Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,196 Адказаў
|
592,164 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut спрабуй праз Чэхію зайсці. Вось заходзіць нармальна
@dangeraut паспрабуй напісаць у падтрымку, яны павінны вырашыць тваю праблему. Я ўжо тыдзень+ таму падняў гэтыя 20$, і адразу прынялі верыфікацыю, літаральна за паўгадзіны, і грошы адразу вывелі.
@sinaloa ды я, напэўна, прапушчу)))
@dangeraut з інтэрнэтам бяда, у мяне так усе сайты працуюць, то не працуюць
прачакаў тыдзень… у Bettorian верыф..у выніку Пасля пацвярджэння ад нашай групы праверкі мы з жалем паведамляем вам, што ваша заяўка была адхілена, паколькі мы больш не прымаем расійскі нацыянальны пашпарт. дзякуй абузерам….
@sinaloa а ў мяне адкрываюцца, але ў 3 слотах чамусьці няма спінаў ((
@sterva85 геніяльна!)))
@sterva85 ну тут відавочна іх было овершмат, гэта ж Расія, дзетка. Я вось сам паспеў чэкануць тэлегу 4LUCK, калі адзін добры чалавек кінуў інфу – усё адразу зрабілі, нараканняў няма.
@alex777pletnev хз, ва ўсіх слотах адкрываецца. Націсні яшчэ кнопку пракруткі спачатку. У мяне пасля гэтага адразу паведамленне прыходзіць, маўляў вам налічэнне 5 фрыспінаў.
@sterva85 Так, яны цяпер толькі замежны пашпарт або вадзіцельскія правы прымаюць. Спачатку загружаеш замежны пашпарт, а ніжэй яшчэ і сэлфі з пашпартам загружаеш, сказалі
@sinaloa так, спрабаваў, не дапамагае, у авіятары таксама няма спінаў) хаця да гэтага былі….(
@sterva85 як кажуць, хто паспеў, той і з’еў)
Скажыце, калі ласка, я паставіў вывад на тэлеграм-кашалёк, не замарозяць сродкі і праблем не будзе, ці адмяніць вывад і кудысьці ў іншае месца вывесці, падкажыце надзейны кашалёк для атрымання выйгрышу
А шмат выводзілі з гэтага бетторыянбетторыяна? Баксаў па 100 атрымалася падняць?
@kanek калі і замарозяць, то максімум на суткі тг
@kanek калі той, што крыпта называецца, лепш спампаваць майтонваллет, стварыць новы адрас і на яго вывесці.
@lipa тады 100% праблем не будзе, а ў тг кашальку могуць узнікнуць праблемы, а цяпер тым больш увялі праз навіны
Дзякуй за інфармацыю
@dangeraut у мяне ўжо паўгода ў замарозцы, зрабіў дэпазіт праз TON і пачалася “верыфікацыя”, да гэтага часу чакаюць ад мяне таго, чаго ў мяне няма…
@alex777pletnev у іх там новыя правілы па атрыманні гэтых 30 спінаў. Важна: калі на працягу 1 месяца пасля рэгістрацыі не будзе ўнесены дэпазіт або зроблена гульня на рэальныя грошы, гулец перастане атрымліваць бясплатныя кручэнні, а яго акаўнт можа быць заблакаваны.