Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,714 Адказаў
|
615,848 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking я таму і кінуў там гуляць каля паўгода таму, сэнсу няма зліваць без аддачы
@vasabi (vasabi) зразумела.
Заўсёды ёсць на што ставіць. А Мундыял у стаўковым асяроддзі называюць чэмпіянатам свету па адборы грошай у насельніцтва. Вось апошні турнір як прыклад. Удачы!
@yukka777 а што гэта за валюта, на біржы ў лістынгах такой не бачу.
@gonkongo не, бро, як па мне, Мундыялі, буйныя турніры ў тэнісе, ставіць самае тое, там хоць якую-небудзь статыстыку пачытаць можна, а не ставіць на нейкі мутны лацінаамерыканскі футбол.)
А па разнастайнасці відаў спорту, ты маеш рацыю, заўсёды ёсць на што ставіць. Асабліва калі ты сочыш за якімі-небудзь відамі спорту. А вось гэта ўсё, пацаны, на што ставіць, не ведаю, вось гэта чыста на ўдачу і зліў бабла.
@vasabi (vasabi) гледзячы па якіх сегментах гуляеш. Я па жорсткім. Мяне ў лацінасаў усё ўладкоўвае. Там часта заруба (у футбольным сэнсе) на полі. На буйных турнірах суддзі шмат не раздаюць. Маючы адбыцца ЧС наўрад ці будзе выключэннем. На групавым этапе ёсць пара праблемных гульняў, але яны ў трэцім туры, дзе можа мець месца банальная дамоўленасць па выніку
@dangeraut Ха, 1 ,5 гадзіны. У мяне нібыта запыт быў апрацаваны ў пятніцу (ліст на пошту прыйшоў і койны спісалі), а грошай яшчэ няма. Сёння ж ужо панядзелак, а не ўсё яшчэ пятніца))).
@reddog123 зразумеў, прыняў. гэта вельмі доўга…
@vasabi DICE валюта ад казіно megadice
@yukka777 а ўнутранай канвертацыі ў самім казіно няма.?
@reddog123 вельмі часта так, дакладней амаль заўсёды так. Было, што і тыдзень пасля спісання праходзіў!
Можа, заўтра, часта ў аўторак прыходзяць. Можа і сёння ўначы! А так да пятніцы дакладна прыйдуць. Ну калі толькі ў іх не будзе нейкіх форс-мажораў.
@gans2115 Я вельмі рэдка выводжу, таму і здзіўляюся: тыдзень на разгляд паводле правілаў, потым ліст на пошту, што нібыта “Усё Ок. Апрацавалі”, а потым яшчэ чорт ведае колькі.
@gans2115 Штосьці глюкі нейкія з сайтам)))
@vasabi няма канвертара, і падтрымка гэтага не робіць, як у Bitstarz, напрыклад, гэту крыпту трымаюць дэцэнтралізаваныя біржы і нейкія кашалькі web3, як адказаў мне Google, зад**баўся я капацца ў Google і на біржах і ў выніку зліў за 5 хвілін(
А так хацелася хоць на сігі вывесці або на дэп у якую-небудзь “Рублёўку”…) “бамжу” зараз крыху
Проста я думаю, пры актывацыі прома з фрыбетам была выбрана менавіта гэтая крыпта