Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,849 Адказаў
|
623,315 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@saaha88 мінімальны дэп патрэбны, толькі я не зусім зразумеў, як пракручваць
Чат сказаў унесці першы дэп, каб праблема вырашылася)
@saaha88і пракручваць тады з бонуснага балансу ?
@gryundбыццам бы
Юр. асоба і ліцэнзія ад казіно Cactus)))
@saaha88 нядрэнна… Мінімальны дэп ад 5000р пачынаецца🤭
@rustik41на крыпту ад 500, на карты ад 100 напісана, па СБП 5000
@gryund а ты паспрабуй на карту 100 р. напісаць. Выскача сума 10000 руб. Скам казіно, відаць .
Наперадзе чэмпіянат свету, такая грандыёзная падзея, ніводнай прапановы фрыбета або бясплатнай стаўкі. Пустая пошта, часы становяцца ўсё змрочней…
@gryund ага, зараз.
@bugulma83 херня казік, ужо зрабілі адыгрыш за рэальныя грошы.
скам стопудова
@robingood так сабе, тоўсты бонус быў, трымаўся толькі нядоўга. Спецыяльна яны так робяць, ці што
Шмат цяпер скаму прыходзіць на пошту
не магу нідзе спампаваць нармальны V@N
У Твіне вісела 50 фс па 10 р за бонусныя, гляньце, можа каму таксама далі.
Акцыя вісела на галоўнай
@volf777 і гэта праблема рэальна! Толькі бацю не бяры, ён класны, вельмі хутка ўсё лятае, рэальна хутка, але, ёсць адно велізарнае “але”!!! Ён амаль заўсёды не працуе:)))) пастаянна трэба ключ абнаўляць, мне гэта толькі і дапамагае, ды і то не заўсёды. І вельмі часта ад іх паведамленне: тэхнічныя работы скончыліся, ты ўздыхаеш , глядзіш, усё крута працуе, але ненадоўга:)))) я ўжо ім усё напісаў, што пра іх думаю, яны купон далі на 7 дзён бясплатных, ну калі скончыцца аплачаны перыяд, але я ведаю адно – я 100% як скончыцца тэрмін , яго адразу выдалю!!!
На BestChange, здаецца, Bybit ці як там, учора паспрабаваў, у іх купіў, пакуль незразумела, але нібыта працуе.
@volf777 а чым Амнезія не падыходзіць?
у мяне на ёй усё працуе, і Тэлега, і Ютуб, ну і казікі…
@saaha88 там жа без рэфкі даюць гэты бонус? Проста ў прома адразу пасля рэгістрацыі?
@aliakseipro бывае, у канцы чэмпіянату даюць фрыбеты. На дэпы ўжо ёсць нядрэнныя акцыі, а яшчэ шмат чаго будзе 100%, менавіта на дэпазіт.
@volf777 hiro V@N нарм
@ser7217 а з якога сайта спампоўваць
Куды ўсё коціцца незразумела, усюды душаць