Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,365 Адказаў
|
603,523 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natasha925 мне яны выводзяць прыкладна за дзве гадзіны
@dangeraut у апошнія вывады ўсё прыходзіла адным плацяжом. Так ужо месяца тры.
@hgsdtv
Дзіўна, але я двойчы выйшаў у плюс 🙂 Шкада, што парог 2000.
Выплацілі хутка, насуперак водгукам – два плацяжы па 1000₽.
За пару дзён да гэтага выплацілі 17000 таксама буйнымі плацяжамі.
@lemonad83 зразумела) ну няхай апрацоўваецца, як выведуць, так выведуць, дэпаваць я туды не хачу, не вельмі падабаецца гэта казіно ))
@solnceкалі ўсім ставіць лайкі нават за непрацуючыя прамакоды, у гэтай галіне форуму пачнецца бардак, буду скідваць усё запар, для гэтага і створана сістэма лайк/дызлайк, нічога асабістага… можаш нават нікі запісаць, каб не забылася)
@natasha925 калі не знайшла ў правілах казіно тэрмінаў вываду на картку, можна спытаць у падтрымцы, напэўна 🤔
@natasha925 калі як. Гадзін 12 быццам бы ў сярэднім.
@natasha925 не вывядуць без дэпазіту
@faksan91 толькі для тых, у каго быў дэпазіт у бягучым месяцы
@solnce на жаль, ніводзін не спрацаваў. На фрыспіны, дарэчы, увогуле там ні разу ніякія бонусы не актываваў. І дэпы, і вывады былі ў казіно.
@loveohlove зразумела, добра, што не стаў марнаваць час на адмыванне бонусаў, пачакаў інфу. Трэба заблакаваць акк.
@loveohlove пісалі, што ўсё.
Там, дарэчы, skorski 12 баксаў бездэпных вывялі. Ужо забыўся пра іх, дзён дзесяць прайшло. Так што пакуль выводзяць.
@dangeraut
быў учора здзіўлены з гэтай звалкі
адгуляў за 15 хвілін і вывелі на карту за 15 хвілін
прытым адным плацяжом
@olvlav вельмі моцна пашанцавала )) у мяне вісіць тры гадзіны без руху вывад , відаць чакаюць што адмяню і спушчу , а фіг ім))
@gonkongo а я прамаргаў учора 16 баксаў, думаў не вывядуць(
@natasha925
а там і сэнсу далей гуляць няма
больш за 2 не вывядуць
@natasha925карацей праз 14 гадзін вывялі, на гэты раз 2 пераводамі па 1к.
@lemonad83 2 касары 14 гадзін чакаць, жах
@gryund, ну ў мінулы раз бездэп за 20 хвілін вывелі.
@gonkongo таксама вывелі, толькі шпарчэй, тры дні апрацоўвалі
@optimist23 дык вось у чаце ўжо даўно адказваюць: грошы ў Беторыяна скончыліся
@godweles888 я пра сметнік skorski так-та пісаў))) а пра бетторыан скажу, што, нягледзячы на тое, што яны прыбралі гэту акцыю, у некаторых слотах таксама з’яўляюцца фс, у прыватнасці ў Aviator і Olympus у мяне былі, а астатнія я не памятаю, якія былі, можа і там таксама ёсць … Можа хто нагадае акцыйныя слоты, што былі?
@optimist23
Sweet Bonanza 2500, Great Ghost, Dragon Pots Megaways, Gates of Olimpus 1000, Launch to Riches вось гэтыя.
@lemonad83 а мне праз 5 гадзін адхілілі і напісалі зрабіць дэпазіт 1,5к і x3 круціць, каб вывесці гэтыя няшчасныя паўтары тысячы. Хоць да гэтага ў чаце пісалі, што ўсё ок, дэп не патрэбны, чакайце ) напісала на іх скаргу, дэп рабіць не буду прынцыпова. Нафіг я толькі сваю карту верыфікавала 🤯