Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,692 Адказу
|
615,110 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Скорскі верыф абавязковы? Якія дакументы просяць?
ТП адказала што, гэта быў розыгрыш ад партнёра, праз якога вы зарэгістраваліся), а ад каго рэгіўся хз)), прабачце, думаў, можа каму яшчэ перапала)
@loveohlove там анлайн-верыф па тыпе sumsub. Твар+пашпарт
@olegpetkin ведаю такую букмекерскую кантору. Гэта іх афшорная версія?
@hatersdaddy1 а што гэта за бонус?
@z1vert Дык жа напісана, што за бонус. Усё падрабязна прычым, лянота прачытаць?!
@sinaloa усё разжоўваць трэба, каб зразумелі, хочуць халявы, пачытаць ужо лянота. Ці школьнікі, ці я ўжо не ведаю. Адзін рэферальную спасылку кідае, другі флудзіць у ветцы з бездэпам і не першы дзень на форуме ….
Таварышы адміністратары, у тэме бездэпазітных кодаў без абмеркавання завяліся спамеры, прыміце меры.
@endussser
і спамер яшчэ табе дзізы ставіць)
не першы дзень на форуме, але нешта хнёй займаецца
@olvlav спам у чым? Што напісаў пару паведамленняў?)
@nuk0s
ну там жа пазначана без абмеркаванняў)
ці табе проста паф**?
@nuk0s там жа выразна напісана, “без абмеркаванняў”.
@olvlav гэта я ўжо потым убачыў. Выдаляць ужо напісанае я не магу, на жаль.
@nuk0sбро, ты на форуме 3 гады) як так?)
@nuk0s
дзіўна, што ты гэтага не ведаў
пра гэта ўжо столькі разоў казалі
@lemonad83 ок, зразумеў-прыняў. Дзякую за праўкі, усё вывучу і выпраўлюся(спадзяюся).
@natakaya (NataKaya) звярніце ўвагу на злоўжыванне сістэмай пунктаў
@ewgen99пазней мадэратары пафіксяць, па поінтах сыдзе ў мінус.
@ewgen99 хахаха, абуз сістэмы пойнтаў праз паведамленні? Гэта як увогуле? Ты сябе хоць чуеш, цела?
@faksan91 шчыльненька гуляю, але там нічога няма на балансе, апошнім часам наогул па 20-30 дробных дэпазітаў ад 1к да 2к злятаюць без магчымасці падняць баланс нават у х3.
@diggidondon значыць усё нармальна) Але я так разумею, ты з дэпа выводзіў, а не з бездэпа?
@z1vert павінны даслаць праз суткі, бездэп, заходзь правярай у раздзеле прома і перыядычна правярай пошту.
@nuk0s проста ты яшчэ не трапляў, калі за спам паведамленняў табе мінусуюць акаўнт.. а потым папярэджанні будуць на акаўнт..
@goldking мне нічога там не выдало. у Rio, у сэнсе
@hatersdaddy1 Так, дэп+бон…. крыху адбіў. Усё вывелі, але было напружна і вялікі вейджэр, канешне….