Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,967 Адказаў
|
578,516 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ident трымай у курсе
@faksan91.Дэп не патрэбны ?
@irina1985 Не патрэбны
@punx Далі роўна 500₽ і тое на бонусны баланс. Але ўсё роўна дзякуй
@nikolasflamel52 pf амаль заўсёды такія бонусы дае, індывідуалкі бывае даюць фс, з якіх грошы падаюць на рэал, але мне такі давалі ў апошні раз год таму напэўна
@peterdmitriev1
А там ці не ад статусу залежыць? У любым выпадку, ПФ даволі скупы 🙂
CAMP
Pinco
Чаму афармленне памянялася? Ці я на падробку трапіў?
І галоўнае пароль нельга аднавіць! Піша, што такой пошты няма :)))) ды і няхай так будзе :))))
@gans2115 таксама афармленне засталося.
Паклоннікі GETX, падкажыце, калі ласка лайфхак па вывадзе, за суткі ўдалося толькі адзін вывад, перапрабаваў усе спосабы і сумы, нічога не дапамагае
@artemiy На крыпту не спрабаваў выводзіць?
Прывітанне! Напісана, што дэпазіт павінен быць 5000 тысяч, гэта пры куплі ў jetton 200 спінаў, а калі 5003 будзе, усё нарм? Нічым не дае ён роўна 5к пакласці
@masta4ok ад 5000 тыс, далей колькі хочаш.
@masta4ok роўна і не атрымаецца) Зараз усе дэпазіты няроўнай сумай. Дэпай колькі прапануюць.
У марафоне цупісным пасля 19:00 па МСК спробуйце фрыбеты забіраць, 4 я ўжо забраў. Пару дзён засталося.
SVETOFOR , чэкніце ў хані
@yurii88 перавышаны ліміт
@shashkkv178 ну ўсё роўна там будуць толькі спіны і за свае давядзецца адыгрываць
@yurii88 Дзякуй, Юрка. дало 200 рублёў
@olegpetkin я, мабыць, адключаная ад бонусаў. У мяне не спрацаваў
@hgsdtv таксама не працуе, альбо ўжо разабралі. Напісана – перавышаны ліміт актывацый.
@artemiy.Пішыце скаргу.
@shashkkv178.Вы ж учора пісалі, што вы кожны дзень прасіце па 10 рублёў?
да ўвогуле, калі чувак аб’юзіў чэкі, адлятае і сам той, хто аб’юзіў, і ўсе, хто яму нейкім чынам рабіў пераводы або прымаў плацяжы ад яго…
я пра піастрыкс…
проста інфармацыя…
@shashkkv178 на што?