Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sevensavage яшчэ ўчора знікла, пад вечар.
@mira918
Шкада, некалькі дзён прапусціў, удалося толькі 3 фрыбета адхапіць, два з іх удачна зайшлі..
@bugulma83 6 слота па 5 фрыспінаў штодзённа даюць і вывад калі не рабіў дэпазіт 20 баксаў максімум, правільна разумею? Адно пытанне, ці ёсць вагер?
@sevensavage без вaгера, можна адразу зняць😁 20 баксаў макскешаут
@bugulma83
Гэты камплект фрыспіноў мне сумарна накідаў 1,5 долара, што там было выводзіць😁 За долі секунды зліта ў сабак
@sevensavage да ты пасля спінаў не гуляй, назбірай лепш да дваццаткі і на вывад) Я так раблю)
@bugulma83 дарэчы, у мяне хутка будзе дваццатка, а што трэба для вываду, там, па-мойму, нейкая актыўнасць перад гэтым ці што?
@sevensavage не, але без дэпа вынесці ўдасца адзін раз
@sevensavage чакаем наступную)
@scatter1337 а калі дэп перад гэтым унесці?
@mira918.Ну ўсё роўна атрымалася вывесці, ёсць новы пром ?
@irina1985 Акоп, перастань, ты ж нібы дарослы дзядзька, хопіць ужо!
Рэбята, скажыце, у каго-небудзь яшчэ ў профілі не працуе рэдагаванне? Я толькі што рэдагаваў, націснуў “захаваць” і нічога не захоўваецца
@mira918 прывітанне Міра, даўно цябе не бачыў. ты яшчэ, аказваецца, і на спорт ставіш
Можа хто прадублюе спіс, калі ёсць, кодаў для жэтона?
skorsky.com $25 вэйджар х10 макс 22 па базе валюты USD трэба выбраць для прома 4EP35L5REPH3Y
Нешта не актывуецца
@ident Змяні валюту на USD. Па змаўчанні стаіць USDT
@feverish а як змяняць валюту? Я не знайшла
@sevensavage
@bugulma83 ніякай актыўнасці не трэба. Папросяць докі, докі і ўсё, правяраюць хутка, галоўнае правярай пашту. Удачы.
@hgsdtv
Каб дадаць валюту націсні -USD – і клікні на USD
Падкажыце, дзе ў Скорски ўводзіць прома
@gonkongo адкрый любую гульню
і ўнізе з’явіцца, як у ўсіх, значок падарунка, і ты яго актывуеш.
@rustik41 (rustik41)
Зразумеў. Дзякуй!
Бл, які ж гэта навоз гэты Booi, колькі промо ўжо браў, ніводзін не адыграў 🤮 Нібыта пасля актывацыі ў казіно RTP становіцца нулявым. Як быццам там зусім няма выпадзення бонуса. Гаўно з @опы…
@bugulma83 так, ёсць! З бонусамі ў іх асобная песня…… за пяць гадоў адзін раз здолеў бездэпазітны бонус адмыць і вывесці паўтара к! І то замучылі з дадатковай верифікацыяй. Хоць да гэтага было прыстойна дэпазітаў .. Booi стары адстойны казік, які можна правяраць дэпазітам не больш пары раз у год! І то калі ёсць вялікае жаданне патраціць час і сродкі! А некалі, дарэчы, гэта быў даволі нядрэнны праект! І аддача была… але гэта было вельмі даўно
…