Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,066 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loveohlove я зусім не зразумеў другую частку! Хто выкладае на агляд – пра гэта! Я выкладаў сотні разоў…
@gans2115 ну вось, чалавек купіў бонус за х100, поймаў х1000, па сутнасці гэта х10, так? Але ён мог не пісаць, што гэта куплены бонус і напісаць ікс і гэта будзе х1000
@loveohlove чыста дабіў ахах х1000 на купных па маленькай стаўцы кожны дзень лавлю, круціць мінулы век або справа хайролераў
@fasbender007 крута, ты за ўсіх вырашыў, што ім рабіць)
“прошлый век” “удел хайроллеров”, лол
кожны дрочыць як сам хоча і наўрад ці будзе глядзець на меркаванне нонейма з форуму
@loveohlove х1000 на купных гэта х1000, а не як ты кажаш х10. Проста паглядзі рэплеі провайдэраў, там пішацца х ад стаўкі, а не ад пакупкі, так што ты блытаеш, прычым канкрэтна)
@fasbender007 ну купіў ты, дапусцім, бонус за х2000, а ён табе вярнуў х1000
таксама будзеш радавацца? бо ж х1000 злавіў))))
@loveohlove канечне! Так, я кажу, па намінале!
@fasbender007 гэта на якіх слотаx ты кэс иксаў кожны дзень лавіш?..
вось другі!
вось сёння
@fasbender007 У турнірах казіно, дзе ўлічваецца Х ад стаўкі, гэты Х улічваецца менавіта ад кошту куплі. Напрыклад у Редстаре:
Гэта “Занос дня” – не нейкі там супер-пупер турнір, а проста аўтаматычна выплачваюць за самы вялікі ікс у дзень, калі стаўка не менш за 8 руб., 0,10 $ і г.д. у залежнасці ад валюты.
![]()
Медыя ад удзельніка@kottoff23 ты 222 р депнуў і адразу па 200 р круціць пачаў?)))
казіно жетон
4,500х++
ну хаця б так)
@azkatursunboevШыкарная паляна!
@azkatursunboev якая прыгажосць, асалода)))
То бок з 5 к падняўся да 5 мультов?! І гэта ў казіно 7К. А яны выведуць 5 мультов, штосьці сумняваюся?!
@reddog123, а яно ўвогуле выводзіць? Нейкае не вельмі на выгляд, мне звычайна яго рэкламу падкідвае пры наведванні чорна-аранжавага сайта))