Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,178 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі вывесяць апошнія грошы мой рахунак будзе там заблакіраваны . пра гэта я яшчэ ў першыя дні вывадаў абмяркоўваў са супартам . я прасіў адразу мяне заблакаваць яны сказалі што пакуль ёсць рахункі на вывад яны не могуць заблакаваць . у мяне скрыншотаў перапіскі з імі цэлая папка назапасілася . іх нелепых адказаў на мае задаваныя пытанні . чаму мне затрымліваюць вывад . і не выводзяць адразу .
У чым прыкол гульні на такую стаўку? Калі ў цябе на балансе 2шка?
Прабваў павышаць, гуляў па 4,5 і па 9 рублёў – адчувальных вынікаў не ўбачыў… Былі зліўныя сітуацыі, таму і перайшоў на 0,9 1,8 рубля)
там адбіць, як на мой погляд, увогуле гіблае дзело
цябе медаллю ўзнагародзіць потым, калі адб’еш 😁
Ну гэта так… але гэты софт па слотах быў адзін з першых… Насцальгую па дробязях) Пакуль адбіў толькі 10 працэнтаў)
А давай закладзёмся што не кіне ? На 500 р хаця б ? 😎
Я па сваім вопыце кажу, як зараз я не ведаю. А забівацца мне няма з чаго. Увесь бабос ужо на карце і ў жонкі ў смеце 😁
Дык вось. Ты б усё роўна праіграў. Бо няма на што брыць 😁
як гэта няма чаго? бясплатнае галенне мошонкі ніхто не адмяняў 😁
гэта ў леонбетс? што за праблема з вывадам?
так, ён. Чаму праблема? У мяне з імі ўсё нармальна )
Віншую
дзякуй)
Красава, грошы да грошай)) Цягай… а наконт круціць за еўра, ну гэта была б ужо іншая гульня, можа і не дала б так))
ну, быццам кажуць, што слоты лічаць у манетах, а не ў валюце, чорт яго ведае, дала б так жа ці не
Так, зразумела, што слоту ўсё роўна на твой баланс і памер стаўкі, але каб супакоіць сябе, трэба думаць, што “гэта была б іншая гульня” ))
Ну вось пачнеш круціць па 160 еўра за спін, то калі-небудзь будзе так і ў рэале 😁
Але ты не пачнеш. Па крайняй меры не ў гэтым жыцці 😎
можа 20 ФС x1000 дадуць 😁
Жадаю ўдачы. Насамрэч слот вельмі высокадысперсны. Можа гадамі не даваць, а за адзін спін вярнуць усё.
па сутнасці толькі царэвіч граў, астатняе так сабе, ледзь-ледзь
іду купон у вінрэйце адыгрываць у царэвічы, ён за 35 спінаў нічога не дае
а табе вон валiць)
Сакуру круціў таксама?
сакура ўвогуле дно, маўкліва жрала
як не дае? усё дае![]()
Гэта асабісты бонус, хутчэй за ўсё, альбо ты там часта гуляеш, альбо наадварот, даўно не гуляў, вось і далі)