Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,058 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface так, з рукі
ну верыфікацыя была такая – пашпарт (РФ не прынялі, добра ёсць загран), селфі і камуналка, ну і на фоне адраснай таблічкі прымусілі фатаграфавацца, адчуваў сябе дурнём, калі людзі міма ходзяць)))
@babay29 Заўважыў яшчэ, што “Мультыплікатар” быў 1574x! Віншую! З рукі яшчэ, не пакупка!:)))
@pokerface (pokerface)Мяне здаецца гэта мудрае рашэнне x100-300 аптымальны варыянт на сённяшні дзень, бо больш не даюць прымусова. А калі і насыпае то раз у месяц)
Быў прыкольны момант, ад якога я, канешне, нічога не чакаў. Рашыў змяніць валюту на грыўні, бо мінімальная стаўка ўвогуле маленькая. І ўзяў бонуску ў шуга раше і толькі паглядзіце, што яна мне выдала
@q3arena1991 жорстка, я сабе ўзяў за правіла, калі занёс або вялікі выйгрыш і пры гэтым нічога не вывёў або заліў, цяпер сюды ж можна дадаць – казіно скаманаваў. Скрыншоты не лічацца і выдаляю іх, каб не было сумна, няма выйгрыша – няма скрыншота і перамогі.
@dvk12 так, як нажом па сэрцы, але ўсё ніяк не магу вырашыцца выдаліць, хаця трэба
@dvk12, я для такіх мэт увогуле стараюся не скрыніць працэс гульні ў казіно) Раней пастаянна скрыншоты рабіў, а цяпер за правіла ўзяў асабліва не рабіць. Магчыма, забабонны, але скрыншотамі нібыта шчасце збіваеш)
@brabrobrob я дарэчы таксама, але тут зрабіла, каб у выпадку чаго, пры праблемах з вывадам у мяне быў козыр у руцэ, але гэта мяне не выратавала, нажаль😐
@q3arena1991, зліла?
@brabrobrob няма, але пінко сцвярджае зваротнае, лепш бы зліла, не было б так балюча
@brabrobrob у мяне тут скарга вісіць, цяпер яны сцвярджаюць, што гэта махляры, у цэлым доўгая гісторыя
@q3arena1991, мда, не пашанцавала, удачы табе разабрацца, спадзяюся, усё гуд будзе
@q3arena1991 жесть, канешне, такі ікс можна раз у жыцці ўбачыць
@alex7zz да, так і ёсць, цяпер ужо можна і не марыць
@5uze жорстка, колькі яго тыкаў, здаўся самым жадным слотом)
@valerich калі быць шчырым, то ў тваіх купленых бонусаў множнік не х 4000-9000, а ўсяго толькі 10-20…
@babay29 Да няма розніцы. Няхай будзе так.
@mejlnik я там адкруціў усяго 3000 спінаў і нічога не дае
@babay29 Так, па-сапраўднаму іксовка лічыцца ад сумы, а не ад наміналу стаўкі. Г. зн., калі намінал, напрыклад 10 р., але стаўка з функцыяй узмацнення і за кожны спін з вас спісваюць, прыкладам, 20 р., то ўжо іксовка лічыцца ад 20 р. А калі купная бонуска, то ад кошту пакупкі.
@reddog123 ну такое, не ведаў бы, што пакупная, напрыклад, то як гэта зразумець?
@reddog123 икс здымаецца ад наміналу, вось я ў белатру гуляю, к примеру, толькі-толькі злавіў 27000, па 25 руб, гэта х1350, але разлік ідзе па 20 руб, лініі лічацца па 20 руб, а гэтыя 5 руб я проста даплачваю за верагоднасць!
Мы ж, к примеру, калі купляем бонус за х100, напрыклад, па 16 руб гуляючы, лавім у бонусе 16000, мы лічым гэта як х1000, хоць мы заплацілі за ўдар х100 (1600 руб)! Мы ж не кажам, што злавілі х10 :)))
@loveohlove намінал! Лініі як лічацца, так і лічым!
@reddog123 не, браток, я таксама спачатку так лічыў, не… разлік па лініях!
Таксама і максімальны х лавіш, напрыклад х8888, як у мяне было ў сайберы, разлік максімальнага быў ад 20 руб! А я гуляў па 25! Тады павінна быць больш! Не, 5 руб я проста пераплачваю за імавернасць. А таб павінна было быць не 174000, а колькі там 8888х25, не лічыў:)))
@gans2115 ёсць камісія ці ўстанова, якая прымае рашэнне па іксах?) я маю на ўвазе, што ўсё гэта больш ад нас, хто выкладвае на ўсеагульнае агляд і ад гэтага залежыць