Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 23 April 2025 #76226
Пацвярджаю, не працуе
Апублікавана: 23 April 2025 #76227
не працуе
Я там быццам і не гуляла ніколі. На пошту прыйшло. Раптам камусьці патрэбна
Расія міма
@inichipa45 сёння сам актываваў…. дзіўна
народ не хапала адной літары, не скапіравалася( Паспрабуйце на ПД вось гэты: PLAYSWEET
ПС: А хто ставіў мінус за тое, што не актываваўся, не абесудзьце коды актывуюцца не ў ўсіх, я ж не кідаю мінусы калі ПД коды асабіста ў мяне не спрацоўваюць? Нелюдзі
Апублікавана: 23 April 2025 #76232
Брацік усё роўна не працуе, але дзякуй
так спрацавала
Апублікавана: 23 April 2025 #76234
Я ж казаў, што не ў усіх
Апублікавана: 23 April 2025 #76235
У мяне не прайшло, хоць з літарай, хоць без яе )) ну добра, дзякуй усё роўна
Дзякуй за код на ПД но адыграць як і звычайна не ўдалося, вельмі дзіўна грае ПД апошнія два гады
Вельмі цікава назіраць, як у некаторых бонусныя коды на покердом спрацоўваюць, а ў некаторых не, я сярод першых спрабаваў увесці(як мне здаецца) як ён тут апублікаваўся і ўсё роўна не атрымалася, можа, у іх ёсць якія-небудзь абмежаванні па краінах?
Дзея не ў геалакацыі, проста сістэма так працуе. У мяне таксама некаторыя спрацоўваюць, некаторыя не.
Апублікавана: 23 April 2025 #76239
Ён у іншай тэме напісаў 2 коды, адзін з іх актываваўся, другі – не
Спачатку абодва промо не актываваліся, ён проста рэдагаваў, хутчэй за ўсё, другі промо. Першапачаткова абодва былі няправільныя, я іх адразу ўводзіў.
Апублікавана: 23 April 2025 #76241
згодзен, загадка
Шчас чакаў артспин, усё яшчэ працуе
Паспрабуйце код APRILBONUS у Tigergaming,можа не індывідуальна. Выпала 5GB ,я так разумею для гульні ў блекджэк, уводзіць у покерным кліенце
Паспрабуйце код APRILBONUS у Tigergaming ,выпала 5GB для гульні ў блэкджэк,магчыма не індывідуальна
@luda010676 там потым вериф карты фота трэба будзе загружаць, як разумею, толькі фізічная падыдзе)
@goldking Дзіўна, у мяне ніводзін не працуе))
Эй, добра чел, тармозь. Я б табе не кинув мінус калі б я сам прапусціў і ўвёў код праз хвіліну нават 5. Але я яго адразу ўвёў, дакладней два промо! Тваіх, што ты выклаў! Цяпер табе плюс ад мяне, зразумеў цяпер, пра што гаворка?
Плюс тут ты сам спляхаўся, выклаўшы спачатку няправільны промік.
Калі папросяць фота карты, а ў цябе віртуальная, то лічы, што ты папаў у прасак
індывідуальна(
які прасак мне сама падтрымка сказала так зрабіць , фота інтэрнэт-банка , дзе відаць нумар карты і ф.і.о.