Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно

Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў | 24 February 2017 ад | 113,505 Адказаў | 607,665 Праглядаў | 80 Рэакцый
Замацаваныя адказы
Важная інфармацыя па тэме
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.   !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!   Дзякуй за разуменне!
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
84
Публікацыі
229
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21.10.2022

Калі вы трэце за бяздэп-бонус, які ў катах з 3 чэрвеня ляжаў з максвіном у 10к, мне проста лянота чытаць тэму, а я на форум пару дзён толкам не заходзіў, дык я з яго выводзіў, усё нармальна было. Вывялі хвілін за 15 ноччу, нічога не спісвалі, яшчэ скрын з Pink Elephant скідаў у заносы, з адмыву гэтага бонуса.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
488
Публікацыі
15 914
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
staryydrug, 4 hours таму
Калі вы трэцё за бездэп-бонус, які ў котах з 3 чэрвеня ляжаў з максвіном у 10к, мне проста лянота чытаць тэму, а я на форум пару дзён толкам не заходзіў, дык я выводзіў з яго, усё было нармальна. Вывялі хвілін за 15 ноччу, нічога не спісвалі. Яшчэ скрын з Пінк Элефант скідваў у заносы, з адмыв [...]

@staryydrug​ ну вось, каго першага, відаць, і вывелі, потым паглядзелі, драныя каты не выцягваюць, і пачалі людзям абнуляць балансы пад выдуманай падставай, маўляў, нейкая ў іх памылка. Так я ім пісаў: ваш касяк, дык за касякі трэба плаціць. Ім, відаць, мала стала бабак на мільёны кідаць, цяпер за капейкі ўзяліся за жабракоў. Я толькі не разумею, у чорным спісе яны ў 4LUCK ці не, скаргі пісаць, падобна, няма сэнсу. Толькі Славентію пустой працы падкідаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
532
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.11.2018

Народ!…. Трошкі офтопу… За sneket кропка net казік хто ведае? Нарм? Ці скам? Выводзяць? Дзякуй!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
125
Публікацыі
677
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.07.2016

Хто гуляе ў Пінко? Падкажыце, чаму дакі на верыф не загрузіць? Гэта такая мутка ад казіка ці справа ў іншым? Яны мне і нібыта браўзер мяняй, і прыладу, і ў інкогніта заходзь… Карацей, нічога не ратуе. У чым усё ж фішка?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...