Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,961 Адказ
|
578,257 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чат там вельмі доўгі. потым пішуць – прабачце, напэўна адключыліся. трэба вельмі доўга чакаць адказаў.
гаварыў жа, што не аб’юзіў )
Дакі прасілі?
не прасілі.сама спытала ў чаце.адрас куды даслаць.сёння з раніцы ўжо ліст ад іх прыйшоў.так-то я два разы па 200 на вывад паставіла)
Паважаная Кацярына,
Дзякуем Вам за зварот да нас тут у казіно Omni.
Мы рады паведаміць вам, што мы атрымалі ўсе вашы дакументы і яны былі паспяхова абноўлены на вашым рахунку ў казіно.
Калі вам спатрэбіцца дадатковая дапамога, калі ласка, не саромейцеся звяртацца да нас.
З павагай,
Карэма
Прадстаўнік аддзела абслугоўвання кліентаў
Omni Казіно
[email protected]
я толькі адзін раз) потым не аб’юзіў каб не навесці бяду
Там для СНД забаронены бездэпы.
можна 300р без дэпазіту
АГЕНТ ПАДТРЫМКІ 311:38 amНа жаль, гэты бонус ужо не дзейнічае
Хлопцы, падкажыце, калі ласка, Betway.com увогуле выводзіць грошы, хто выводзіў – адпішыцеся, як там з вывадам.
Выводзіў 100$, з якіх‑та фрыспінаў. Дакі і мін.дэп. не прасілі. Кантора норм. Адзіная праблемка – гэта ў залежнасці ад краіны пражывання, не можаш гуляць у некаторыя правайдары. Як прыклад: калі казіно раздае плюшкі ў гульні NetEnt, то Украіна ў пралёце, бо для Украіны толькі ў Microgaming дазволена гуляць. Для іншых краін падобная сістэма. Месяца два таму ўжо абмяркоўвалі Betway. Праўда, не памятаю ў якой тэме. А так кантора цалкам сабе норм. Калі адыграў – віншую: калі іхняя палітыка не змянілася (што малаверагодна), выведуць.
А куды выводзіў і колькі па часе? Справа ў тым, што 70 баксаў на балансе не хачу замазывацца.
Skrill. Па часе прыкладна 2-3 дні (точна не памятаю) Не замазвайся, пастаў зараз на вывад.
Ну ў нас скрилл у Крыме заблакавалі, паставіў на вывад на КИВИ – паглядзім, выведуць ці не. Праўда, я напісаў з +7, правільна ці не – таксама не ведаю)))
Толькі вось дакладна не памятаю, ці правільна я зрабіў. Мабыць Betway.com не прымае гульцоў з Расіі, а значыць могуць і ў выплате на КИВИ +7 адмовіць
РФ гульцоў не прымае гэта казіно . На ўкраінскі нумар выводы,
Ды не ў Крыме ўкраінскіх нумароў))) Увогуле зарэгістраваў новую плацежку сабе EcoPayz і рахунак ужо цалкам верыфікаваў, паставіў туды на вывад, спадзяюся вывядуць таксама без мин.депа, ну а з верифікацыяй думаю не ўзнікне пытанняў.
Якіх толькі пс не існуе 🙂. Без мін. дэпазіту не думаю што вывядуць. Увогуле трэба ўсю працэдуру верифікацыі і вываду абмяркоўваць з імі. Напісаў ім, што па чым і спытаў, якія докі патрэбныя для верифікацыі, ці патрэбны дэпазіт і дзейнічаеш як яны адкажуць, перапіску фіксуеш і чакаеш вываду. Поспехаў.
мяне ў Betway няма калі каму трэба дапамога з вывадам і верыфікацыяй на укр пішыце дапамагу
Ну вось @arsenalovec
маўляў пісаў, што на Skrill выводзіў з фрыспінаў 100 баксаў, ні мін.дэп не прасілі, ні верыфікацыю не праходзіў))) А так верыфікацыю прайсці без праблем – украінскі пашпарт усё яшчэ маецца))) Вось толькі замарочка будзе з мін.дэпам у EcoPayz
Напішы ім даведайся што да чаго, калі што звернешся ў лс Леніну. Ён павінен дапамагчы, рука надраная па ўкраінску 🙂.
Выводзіў з Betway месяц таму на Skrill 100 .стаўіў у пятніцу вывелі ў аўторак без дэпазіту без дакументаў без звароту ў чат.
З фры-спінаў. Стаўіў 200 не прайшло 100 макс вывад
Увогуле вывелі мне з betway.com на EcoPayz без праблем, без вэрыфікацыі і мін. дэпазіту. Крутое казіно. З EcoPayz ужо вывёў на Яндекс, праўда 5 баксаў узялі камісіі, але яно таго варта)))
vulcanneon.com
Рэгіструемся, пішаце нумар тэлефона і выпадкова атрымліваеце бонус, мне далі 300 рублёў. Даведаўся ў чаце, што вагер х25. Макс кэшаут 30000 у дзень – гэта як ліміт ці што, хз. У чаце не зусім адэкватная падтрымка 🙂 Я яму пра кэшаут, а ён мне пра ліміты 🙂.
спасылка не працуе. 404 Не знойдзена
скапіруй і ўстаў простаююІ так..там ёсць слоты з сіскамі 🥰
Мне не так пашанцавала) деп патрэбны