Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,133 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@i-667-yandex-ru вулканвегас мутнае казіно, праўда? судзячы па водгуках, кідаюць налева і направа, табі хоць вывялі?
як ты ў іх увогуле гуляеш? узгадаў, што быў рэгнуты, паспрабаваў увайсці – ні хрэн там, акк заблякаваны, у чаце сказалі, што з РФ нельга ў іх гуляць
@babay29 так, з вывадам ні разу не было праблем, па тэрмінах бывае па-рознаму – ад гадзіны да сутак
@i-667-yandex-ru ну я вось зараз паспрабаваў увайсці ў свой стары акк, а ён заблякаваны, у чаце кажуць з РФ гуляць нельга… ты як там гуляеш то?
Хз норм у мяне
@babay29 вулкан вегас норм казіно , яно адно афіцыйнае і з ліцэнзіяй – гульцоў з рф там не прымаюць зараз а калі гуляў там выводзілі норм – праўда калі сума вялікая па 15 тыс выводзяць
@babay29 у мяне быў верыфікаваны акк там. Гуляла некалькі гадоў, праблем не было. Але гадоў 3 таму заблакавалі, сказалі што цяпер з РФ нельга гуляць((А так нядрэннае казіно было…
Урачыста абяцаю не выкладаць у заносы менш за Х1000!!! )))
@valerich трымаем цябе за слова
@valerichz чакаем з нецярпеннем ,давай заўтра першы
@valerich развязаўся? 🙁
@babay29 раней было нармальна. Увогуле яны на гэмблінгавым рынку яшчэ з 2015 або з 2016 года. Калі яшчэ не было столькі анлайн-казіно, то ў гэтым Вулкан Вегасе гуляла шмат людзей і з вывадам праблем не было. Зараз, канешне, ужо ўсе пра яго забылі і ніхто там не гуляе.
@igor9555 я шчыра хз , памятаю гэтыя скрыптовыя вулкан Вегас яны нават выводзілі нарм , даўно канешне не гуляў у такіх установах , але памятаю апошні раз гуляў у 2020 закінуў 50 рублёў яшчэ з ківаса падняў 500 вывёў , не верифікацыю не прасілі нічога . Хоць я думаю напэўна калі сума была б большая забдочылі б
@loveohlove Ну так… Нават тэма ёсць – Вярнуўся ў гульню.
@gryund Ўжо зрабіў. У блогу будзе адлюстраваны.
Тэма з эксперыментам, калі што!
@oktan ну цалкам магчыма. Там усё залежыць ад сумы выводу
@bugulma83 (Bugulma83)
Дык не, там быў задел у Вайлд Вэстэ і Іксмасе на большае.
У Вайлд Вэстэ з трыма x5 і ретригай дае ўсяго x500. Там павінна даваць x2k+, а ў Іксмасе максвін.
@ky4ma1981 (ky4ma1981)Толькі што з рукі злавіў – Х14290 ) Вось гэта заносішча з рукі. Віншую)))
@amernmes.Дзе скрын ?І па якой стаўцы спіймаў ?)
@akop591 скрын у абмеркаванні слота zeus vs hades
@igor9555 увогуле па сутнасці калі так разабрацца то і скрыпты выводзіць норм сумы калі не вялікія а калі сума вялікая то тут ужо ўсё
@ser7217 (ser7217) Нічога сабе, як ты на “Эндорфініўся” ў апошні дзень “Студзеня”. Афігенныя іксі налавіў за ноч! Віншую! Значыць і сапраўды аддача ўсюды была ў “Эндорфіны”:)))
@amernmes Эндорфіна ў мяне грае – калі я купляю бонуску з каралямі або званкамі ў Book of Santa
па першым спіне думаў, што будзе максімалка, але не… казіно playbet io, слот гейт оф Алімпус 1000 – х9400+ паўтор каму цікава https://www.cnpmciozgh.net/egKO7FK3Ar
@babay29 віншую красотіша! шкада, канешне, не максімалка, але і так нармальна! сам з рукі злавіў? як я зразумеў, усе колы пекла прайшоў з верыфікацыяй, вывёў у выніку, выдатна!