы фулл скрын вілдаў насыпала ?
37.5R
Крута ) атрымліваецца х478 ты злавіў ! яшчэ раз віншую) галоўнае вывядзі грошы
Дзякуй, стаяць на вывадзе) вынік мяне задавальняе)
задэпнуў 2.5 рубля вывеў 17.5
А мяне ў апошні час гэтае казіно не задавальняе(жрэ не па-дзецку(пасля выводу з бездэпу 5к+4к ,жрэ і жрэ,нават бонус на дзень нараджэння з’еў за 2 хвіліны(
хоць табе ўсё гэтае багацце вывесяць? або проста бездэп з макс кэшаутам адбіваў?))
давай дзяліся, і калі можна вывесці то віншую
Казіно BOOi і думаю гэтым усё сказана. Гэта табе адказ пра тое, ці выведуць. Больш за тое, выводзяць у адпаведнасці з лімітамі, максімум за 30-60 хвілін.
Ніколі не юзаю ніякіх бонусаў. Ненавіджу круціць вагер + яшчэ кучу ўмоў з макс. вывадам. Я сабе не прашчу, калі вось так унесу, а з-за бонуса макс. вывод будзе абмежаваны.
ну тады віншую, што тут можна сказаць
пашанцавала так пашанцавала, не тое што мне))))
У Буі ўсё нармальна выводзяць так жа, як і ў плейфортуне, макс. вывад зрабілі 2 гадзіны, калі нічога не парушаў па правілах – ніякіх дублікатаў няма ці што-небудзь звязанае з бонусамі, то ўсё выведуць без праблем) віншую з заносам, не залівайся – выводзь)
ShowMan, рызыкоўна граў, крутая стаўка па 200 ды і вынік выдатны, віншую. Галоўнае цяпер дачакацца вываду… 🐽
Ооо віншую друг ! добры занос яшчэ і па 20 рублёў 33к
Шкада, у Джокер Про не паставіў шапку пасярэдзіне…
Вось жа падла на другім барабане 😁 Трошкі пераехала.
Шкада што трохі не даставіў,а так нядрэнна !)
Так, у правым верхнім куце адзін сімвал ікарочкі не даставіў 😔 так бы фулскрын +2 лініі +2к рублікаў на балансе, але нічога, пойдзе, што прыемна – з першага спіна дало, як у яго ўвайшоў.
Гэта ў эпік фэйлы , а не ў заносы трэба размяшчаць!
Як там з вывадам?
а чаму не пішаце, якое казіно???
прапаную тут пісаць падрабязна, колькі паклаў, каб атрымаўся такі выйгрыш……
Гэта не х1437. Гэта х287…