Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,407 Адказаў
|
604,696 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@x10000
Я думаю, ты адыграла бонус, але яны памылкова не перавялі з бонуснага балансу на асноўны
Хлопцы, сайт затупіў і паведамленне прадублявалася тройчы, як лішнія выдаліць? Ці толькі я іх бачу, не разумею..
@sevensavage а я думаю, што яны цяпер скажуць, быццам я скасавала бонус. І так паказвае сістэма. І хрэна з два што дакажаш, нават калі ты са слота не выходзіў ..
у любым выпадку цяпер чакаю адказу аператара, паглядзім, што скажуць, у мяне так, здаецца, упершыню адбылося
@sevensavage не , я таксама бачу ) але як выдаліць не ведаю 😆
@x10000
Ну тады потым пішы скаргу на форум, хоць, шчыра кажучы, ведаючы котаў, яны могуць напісаць і накасячыць што заўгодна
@sevensavage ой так, я памятаю, як неяк яны таксама паадмянялі бонусы, таксама было нешта без дэпазіту, і звалілі на чалавека, які гэтым займаецца, што ён памыліўся. Калі так выйдзе, то, вядома, гэта ўжо зусім 🤬
@x10000
Яны адмянялі мне бонус, калі я адгуляў на апошніх капейках, спасылаючыся на тое, што баланс быў занадта нізкі і бонус сам адмяніўся, дзіч, карацей.
@x10000 такая ж фігня вось што мне адказалі, я папрасіла заблакаваць мне ак і каб больш не тэлефанавалі, дурні
![]()
Медыя ад удзельніка@kselia03 не зразумела, што менавіта табе адказалі? мне зараз аператар сказаў, што ў профільны аддзел адправілі разглядаць
@kselia03
Найлепшае рашэнне – не ігнараваць іх. Хоць нядаўна ў Кенце браў бонус пад дэп, адпрацаваў і потым вывелі, але гэта рэдкасць. Больш рызыкаваць не буду пасля цяперашніх гісторый
Карацей, я адмыў бонус, параджу, бярыце гэтыя 300 фс у слоце Fire Strike па 10, круціце і насыпле як мінімум 2000, вагер x5, у тым жа слоце адмыў за паўгадзіны па 20 рублёў, на выхадзе атрымалася 6000, слот сыпле, вывеў на карту па нумары карты, адправіў фота карты ў верыф і на пошту напісаў ім нумар карты і фота карты, дакі адразу адобрылі, было ўсяго 2 дэпазіты ў кэце, вывелі за 2 гадзіны, гадзіну вісела ў апрацоўцы, потым у чаканні 1,5 гадзіны, прыйшлі на T-Bank адным плацяжом, увогуле адмывайце і выводзьце, пакуль не прыкрылі халяву, пажадана ставіць на карту, лепш так, бо выснова з бонусаў толькі на карту, я так разумею
@sevensavage вось пакуль на такія граблі не наступіш або пакуль рак на гары не свісне як след, тады ўжо і гуляць не будзеш 😁
![]()
Медыя ад удзельнікаНе заходзіў у гэтыя каціныя памыі пару гадоў і не варта было. Нават не пачаў адмываць бонус, яны ўжо балік знеслі. Канчаныя проста. Як увогуле гэтая скаміна дагэтуль жыве, х.з
@ders а, ну ўсё, значыць проста ўсім знеслі, хто спазніўся з гэтым бонусам. Ты пісаў у тп?
@x10000 А, так скрыншот нешта не загрузіўся. Карацей, у мяне ў гісторыі транзакцый адлюстроўваецца сума, што засталася на той момант, калі я выйшла з сайта. І нібыта яна з мінусам стаіць. Чырвоным намалявана. Мне аператар адказвае :
На скрыншоце адлюстроўваецца гісторыя транзакцый. Выдзелены запіс адносіцца да вываду сродкаў у памеры 3699,30 рублёў.
Статус «Завершана» азначае, што сродкі адпраўлены па ўказаных рэквізітах. Вам неабходна чакаць іх залічэння на баланс на працягу 24 гадзін.
Я іх спытала, якія, блін, транзакцыі. У мяне не было дэпа, каб гуляць, а ў гісторыі бонусаў гэтыя 300 спінаў не адлюстроўваюцца. Мяне пераключылі да старэйшага, які ўжо гадзіну нічога не адказвае)
Там, калі на карту ставіце, то на пошту пішыце kyc cat, што вывад на такую-та карту, нумар пацвярджаю, і ўсё чотка будзе, вывядуць, дэп не рабіў, у апошні раз у мінулым годзе дэпіў па дробязі 500 і 250, здаецца
@x10000
Ну ў любым выпадку, можаш ім трохі галаву памарочыць і скаргу напісаць паспрабаваць, калі не лянота. Спроба не катаванне
Ні ў каго няма скрыншота гэтага бонуса ? Для скаргі. Хаця не ведаю , ці патрэбны ён. Усё роўна хачу накатаць)
@kselia03 пхах) часам хочацца такім дыстанцыйнага ляпаса надаць 🤣🤦♀️ усё зразумела, як у мяне ) ну, хутчэй за ўсё, гэта ўжо мінус, нічога яны не вернуць, тым больш калі ў многіх так
![]()
Медыя ад удзельніка@x10000
Я думаю, частку людзей яны абдзіраюць, а меншай частцы выводзяць, каб паказаць, што не ва ўсіх так)
@x10000 Сэнсу няма пісаць ім або кідаць скаргі. Толькі час дарма траціць. Свае танныя адгаворкі прыдумаюць, не першы раз такой х**нёй займаюцца.
Так, ужо канешне не раз такое было, разы 3 ужо яны памылкова давалі такія бонусы, у апошні раз на дэдді такое было ў мяне, спісалі 20000 з бонусу, але пасля скаргі вярнулі 20к з вагерам х5, праз тыдзень, канешне ж, я нічога не адмыў, у нуль зліў, выводзяць толькі першаму, хто ўляцеў у гэты бонус, астатнім спісваюць нібыта памылковы бонус, хто паспеў, той паспеў, карацей