Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,364 Адказу
|
603,415 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natasha925 так у цябе дэпоў не было, не?
@gonkongo 10 дзён на вывад, гэта моцна, аднак
@gryund так там, хутчэй за ўсё, дэпаюць паўтара чалавека, ім бюджэт наўрад ці дазваляе плаціць нармальна
@yaroslove не было ) але ведаю, што раней выводзілі без дэпаў )) а цяпер яны выбарачна, як мне адказала падтрымка, у кагосьці просяць, у кагосьці не) ну калі ў выніку не выведуць, то там і спушчу, дэпіць туды нават не падумаю.
Slott – TEMMU5
Twin – TURG9
Leon – KOMAR9
Twin 25 FS – TURG9
Даволі нядрэнны падгон зрабіла Кошка. Бездэп вейджар 10
300 спінаў, некалькі слотаў на выбар і вялізная колькасць слотаў на адыгрыш. А адыгрыш, дарэчы, на бонусы. Макс вывад 10 000.
Я памылкова зрабіў стаўку на Багоў. Усім удачы 🙂
@mira918 (mira918)
У чым моц? Гэта ж не свой кэш, а бездэп. Могуць увогуле #пабрыцьпрыдумацьшматразоваевыкарыстанневінні. Так што вывелі і вывелі
Нібыта насыпаў ды.’класна’ а нібыта ****я мне столькі…
Цяпер нейкім цудам трэба адыграць гэтыя 168к каб атрымаць сраную 1000р
Good Day 4 Play
гэты каз яшчэ працуе? ён жа стары і скамны
salamander90 , ты выводзіў з яго?
Cat разшчодрыўся на 300 фрыспінаў, з вагерам х5, з максвывадам 10 000 руб!!
Неверагодна!
у іхняй сетцы звычайна х40, максвывад з бонускі 500, 1000, 2000 руб
а тут х5 і 10к…
На здзіўленне адну бонуску злавіў па 0,4 еўра на 12 еўра (гэта х30)
ну і ўсё, Pragmatic спачатку трымаў баланс але потым зліў,, потым Endorphina, усё зжэрла…
быццам ведалі што ніхто нічога не выведзе
@nikolasflamel52
злавіў у “Богах” па мінбэце х200, ну і потым Pragmatic з’еў 50 еўра, неяк чакана
@appolo усё банальна і проста… практычна ў 90% гульцоў там прыбралі бонусы..і многія псіханулі і перасталі гуляць..а каб бонусы з’явіліся, трэба зрабіць нямала дэпазітаў..вось і завабліваюць.. каб тыя, у каго бонусы зрэзаныя, зноў пачалі рабіць дэпазіты ў надзеі, што і ім упадуць такія бонусы… хаця я асабіста ў Cat з самага адкрыцця гуляла пастаянна..і ні разу ў мяне не выпадаў бездэп…яшчэ і такі