Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,261 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе абмеркаванні па скрыншотах павінны быць тут. Та гілка толькі для саміх скрыншотаў. Алёша ! Не засірай тэму..
чалавек мяне спытаў я яму адказаў нічога страшнага,а то ён відаць не быў у курсе ўсіх правілаў айдарушка)
ён проста цябе не любіць вось і ўсё
10 ад дэпазіту там вывад? а вагер які?
Мне яго “ухаживания” і яго любоў мне зусім не патрэбныя. У мяне нармальная арыентацыя… 😎
здаецца 35х калі не памыляюся або 20х, ну перад дэпозм глянь у іх
Гэта казіно ад стваральнікаў Малін і Буранаў, а значыць, шанец на выплату ёсць. Тыя казіно, быццам, не ў чорных спісах, але і не ў топах.
Пля, хлопцы. Не засмічвайце тэму, сапраўды. Абмяркоўвайце скрыншоты тут.
А мы тут што абмяркоўваем ?) увогуле-то заносы,скриншоты.
Так. Але вы іх абмяркоўваеце ў тэме са скрыншотамі а не тут…. Тая ветка ТОЛЬКІ для скрыншотаў.
Зразумеў,будзем тут тады )
Ёпана фіялёва. А там макс вывад, падаецца, 100 еўра або эквівалент ? Ну таксама нядрэнна калі халява. Затое адаб’еш 100%.
Ікс колькі-колькі? 500?)
Дзе? Не зразумеў))
Я таксама спачатку, калі шчыра, не зразумела, прачнулася толькі і думаю альбо я не да канца прачнулася або ж ён з разлікам памыліўся) тут х100
Fresh прабач, памыліўся)х100
50 еўра, і тое дагэтуль не вывялі😁 спецыяльна браў другую бонуску, каб такое фіяска ў трэцяй не злавіць, а яна сука ўзяла і паставіла😵
Сумуем разам з табой …Па бабках, якіх не вывесці… 😁
Топ ці не топ, а х700 гэта выдатны вынік ! ☺
Лавіў толькі 4 такія,а 5 не даехала) у цябе топавы заносік)
Крута ! пару раз лавіў такую даброту )
Ну слухай увогуле крута насипала !! улічваючы той факт засталося ўсяго 578 рублёў ! Віншую з заносам)
Рэдка, але метка ) Галоўнае па ўсіх лініях не гуляць ) у выніку 27к з дэпа 750
Ого, ніфіга сабе ! ну гэта рэальна крута з такіх дэпазітаў выйграваць па 10-20-30 тысяч ! 😁😁 мне б так )
Бачу, у цябе манія)граць па 2 і 5 цэнтам😁😩
Нядрэнна, а слухай, цяпер доўга выводзяць грошы з голдфішкі? Раней 3 сутак выводзілі.