Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,589 Адказаў
|
135,780 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Спадзяюся адміністрацыя не выдаліць гэтую тэму. Бо даволі часта сустракаюся з тым, што проста чэшацца пракаментаваць скрыншот, а ведаю, што ў той тэме нельга. Тая тэма толькі для скрыншотаў. Ну і яшчэ таму, што ўчора там я, і яшчэ, магчыма, пару людзей з форуму, якія напісалі, атрымалі папярэджанні 😁
Падтрымліваю, лічу гэтую “тэму” патрэбнай і карыснай… Ну а там як будзе так і будзе)
ты таксама папярэджанне за флуд у тэме скрыншотаў атрымаў?)) я за адно паведамленне атрымаў 😁
latest.ru па-відаць таксама, як фрыдок, ад настрою ўсё залежыць 😁
Чэл проста строга сочыць за выкананнем правілаў
Так а ў мяне ніякіх крыўдаў і прэтэнзій. Ёсць правілы, ёсць парушэнне… Усё сумленна 😁
Ды 😁
Адна з маіх самых любімых гульняў ад правайдэра Thunderkick. Arcader. Хто ніколі не спрабаваў,настойліва рэкамендую !
спрабаваў некалькі разоў, але тупа злівала баланс, больш не вяртаўся, гэта ж каму як пашанцуе))
Ну там даволі трэба пагуляць спінаў, каб нешта ўбачыць. Там галоўнае злавіць фрыспіны. У іх wild сімвалы дадаюцца і застаюцца да канца пракрутак на сярэдніх трох барабанах. У ідэале можа закрыць усе тры барабаны.
Няхай будзе.
хто ведае, калі закроюць усе дасягненні, што будзе і ці хто-небудзь закрываў усе дасягненні?
да хз. што будзе. У мяне ў плей бой засталося зачыніць 5 вілдаў і 5 скатэраў. у имортале 5 вілдаў так што чакаемс і 😎
Пакажуць мультфільм «Ну, погоди» 😁 Так нічога не будзе, Сава. Думаю, па другім крузе ўсё пойдзе ….
мультык НУ, ПАГОДЗІ гэта не з гэтай оперы балета . значыць што-небудзь павінна быць не дарма збіраецца. і за 4 гады не сабралася . я не так часта гуляю ў гэты слот . я думаў тут ёсць хто ўжо ўсё сабраў ))
Прыкольна. На будучыню, калі што. У нас ёсць спецыяльны раздзел для відосаў.
Спытаў у Мікрагеймінгу, адказалі: ідзі да аператара, дзе гуляеш, і яму іпі мозг сваімі пытаннямі і скаргамі, а да нас са сваёй лухтой не лезь). Пайшоў капаць далей, пералапаціў слот, пагутарыў з лудзікамі, у выніку на 99,9 адсотка прыйшоў да высновы, што нічога не будзе, апроч паднятага эга да вяршынь Эверэсту, долю адсотка ўсё ж пакідаю на мульцік.
я перад тым як задаць пытанне тут таксама задаваўся гэтым пытаннем і мне ніхто на яго не адказаў
ў мяне ў иммортале і плебое ўсё закрыта і нават порнушку не паказалі гады((
а для чаго тады гэта збіраецца і зачыняецца . проста для для галочкі ? )))
дарэчы ў айдарчыка бываюць светлыя думкі)))))
тэму ў топчык…..
тыпа паходу, так – сваё эга пацешыць і не больш
Капец ты адчайны Сава. Мабыць таму масть табе і прыходзіць. На 10 ставак дэпа і адразу зараджаеш. Красавчык чё.
я ў гф круціў гэты слот па дробязі спінаў 200 тры бонускі макс x15 а тут адразу прыкольна
Везучы ты Сава!
рэдкія супадзенні ў слоце абезьянкі
толькі адчайнасць і прыносіць мне +рэзультат . гуляў за сняданкам у кафэ . доўга не было часу гуляць . слот удачна выбраў .а хацеў у диваны сыграць .але нешта мяне цягнула ў гэты слот . спачатку стаўку 450 руб але гуляць не стаў чуйка мяне на наступную стаўку перамяніла 525руб і з першага спіна аддаў адразу .а гэта першы знак што слот гуляе сёння . так і выйшла .