Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,652 Адказу
|
613,851 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@strannik1961 у каналах пішуць, што ў ўсіх роялях з раніцы ў офісах ідуць праверкі. таму зараз увогуле рызыкоўна туды дэпіць.
Марафон і на трэці дзень даў фрыху. Хто ў акцыі – правярайце аккі.
@strannik1961 Не гуляй пакуль там. У офісах Роялаў праходзяць вобшукі.
Па непацверджанай інфармацыі, у офісе Royal Partners у Мінску праходзяць вобшукі, што шукаюць і не фэйк ці гэта, пакуль невядома. Але менеджары сёння нікому не адказвалі, некаторыя былі ў сетцы ў апошні раз учора, частка менеджараў знялі аватары. Пакуль не панікуем, спадзяюся прадстаўнікі Роялаў хутка дадуць свой каментар.
@gonkongo што за акцыя гэта. чаму ў мяне нічога няма, я і дэпаліў днямі туды. калі ты пра ЦУПІСНЫ
@evgenys018 да і чорт з імі з гэтымі рояламі. у мяне там бонусы адключылі, перастаў там гуляць і рэгіцца ў новыя казікі іх
@olegpetkin (olegpetkin)
У раздзеле акцый цупіснага Марафона ўсё паказана.
@gonkongo ды я ўсё ўжо праверыў. ніякіх акцый няма. ні ў дадатку, ні на новым сайце.
@olegpetkin (olegpetkin)
Азначае, што адключаны ад гэтай акцыі.
YOHO казіно, фрыбэт
BALL
Можа каму спатрэбіцца 😉
@prince87 я ведаю людзей асабіста. Гуляюць і бывае занасяць нядрэнна.
@evgenys018 чакаем відэа, як там знаходзяць кучу пыльных бабак :))
@gonkongo
Так, да 500 фрыбэтаў у акцыях, нядаўна зарэгіўся і дэпазіту не было.
@yaroslove бонусы ўвялі, а дешыфровальнікі прыбралі, хоць з гэтых дешыфровальнікаў звычайна не было ніякай карысці, але ўсё ж
@john_win відаць, гэта для абраных. Мне ў лепшым выпадку давалі іх у дзень адкрыцця абноўленага сайта. Пасля толькі за папаўненне.
@jimyk55 бачыў у Telegram такія, але камісіі там шалёныя. Не раю.
@ident так у ПФ адыгрыш з промікаў заўсёды за ўласны кошт
BEWJZ92S6playfortuna@saaha88 ну навошта пыльных, адназначна новенькіх грошай
Усім добры дзень. Прыемнага дня і вялікіх заносаў
@punx эх, не паспеў
Хлопцы, падкажыце, калі ласка, што рабіць з казіно bigsbet, rjhjxt далі 50 ac бездеп на пошту (раней рабіў дэпазіт), адыграў палову вэйджара, на рахунку было 1700, і раптам бац, ні ў адзін слот увогуле не заходзіць, я ім напісаў у чат, сказалі, перададуць запыт камандзе, у выніку выдалі мне гэты бонус разам з балансам, сказалі, што бонус з памылкай, і далі іншыя 50 фс… ппц, хаця я на гэта не пагаджаўся, напісаў, што падам скаргу на форуме, што мяне такое зусім не ўлаштоўвае, адказалі, магчыма нешта вырашаць і невядома праз колькі часу… трэш якісьці, апошнюю надзею на капейкі ў мяне аднялі…
салют, камрады, глядзіце рахункі Jeton, было абнаўленне, ёсць бездэп. усім удачы…
Хлопцы, усім прывітанне. Ніхто не ў курсе – у Роялах зараз ёсць гульня ці паўсюль цішыня з-за вобшукаў у мінскім офісе? Канкрэтна, ці працуе казіно Рокс ці толькі мяне ігнаруюць у тэхпадтрымцы?
Марафон зноў 500 рублёў фрыха. Хто ў акцыі ўдзельнічае – правярайце аккі