Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,504 Адказу
|
607,352 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чаму лепш апошні бездэп круціць у тым жа слоце, я так думаю, аж 2500 насыпала са спінаў…
@webz1k трэба паспрабаваць
@yukka777 а што за слот?
@sany45 pledoo, але цяпер там ён недаступны гульцам з Расіі, я з КЗ, мне можна гуляць.
Скасавалі выплату каты, спісалі баланс, памылковы бонус
@pirer644 якось дзіўна
@sinaloa вось потым і вер водгукам з Trustpilot
@lipa не памятаю, як называецца , але прыкольны)
@robingood бра, ты кашалёк раіў tutmway для FTN, пару гадоў таму, я там пакінуў FTN, не вывёў, яны капейкі каштавалі, цяпер сайт не працуе, ці не прыходзіла табе ў 2025-2026 годзе паведамленне, што яны закрываюцца?
@lipa дык не вер, мне да лямпачкі. Я вывеў з бездэпа спакойна, увогуле. Нават больш, чым чакаў.
@lipa усім сёння спісалі, там куча скаргаў паляцела
@pirer644цікава чым усё скончыцца
@pirer644 Заблакіраваўся ва ўсёй кацінай сетцы і забыў пра гэты адстой. Лічу, што гэта самая эфектыўная адказка на іх ах.ўшае стаўленне, а не скаргі.
@gryund ніколі такога не было і вось зноў!) а чым усё скончыцца, самыя настойлівыя, хутчэй за ўсё, таксама дагоняць свае грошы бонусам і вэйджарам 😃
У мяне было такое з Comet, як і ў большасці тут. Скарга, праз нейкі час вырашаюць, прымацоўваюць менеджара, вяртаюць, але з вейджарам х5, на балансе 25к. Зліў і нават х2 не адбіў. Дык у мяне яшчэ і ДН было, прасіў выведзіце проста або хаця б вейджар меншы, але ўвесь час адмова. У выніку я паслаў на**й менеджара, і мяне заблочылі)
@pirer644 даўно ўсе пісалі пра гэты лухатрон – калі я гуляў у іх, вывад рабілі 1500, тры дні чакаў нейкія праверкі, кароч, заблокаваўся ў кошаках і гемару няма
Так, ёсць у Pinco 75 бездэпазітных спінаў. Хоць у гэты раз не было смс. Гульня, як і ў мінулы раз, дрэнная для спінаў, з высокай валацільнасцю! Зноў даў фігню:(((
@sinaloa таксама час ад часу заходжу туды, ну доўгі час не заходзіў, цяпер зайшоў, а там бонус 10€ бездэп… Някепскае казіно ў параўнанні з казінамі СНД
Вітаю ўсіх, падобна, гэтая каціная памыйка ўсім выйгрышы з бездэпа спісала, гэтая шарашка ў чорным спісе на форуме.? Мурыжылі два дні, прасілі ім сэлфі, ракам, бокам, з паперкай у зубах, потым адрас крыптакашалька, а па выніку даслалі гэтую лухту і бачу не толькі мне, зноў пачвары вадка абасраліся.
@ogbeborecскажы проста, што ты лудаман, яны выведуць усё на крыпту або на піастр.
@robingood вышэй каментар пра tutumway цябе пытаў, у цябе там быў кашалёк?
@appolo у мяне там ёсць кашалёк..на нашто ён табе там, камісія жорсткая на вывады
@vasabi да сайт не працуе, апавяшчэнняў пра тое, што яны закрываюцца, не прыходзіла, там крыпты ляжала пару гадоў, няшмат
ты калі апошні раз заходзіў туды?
я то ці паўгода, то ці год таму, не памятаю
@appolo ніякіх паведамленняў ад іх у бліжэйшыя дні не было.. цяпер сайт праверу.. ён заўсёды ў іх жа глючыў
@appolo праз V@N толькі напісала на сайце, што тэхработы, ды, відаць, ужо адбыліся яны