Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,474 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння ноччу акрамя гульні ў чэмпіёне, гарэлкі, анліме я прабегся па сметніках: Котаўскія казіно, дзе не зарэганы, яшчэ што-то і яшчэ, бонусы канечне не браў на первадэп. Такіх сметнікаў было каля 6-7:))) я спадзяваўся што яны захочуць мяне зацягнуць з первадэпу, ні ў адным месцы не падняўся, ну можа максімум х2 ад дэп, вялікіх дэпазітаў не рабіў 500-1000. Так што чарговы раз – ніхто не зацягвае з першых дэпаў. Я ўжо пісаў, у мяне 70% першых вывадаў пасля рэгі, на 3-4 дэп (статыстыка!!!)
/forums/topic/2464-bezdepozitnye-kody-obnovlyaetsya-ezhednevno/page/536/#post-823408 (праба для пераносу паста з тэмы бездэпазітныя коды)
Тут мыць толькі за свае, ды і казіно такое сабе, ужо перакінула нямала людзей.
Jetton для дэпазітчыкаў
SXEPKW
Апублікавана: 21 April 2025 #75954
Зусім запуталі: чаму з розных, калі і тое і тое адна ліцэнзія? Якая там, Кюрасао 🇨🇼, хутчэй за ўсё. Адна ліцэнзія‑адзін востраў, 🏝️ аўтаномія Нідэрландаў у Карыбскім басейне. Ці там адна ліцэнзія і розныя юрыдычныя адрасы? Я на Кюрасао не быў, шкада, шалёна хацеў бы, але мне здавалася, што там адзін 1️⃣ востраў, жылы, я маю на ўвазе. Магу, канешне, памыляцца, не гугліў…
Апублікавана: 21 April 2025 #75955
Вывадзяць, з верифом мозг рабілі некаторым гульцам. Але таксама, там магчыма праз тое, што з бяздэпа гулялі! Хоць у іх быццам абавязковае патрабаванне мінімальнага дэпазіту, калі з бяздэпа паднімаеш, калі не блытаю з Вульфам!
У гэтым артспине слоты робяць выгляд,што гуляюць) бонусы байціць але не ставяць.
Але можа сума ў мяне была невялікая,што бы слот раскруціць,хоць 400р з капейкай выграныя ў бонусным слоце нямаленькая сума.
Апублікавана: 21 April 2025 #75957
Хто іх ведае, мы гэтага дакладна не даведаемся:))
У якой-то сетцы так, напэўна, у якой-то па-іншаму. Котовская, мне здаецца, належыць аднаму. Роялы там, хутчэй за ўсё, таксама аднаму. Не ведаю, што пра старду пішуць, тыпа яна асобна, Pavel555 таксама гэта казаў, не ведаю, напэўна.
КБ сетка да розных, напэўна
Зноў жа толькі здагадкі!:))
Хлопцы, адкуль купон, не дакопаюцца!??
Накруціла 400 руб, спачатку павольна-павольна-павольна ішло, потым пайшло ўверх, цяпер круюся на 1500-2000, засталося 7800 адбіць. Нармальна гуляе, думаю, адб’юся, пытанне колькі на балансе застанецца!
Апублікавана: 21 April 2025 #75959
Табе пашанцавала з ліку жадаючых, далі адмыць
Апублікавана: 21 April 2025 #75960
Ліміт табе ўстанавілі на выйгрыш,забірай)
Апублікавана: 21 April 2025 #75961
асабіста я заўсёды выкарыстоўваю trc+20, там камісія невялікая пры дэпах і вывадах з біржы
Апублікавана: 21 April 2025 #75962
Паглядзі вышэй паведамленні! Блін, рэбята, усе што ці не чытаюць!!!
Сказаў, буду далей гуляць, апусціўся да 100 рублёў:))) так шкада было, адбіваў і набіваў гадзіны 3-3,5:((( і на апошніх 100 рублях прабіў да 4000 рублёў!!:)))) далей ён мне дае двойку і я б’ю ў два!
Апублікавана: 21 April 2025 #75963
Ліст, мабыць, ужо дайшоў да цябе, вось што!
Апублікавана: 21 April 2025 #75964
Бро, а лепш туды не дэпіць увогуле, у мяне там 7 дэпазітаў ад 2 да 5к₽ , браў і з бонусамі і без, проста мёртвыя, я х2 не мог ні разу зрабіць ад балансу. Тупа, круціш , круціш і акрамя таго як баланс уніз паўзе болей нічога не адбываецца, двойчы бачыў дзве бонускі якія далі х100, астатнія х**та х0-20.
Ганс, ты прав, напэўна я стаў старым маразматыкам:) Кнігі, але якія мне прачытаць, твая рэкамендацыя не пашкодзіць! Дзякуй, я цябе пакуль не магу назваць “БРО”
Апублікавана: 21 April 2025 #75966
самі па сабе. гэта ўвогуле наземнікі, але вырашылі адкрыць анлайн-казіно
якое прома то на АртСпин казіно? а пасля абнаўлення сайта ўвогуле рэдка заходжу. такое гаўно зрабілі
Ну калі б у лісце, што табе прыйшло, быў правільны адрас – набраў бы і ўсё прайшло, будзь уважлівей.
Атыграў гэты говнобонус у иммерион, а ён просіць деп 25 баксаў хоць я раней ужо адтуль выводзіў, депы ўносіў. піздец
так, ты правы, я няправільна капіраваў пошту, эх. Усё працуе, хлопцы і дзяўчаты)
Апублікавана: 21 April 2025 #75971
Сайт, падобны на ask gambles. Табе напэўна для галасавання! Калі так, то зарэгіструйся там і прагаласуй!
Апублікавана: 21 April 2025 #75972
не, я вышэй напісаў табе які код быў,к слову выплацілі без пытанняў і дэпоў
Такія ж бонусы ў пошэй, мала таго што там бывае вэйджар дасягае да х80, так там яшчэ цалкам ва ўсіх слотах заніжаны РТП. Бонусы зусім нерэальна адбіваць, толькі калі пашанцуе – даждэшся такога глюка як у цябе))
Лепш не прызвычавайся, так чыста на рубель можна паіграць часам. Я туды невялікія дэпазіты рабіў, промікі з тг іх актываваў, потым як адключылі ад бонусаў увогуле перастаў у іх гуляць.
заяц
каз
сука