Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,187 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыколіцеся, дарэчы, што ўчора было. Учора сядзелі з кентам, каталі ў яго либет, ён пачаў рабіць додэп 1999р, спачатку памыліўся, націснуў карту, а трэба было піастрыкс. Карту адмяніў, задэпіў з піастрыкса і прыйшло 2 дэпа па 1999р))) Адзін з хэша піастры, другі з карты тыпу))) Адначасова) і таго 4к) Нічога нікуды пісаць не стаў) У выніку вывёў 25к)
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76077
У мяне так на покердоме 2 разы было. Хацеў дэпнуць 8000, потым перадумаў і адмяніў, грошы не пералічыў, а на баланс праз 5 хвілін прыйшлі. Я так разумею Водку па падобнай сістэме аб’юзілі, але там быццам чэкі прадстаўлялі намаляваныя. А тут менавіта само залічылася без пацверджання і плацяжу)))
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76078
Гэта яны вырашылі табе галаву паеб@ць,я калі ў іх сутыкнуўся з вывадам,то зрабіў звычайную верыфікацыю,якая ў іх напісаная и зацвердзіўшы яе мне за пару гадзін вывелі
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76079
Менавіта так мне і напісалі)) Што геалакацыя не супадае з айпі. І ўвогуле якая розніца, дзе я сяджу?))) Дакументы прадставіў сэлфі хуэлфі. Навошта ім увогуле мая геалакацыя.?
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76080
А якая ў цябе.у мяне на Яндэкс не прыходзяць
Ramen паследеп RUAQM45JCQHP
У мяне так з казіно старда таксама было, збіраўся дэпіць, у выніку адменіў дэп. 500р прыйшлі на рахунак казіка, але зліта было))
JZOUYQG2QREL Джой паследеп
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76084
Адзін раз такое з риобетом было 😁 Толькі там грошы я ўвогуле не пераводзіла на дэп нават, проста пры спробе яго зрабіць выдало памылку пошуку рэквізітаў, а да дзіва грошы на баланс казіно прыйшлі і потым бяс праблем былі мной зліты, 500 р, але ўсё ж прыемна))
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76085
“Додеп” – прыдумалі жа блін паняцце) 😀
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76086
я ж думаў, што толькі ў мяне такая бяда здарылася
gmail
Зроблена,ледзь ногу не зламаў пакуль шукаў як зрабіць)
Ёсць яшчэ паняцце – перадэп. Гэта калі дэпалі, дэпалі, але ўсё аказалася дарма. У мінус пайшоў))
Цяпер у гэтай сетцы трэба за кожны адмыты бяздэпазітны бонус уносіць дэпазіт, роўны выйгрышу – дзе 25, дзе 40 даляраў, і адыграць яго х3.
Ну можна проста зайсці ў якія-небудзь Dice і ставіць на цотнае і няцотнае.
Вось ТВАЁ казіно здзекаецца, а не каб даць 30 фс па 10 р., не трэба па рублю даць 300 штук, каб замучыліся іх круціць.
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76093
😃😃тады яшчэ відавочна павінен быць і “недодэп” 😁
Гэта калі хочацца яшчэ депнуць і пагуляць і няма больш сродкаў тыпу?!) Можна ўключыць у спіс паняццяў казіно тады яго таксама)
У тваё казіно адкручваў гэтыя фрыспіны роўна паўгадзіны, навошта так здзеквацца-то?
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76096
Які сэнс? Казік ноўнэйм, у тг падпісчыкаў 1к. гуляў на бонус, пакуль хто-небудзь адкажа калі ўвогуле б адказаў, там час вагера скончыцца, у гісторыі акрамя ставак у слоты няма ніякай гісторыі бонусаў, я так разумею, гэта скам-брытва, у нармальных заведзеннях бонусы не знікаюць разам з вынікам адыгрышу, гэта ўжо зразумела што спецыяльна заскамілі каб не было шансу адыграць, 170к максімалку выплачваць іх жаба задушыць, памойныя такія ўстановы лепш адразу па баках абыходзіць…
калі я па вахтах езджу, або ў адпачынку – я што кожны раз буду ім дакументы з рэгістрацыяй прадастаўляць ))) канч.казіно…
AskGamblers кстати цягне мазу, слот лорд 2 адказы напісалі тыпа ў мяне мульт або перасячэнне па айпі. ніякай канкрэтнасці, там тыпа просяць дакументы прадаставіць інакш – у рэпу, паглядзім як яны будуць выкручвацца, памоі скамныя яшчэ адны, за 49$ удавяцца жабіны твары, самае страшнае што нічога не парушаў, 1 ак проста пашанцавала адыграць, і адразу аб’юзерам стаў…
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76099
Піастра часта сюрпрызы робіць. Мне прыходзілі ў гэтым годзе проста 2000 руб і 1000 – пры папаўненні з карты не знімалася. Але 1000 пазней спісалі. Пра 2000 ужо, напэўна, забылі, даўно гэта было.
Апублікавана: 22 красавіка 2025 г. #76100
А ты прыкінь ёсць фамілія такая:)))) Додепов і ён стример:))), сама судзьба:))