Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,066 Адказаў
|
584,540 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@crecer
зразумеў
зараз паспрабую паставіць
@crecer
а куды ты загружаў сэлфі з пашпартам ?
@ident
у падтрымцы сказалі загружаць там, дзе два акенцы
у першае – галоўны дакумент, у другое – сэлфі
у катах было 30 спінаў, максвін 2к
@crecer толькі 20 баксаў ставіў? Больш не спрабаваў, напрыклад 25.
@goldkingсябар спрабаваў, тупа адмяняюць, але не спісваюць
@olvlav і адмяніць там я так зразумеў самому наогул не варыянт.
@sterva85 хз учора за гадзіну прайшоў верыфікацыю
увогуле без замарочак, як звычайна бывае: то не чытаецца, то рук не відаць, проста фота пашпарта і селфі з ім
Учора не верыфікавалі, трэба б напісаць у падтрымку, у чым прычына
@olvlav цікава, ці можна зрабіць мінімальны дэпазіт, а потым выводзіць далей з гэтых фрыспінаў без замарочак.
@sterva85 цікава а можна вывесці, напрыклад, 20 а потым жа спіны ад іх застануцца яшчэ на 20? Ці давядзецца ўнесці дэпа ?
Зранку ў мяне дакументы на верыфікацыю
@aslanbeko
Ага – таксама імгненна прайшло
@rustem777102
Потым дэп патрэбны 100
@ident Што значыць таксама імгненна? У яго дакументы адправлены на фота і там чакае праверка, а не апавяшчэнне пра паспяховую верыфікацыю.
@goldking
адправіў – абнавіў старонку і ўсё вэрыфікавана – звычка да слоў прычапляцца)
а бачылі ў феніксе. за деп 100 рублёў даюць 25 спінаў у собак па 16 рублёў. макс вывад 5000
@ident сапраўды за хвіліну верифнули? Или стоит статус “REVIEWING”? просто когда загружаешь документ, пишет verification completed, но это не значит что верифнуто, там статус REVIEWING остаётся пока не проверят
Scorsky каму плацяць? Другі дзень 12 баксаў не могуць вывесці
@aslanbeko рана яшчэ радавацца, у мяне ўжо два дні так вісіць, і калі што-небудзь не спадабаецца, зноў выскочыць знак выкліку
@optimist23 і што, ужо выскачыў? І якія паметкі былі?
@optimist23 праз колькі часу вылезаў ускліцальны знак? І якія дакументы адпраўляў? Пашпарт і селфі з пашпартам?
У Леон акцыя, хто не бачыў, за скачванне прыкладання даюць 50 фрых, адыгрыш у тым жа слоце…
@demid22 У мяне на другія суткі знайшлі муль, дарэмна чакаў гэтыя капейкі. Сто прычын прыдумаюць, толькі б не плаціць