Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,961 Адказ
|
578,240 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ogbeborec толькі што вылецеў. рот таптаў гэтыя турніры, дзе па 13 тысяч дурняў гуляе. Не гуляў я ў гэты покер гадоў тры і яшчэ столькі ж не хачу.
@ogbeborec у іх вывад стаіць аўтаматам сістэмай.. усе пісалі, што зараз гуляць не варта, што ў іх нават офіс апячатаны…
@staryydrug так гэта груба кажучы фрыха, дзе 90% казінашныя тыпы, якія, магчыма, і правілы ведаюць, але гуляць не ўмеюць. Гэта не той выпадак, дзе толькі адной кнопкай клікаць, тут трэба думаць і назіраць)
@staryydrug да кідай ты такія думкі, ты моцна тыльтануў) Што са стэкам было, калі выставіўся, якія бб былі? Я сам учора з старэйшым флэшам адляцеў і не смуткую, сёння ў 21:00 па МСК на 100К будзе турнір, заходзь!😀
@sinaloa Карацей, стэк у мяне быў ні пра што, я сядзеў – перасіджваў чуваку, каб ён сёмаў выбыў, бо розніца ў прызах там больш за 100$ за 7-ае і 6-ае месца. Ён вылецеў, а я адразу ў аўтаолін паляцеў з 10, 7 рознакаляровымі. Ахахаха. Сёння не буду заходзіць, надоела. Я на тых выходных таксама выйграў білет на 100$, а грошай толькі 30$. Вылецеў 78-м. Але той турык хаця быў турбавы, а гэты – нейкая дурасць, блайнды па 10 хвілін. Я рэальна ашалеў глядзець у манітор з 9 вечара да 6 раніцы. Сёння абменьваю фриху на вечаровы казік.
@sinaloaУ падобных турнірах, калі ўвесь стол амаль кожную руку ідзе allin, думай не думай, а без поспеху нічога не выйграеш.
@staryydrug усё правільна кажаш, учора была рэгулярка. Ну таму і зрабілі так, маўляў 400 ў “твар” то будзе тоўста. Я ў косары дзесь адляцеў са старэйшым флэшам. Даседжваць трэба крыху пазней, канешне, у выніку я цябе зразумеў)
@ogbeborec ну мне адказвалі ў падтрымцы і вывелі на FK wallet на наступны дзень, хз….
у буі 10 фс
в итоге
Доступ забаронены
Вы не маеце дазволу на доступ да “http://booi.evo-games.com/entry?” на гэтым серверы.
Спасылка #18.3cbf3956.1779609311.1f7ec3d2
Каму цікава спрабуйце 30 спінаў , рэгістраваўся праз сайт на фота
@ident Едва-едва, праз убудаваныя ў Firefox костылі, праз ЗША прапусціла
@aslanbeko так гэтая сетка сыходзіць/пайшла з рф, проста менавіта гэтае казіно яшчэ не пайшло відаць
@aslanbeko яшчэ 30 за ўстаноўку
@aslanbeko якія там умовы?
@sinaloa
@staryydrug зразумеў цябе, бывае. але заўсёды перад пачаткам турніру можна паглядзець яго структуру. Нават калі не паглядзеў, то цэнты не шкада, згодзен? Проста ў цябе праходка ўжо была і ты хацеў паскорацца скончыць турнір, такога не бывае. Гэта не ты адзіны хочаш забраць білет і магчыма ўвайсьці ў “грошы”.
@sinaloa тут яны трохі хітра зрабілі ў гэтую суботу. першыя пяць або дзесяць узроўняў былі па 5 хвілін, а потым астатнія па 10. ну я паглядзеў, што па 5 і далей структуру не праглядаў, падумаў “та ж турбіна, што ў мінулую суботу граў”. каля 2 ночы пачало даходзіць, што я нават у топ400 не ўлез і білет не атрымаў. а ж на мінулым тыдні ў топ 400 ужо ўляцеў прыкладна палову другой і людзей гуляла практычна столькі ж. вось тады я ўжо пайшоў канкрэтна глядзець структуру і ўбачыў.
З табой цалкам згодны, трэба глядзець уважліва “да”, а не ныць потым.
@crecer а ў любых турнірах удача важная, нават пры добрым бай-іне, ці не так?! А ў цябе ў казіно удача не важная, скажы? 😀 можна ўсё спісваць на ўдачу зусім, гэта глупства.
@staryydrug так, лепш катать калі час дазваляе і калі ніхто і нічога не адцягвае. Можна тады выцягнуць жа. І на тваёй вуліцы будзе свята, павер)
@sinaloaУ казіно шанц важны ў першую чаргу, там увогуле нічога акрамя шанцу быць не можа, усе гэтыя стратэгіі – лухта. Па структуры турніру я меў на ўвазе і яго каштоўнасць, адпаведна і асаблівасць гульні, добра што дакупак толькі 4 можна рабіць. Зараз большасць турніраў паўсюль робяць падобным чынам, з грудай рэбаі, позняй рэгістрацыяй на тры гадзіны і аддонамі па 100k+ фішак, але з вялікімі абвешчанымі гарантыямі, якія без шанцу не атрымаеш. Вядома, і ў турніры за 10к$ без шанцу тваіх тузаў пераедуць і ты нічога не зробіш. Іншая справа, што гуляць у казіно на дыстанцыі ў плюс немагчыма, а ў покер людзі гуляюць.
crecercrecer ты турніры ўвогуле на стэйку не граеш што ці, там позняя рэгістрацыя ўсяго 15 хвілін (3 узроўні)
Ні рэбаеў, ні аддонаў няма. Ёсць яшчэ 4 ўваходы, апроч пачатковага. Усё)
KINO777
Пінко 100фс
Дэп ад 500р
@sinaloaНе, асабліва не гуляю, толькі перад Новым годам трохі пагуляў, там была праблема паспець зарэгістравацца, напрыклад у 100к, часам не паспеваў. Потым у іх з’явіліся цэнтралы і была такая структура: заходзіш у познюю рэгістрацыю перад канцом, у любым выпадку можна было да прызавых месцаў дасядзець нават не гуляючы, але яе змянілі, колькасць прызавых месцаў скарацілі. А зараз вось паспрабаваў пагуляць у гэтыя цэнтралы, адразу ўсе аллин, вылецеў, зноў зайшоў, зноў аллин, на апошнім аллине атрымаў старэйшы флэш і яго пераехалі фулхаусам, вось і скончылася мая гульня. Калі, канечне, паднакопіць фішак і пагуляць даўжэй, там, мабыць, гульня зменіцца і ўжо не будзе столькі аллинов, але зноў жа гэта магчыма толькі з удачай.
У мяне ў аднаго фрыбет у марафоне ў апошні дзень акцыі не даступны? Раней кожны дзень, кожныя 24 гадзіны забіраў, а зараз кнопка неактыўная. Хаця акцыя да канца 24 траўня
@nightlovell95 24 гадзіны прайшлі з моманту атрыманьня апошняй фрыхі?