Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,613 Адказаў
|
612,904 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nuk0s не раю гуляць у гэтым казіно, выклікае сумненне
@godweles888 а скарскі ў цябе не выклікаў сумнення)? Не, ні на адным аглядніку ў інтэрнэце, і да ўсяго бездэп яшчэ выдаюць дагэтуль
@igor9555 а скорскі скам у выніку што, ці што?
@godweles888 а я і не планаваў там доўга затрымлівацца… 😀
@godweles888
Так, таксама начытаўся, лепш увогуле абыходзіць бокам
@rasjkeee ну прамікі там бываюць вельмі шчодрыя, але не факт, што выведуць, канечне… Пакуль што, прынамсі, не бачыў нікога, хто б адтуль выводзіў з прамікаў.
@nuk0s
Ну тады толькі бездэпы, а дэпіць ну яго
ННАР23
Sneket
@rustem777102 для дэпазітараў гэтае прома.
@igor9555 да гэтага часу? Нібыта прыкрылі лавочку
@loveohlove нядаўна браў там бонусы, і яны яшчэ працавалі
Бонусы ў іх, канешне, цікавыя, толькі слоты не іграюць
@tanuhka39 так, нешта ў іх не пайшло, але я часта выводзіла з яго.. )))
@danylenkoanna018 галоўнае, што выводзіла
@alex777pletnev бачу, многія пачалі выкарыстоўваць старонні софт, каб вызначыць, падробленыя слоты ці не.
Добрага дня ўсім, хто за апошнія суткі выводзіў з роялаў? Выводзяць ці не? Ёсць нейкая інфа пасля іх апошніх падзей
@goldking а я б увогуле не раіў выкарыстоўваць старонні софт для праверкі РТП. Хто ведае, што распрацоўнікі гэтай праграмы сабе надумаюць…
@valercik95 бачыў у тг-чатах, людзі пісалі, што яны выводзяць. Падтрымка ўсё маўчыць?
@nuk0s
Не, нібыта адказваюць, сказалі, што час чакання на вывад на крыпту 1/2 гадзіны, максімум тыпу 4 гадзіны
@valercik95 хм, на крыпту заўсёды за гадзінку-дзве даляталі, але гэта было да ўсёй гэтай заварушкі
@nuk0s скорскі не скам і грошы выводзяць дагэтуль з бездэпа, але ўсё роўна якось дзіўна
@igor9555 ну я бачыў у іх супрацу з вельмі вядомым букмекерскім аператарам. Толькі ўжо за гэта казік выклікае давер.
@nuk0s ты маеш на ўвазе, што яны супрацоўнічаюць з кампаніяй, якая кантралюе хуткасць выплат?
@igor9555 а ёсць спасылка на яго? Не магу знайсці
@aleks1986s адпішы ў лс