Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,721 Адказ
|
616,475 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
SaHya5 Актываваўся, дзякуй! але макс кэш, канешне, у 5$ не вельмі ўнушае аптымізму )
@nikolay_Згодны. Цяпер многія конторы скурвіліся)
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78353
Не заблакавалі, водка і дзіўна тым, што дублікаты чамусьці ў іх дазволены. Далей са слоў падтрымкі: “Калі асноўны (гэта значыць першы) ваш рахунак не заблакаваны па якіх-небудзь прычынах (маецца на ўвазе нейкія сур’ёзныя парушэнні або нешта падобнае, не звязанае з мультырахункамі, тыпу гэта можна😌), то стварыць яшчэ рахунак не забаронена”. Толькі які ў гэтым сэнс? Я асабіста чота не дацягнула🤔 і не да канца разабралася з прывітальным бонусам, што на новым, калі па ідэі ў гэтым сутнасць, але ў мяне ў такім выпадку нічога там не налічылася, хоць гэта магчыма з-за таго, што прывязаўся той самы тэлеграм-рахунак, што і на першым значыцца.. Таму гэта, тэарэтычна, калі атрыманне яшчэ раз бонуса з іншага рахунку ў іх магчымы, то трэба для гэтага атрымліваецца і тэлеграм яшчэ адзін спецыяльна пад гэта ствараць што ль? 🤔🤔
@kobrra13 тэлеграм увогуле не абавязкова прывязваць
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78355
Так не даюць жа тады бонус, ці я ўжо нешта не памятаю, ці як там увогуле з гэтым
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78356
А бонус без дэпазіту ж, праўда?
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78357
Сам не заводзіў з аднаго, часам катую, не надта веру ў дазволеныя мульты, асабіста бачыў прэтэнзіі на стрыме, тыпа не выплацілі, заблакавалі, адказ саппорта таксама бачыў, тыпа за парушэнне правілаў і абуз, тыпа ствараюць акаўнты ад розных стрымерў, яны разыгрываюць для рэфаў па кнопках у тэлегe, ды і на стрымах пастаянна, людзі мяняюць акаўнты і блукаюць па розных стрымерах у надзеі, што дзе-небудзь стрэльне, але я, шчыра кажучы, сумняваюся, што такі метад не будзе прызнаны абузам або парушэннем якіх-небудзь правілаў, лепш не даваць ім прычын у выпадку чаго адціснуць бабкі, а гэтыя спробы са стрымерскімі 500-1000 рэфамi – такое сабе забаўленне, думаю, лепей ужо гуляць з аднаго, а там кожны сам вырашае, як гуляе…
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78358
Раней не быў зарэгістраваны, зарэгістраваўся промакод спрацаваў, дзякуй! Сапраўды шкада, як вышэй напісаў Мікалай максімум 5€$ і вейджар х45, але ўсё ж на дадзены момант хоць нешта, праўда і адыгрыш у слотах KA Gaming, хз у іншых правайдэраў не правяраў.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78359
Няма за дэпазіт, але калі не памыляюся дакладна ўжо не памятаю – вагер прыемны і не ліпкі, бонус можна вывесці сродкі, бонус не згарэе і можна забіраць часткамі .
@pokerface_Я ў Amatic зліў 2 баксы)
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78361
Зразумеў дзякуй трэба будзе паспрабаваць паглядзець
Вось паважаю такіх людзей, пасварачыся, напрыклад, з ім, ён потым у помсту не ставіць дыслайкі, проста так, або проста нейкай злобы не затаіў! Ёсць такія, што потым абражаюцца, а ёсць кайфавыя хлопцы, ну высвяціў адносіны, ні злобы, нічога! Паважаю ✊🏻! Я не буду пісаць, каго маю на ўвазе! Але ёсць пара хлопцаў, з якімі былі непаразуменні! Маладцы! Правільна 👍 Я лічу гэта па-мужчынску!
Прабачце, што не па тэме.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78363
Ну так, згодная з табой
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78364
Так быццам так🙄 хаця ці не зусім, адзін нейкі пры рэгістрацыі дакладна памятаю быў, што выйгрыш падарункавых там якіх фрыспінаў трэба было за свае адкаціць, але тады чаму адначасова з гэтым дзе-то ў падсвядомасці адклалася, што і бяздэп тыпу таксама там быў🤔
Гэтыя могуць адключыць! Нядаўна ж быў выпадак, што яны масава заблякавалі акаўнты, дзе бонус быццам 10К быў, яшчэ і не плацілі за свае памылкі.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78366
Ці сапраўды ёсць промакоды на 5000р, з вэйджарам х3 і яшчэ і адмыванне за бонус
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78367
не, не бывае
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78368
Вось і я: на колькі памятаю, такіх промікаў нават у стрымераў няма, ведаю, што ў стрымераў ёсць промікі на 300р бездапазітны, а вось тое, што 5000р ды яшчэ з вагером х3 – ну гэта ўжо нейкі падман атрымліваецца
Дык тут жа, дзе ты вышэй у тэме, хтосьці з форумчан пісаў, што купляе такія прома ў нейкага стрымера.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78370
Ну так, але факт у тым, што нават стрымэры не разыгрываюць такія промікі, а пра куплю можна і ўвогуле маўчаць, такіх промакодаў наўрад ці ёсць, а калі і ёсць, то толькі праз мэнэджара і то персанальны бонус
Ну тут залежыць ад таго, які менеджар у стримера, таму магчыма ёсць нават бонусы і 10К з вэйджэрам х1. У некаторых менеджараў можа нават быць магчымасць самім у сістэме ствараць прома з зададзенымі ўмовамі.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78372
І стримера купляць, ну такое сабе, ці праз менэджара наўпрост за 30-40%
Не ўпэўнены, што гэта магчыма, там жа справаздачнасць ёсць у кожнага менеджара. Тым больш што яны такія бонусы даюць толькі тым, хто прыводзіць нармальную колькасць першых дэпазітаў.
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #78374
Таксама праўда
На буй увогуле з 10фс камусьці калі-небудзь насыпала?
Мне альбо 0, альбо 20-30р дае заўсёды